стил

Как шият лятна рокля със собствените си ръце: снимки и видео

Как шият лятна рокля със собствените си ръце: снимки и видео

С настъпването на лятото, аз искам да добавя цветни летни рокли за вашия гардероб. Но не винаги имам време и възможност да закупите няколко нови продукти. Ето защо ние ви предлагаме да шият ги със собствените си ръце! Вашият продукт ще бъде изключителен и точно така, както вие искате!

Този сезон е много популярен бели прости рокли и sundresses са изработени от леки материи. Те могат да бъдат както класически бродерия или други аксесоари. Тези модели са подходящи за момичета с всеки тип фигура и растеж.

Как шият проста лятна рокля със собствените си ръце – съвети за начинаещи

Шиене на такъв модел е доста лесно се дължи на простото намаляване. Най-важното е да решим какъв материал за шивашки. Можете да използвате всеки лек материал: памук, лен, памук. Но, в допълнение към избора на материал, трябва да се направи измервания, за да си модел е правилен.

За неговото строителство Ще се нуждаете от следните измервания:
1. На гърдите и на гърдите
2. Обиколката на врата
3. Дължина на рамото от гърба към кръста и бъдещи продукти
4. Дължина на рамото

Рокля с открити рамене

Този модел това лято са много уместни. Това е много удобен, практичен и най – важното- красиво. Повече за това, как да се направи модел на раменете си, с отворени рамене, без ръкави, да ви кажа нашето видео:

Плажната от памук и лен

Тази рокля е много подходяща за плаж начин. И най-важното – много е лесно да се направи със собствените си ръце. За него е идеално памук или лен. Ние сме отрязани от избраната тъкан е идентична с предната и задната част. Сложете ги писульки и страничните шевове. Трябва да се запише шивашки дъвка продукт. За да направите това, просто прикрепете към роклята. Ленти нарезаются с еднакъв размер: обхватывает себе си е толкова еластична, че да се чувствате комфортно. Шият дъвка и равномерно разположени на продукта отшивается тях. Можете да направите повече и яка, ако това е необходимо.

Шифон и памук: снимка

Кръг върху избраната тъкан, тениска с шев. Веднага моделираме деколтето.
Да се направи лека денивелация, трапецовидна recklessne от линията на дупки в задната част на рокля с деколте-пола. Моля, обърнете внимание на средата на гърба дължина поли, например, 115 сантиметра, а закругление спускане със странични шевове.

Лятна рокля от старите неща: майсторски клас

Вземете една стара риза и на полата сиили парче плат, сгушено дома. Те трябва да се обърнат един към друг. Горната е по-добре да изберете трикотажный, а полата трябва да бъде по-лека. Такъв модел може да се направи за по-малко от час.
1.Майк се намали в средата или малко по-долу, в зависимост от обема на гърдите.

2.Материал за поли увиване около талията два пъти и го откъсне. Сгънете тъканта на половина и сшиваем страничните части.

3.След това трябва да се направи малка ще построя по-големи бод в пряка и обратна посока на колата.

4.Съединете горната и долната, както е показано на снимката по-долу, и приметайте детайлите един към друг. Покривът трябва да бъде без гънки, а долната част – обратно. Ако всичко е направено правилно, смело шиене на пишеща машина.

5.Ако искате, можете да направите от него колан, добавяне на дълга ивица от материал половина и prostracii го на пишеща машина.

Лятна рокля за бременни

Трябва да бъдат премахнати само с едно измерение – на бедрото. Ако имате голям корем, и обемът му също.
1. Изрежете правоъгълник от плат – 130 см, 160 см и го сгънете на четири пъти.
2. От Кратье, трябва да се измери ¼ измервания на талията или бедрата + до пет сантиметра. От тази гледна точка да се отложи 40 см нагоре.
3. За ръкавите трябва да се отложи 30 см и свързване на точки, както е показано на снимката.
4. Детайл нарязани, заедно с шията. Прострочите рокля и за лечение на дъното. В ръкавите може да се направи дантела и подадат с гумена лента.

Рокля за лятото-голям размер

Най-важното при шиене такова нещо – правилно да изберете цвят или принт тъкан. Може да се съсредоточи върху талията, което е много важно за тези модели. Необходимо е правилно да вдигне всички измервания: на бюста, талията, бедрата и така нататък, в зависимост от това какъв стил да изберете. За улеснение използвайте шаблона по-долу.

Когато тя е готова, непременно проверете вашите измерване, а след това започва да шие. Най-добрите и най-удобни скица за летни рокли е показано на снимката по-долу.

Theme by Anders Norén