мода

Как правилно да изберете чорапогащи и чорапи

Как правилно да изберете чорапогащи и чорапи

Правила на модата за жени налагат – да излиза от вкъщи без чорапи или чорапогащник неприемливо в каквато и да е време, дори и в палящей топлина. За да съответства на това изискване не е трудно – модерни чорапогащи и чорапи, изработени от безтегловност и почти невидим материал, така че да го носят не създава неудобства.

Освен това, на помощ винаги ще ви се притекат мрежести чорапи – оригиналното изобретение, почитан в продължение на почти един век. Нека да погледнем, как да изберете чорапогащи и как да изберете чорапи в съответствие с общия стил на облекло.

Как да изберете непрозрачни чорапогащи

Непрозрачни чорапогащи — бърз и сравнително евтин начин да се вдъхне нов живот на вашите ансамбли дрехи за хладно и студено време, чрез добавяне на ярки цветни петна, дори и в най-тежки екипировки.

Как да изберете чорапогащи в съответствие с възрастта? Този метод е добър за всяка възраст, тя е на петдесет години, за да пробвам нещо, което двадесет години, се счита за мода за всеки сезон.

Мисля, че изберете чорапогащи, много измислят оправдания: „Аз имам прекалено дебели крака“, „имам прекалено слаби крака“, „коленете ми стърчат“ — можете да продължите сами. Тъмни чорапогащници могат да се скрие и да се прикрият много недостатъци (ако вие наистина ли мислите, че те има). Много често това, което смятате видими за другите, в действителност съществува само в главата ти.Черен-това е очевиден избор, но не забравяйте и за тъмно синьо, кафе, кафяво и секси тъмно сиво. Тези чорапогащи няма да ви оставят незабелязани и в същото време скроет всички проблемни зони.

Как правилно да изберете цвят чорапогащи

Как да изберете цвят чорапогащи, ако искате да изглеждате неформално?
Да се подчертае краката си с един чифт чорапогащи слива, ярко синьо и рубинено или дори доматено-червен цвят под роклята е спринт, който не може да бъде такъв цвят!

Чорапогащник на червен тон се открояват, особено ако те контрастират със студени и неутрални цветове, бял и черен цвят като ярко червено червило, тя запазва своите позиции в съчетание с най-мрачни костюми.

Можете да отдаде почит на модните тенденции, чрез просто добавяне на шокиращо ярки цветове във всеки инвентар от офис костюм дрехи за магазини.

Сива пола и бежов пуловер от добра да се превърне в художествен, ако се комбинират ги с горчично-жълт чорапогащник. Завършване на вашия поглед с черен коленете-високи ботуши с токчета или с отворени маски. Комбинация от сив и жълт винаги изглежда авангардно и модерно.

Запази няколко богати на мастило-черен чорапогащник, за да ги носят с черни вълна къси панталони, черна пола или малка черна рокля. Разбира се, пълен с черни ботуши до коляното.

Черен и телесен цвят чорапи в рибарска мрежа (със снимка)

Чорапи в окото на първо място се свързват с 1940 г., когато секси крака единственото нещо, което уважаващ себе си жена може да докаже, извън спалнята. Техният чар е моментно „капан за мъже“ и в рамките на няколко десетилетия те не са загубили своята привлекателност — красиви крака и в комбинация с елегантен ансамбъл.


Вижте снимки: мрежести чорапи се повтаря формата на крака с такава чувственост и чар, който никога не пропуска да повтори обичайната чорапи.

Възможно. Страст, която излъчват чорапи в рибарска мрежа, можете да тренирате с помощта на поли и рокли, които създават една неопровержима, а не по полов път. Едно просто правило, което се спазва от всички В модните подиуми и червените пътеки също — в обличам по-секси, по-близо до тона на кожата трябва да бъде цвят мрежести чорапи. Разбира се, ако няма умишлено да играе на жена-вамп.

Черни мрежести чорапи трябва да бъдат закупени със същия цвят на кожата. И не забравяйте, че колкото по-малки ширити, толкова по-изискан завършването става за всички. След като свикнете, за да се добавят този щрих в ежедневието и за официално облекло, може да разшири възможностите за дизайн. Ето тогава започва истинското забавление.

Ето няколко съвета:

Чорапи в рибарска мрежа
Перфектен
Ще изглеждат луксозно

Черен
Вашият най-добър коктейл рокля
С коляното-високи ботуши и къси панталони

Монохромен
Секси бизнес поли
С твидовой пола и ботильонами

Голи
Буйни вечерни рокли
С тъмна рокля — футляром

Theme by Anders Norén