мода

Как да връзвам вратовръзка. Снимка идеи Хермес

Как да връзвам вратовръзка. Снимка идеи Хермес

Лятото наближава и кърпичка-каре – най-горещият хит на сезона! Тези модни аксесоари, като копринени шалове в горещите летни карэ е много подходяща. И ако това е Хермес шал, той може да стане по специален предмет на шик и елегантност! Известната марка съветва как да се обвърже сега легендарния шал на каре.

От историята

Въпреки факта, че на модна Къща Hermès първо (1837 г.) специализира в производството на уздечек и седла, а след това значително се разшири издавана продукти: дрехи, легендарни персонализирани чанти, часовници, парфюми, бижута и дори предмети за сервиране на масата – световната слава на дома донесе същия коприна.

Мода шал 2018

В края на 1920-те години, модна къща преминава под управлението на Робърт Дюма, който през 1928 г. стартира известната линия на копринени шалове-каре, които Эрмес стана известен по целия свят.

Кой шал на каре?

Класически коприна квадрат-това е четириъгълник с площ от 90 на 90 см и 65 грама коприна, получен от 250 пашкули, с уникален, винаги набивным модел.

Снимки тичат и скачат, зодиакални знаци и образи на Матис, орнаменти във формата на ключодържатели и диви животни. В Эрмес кърпа се превърна в най-демократичен начин се присъедини към луксозната марка.

Легендарният сред групировки каре – английска кралица, Грейс Кели (тя е била прикрепена към него си счупена ръка), Одри Хепбърн и Жаклин Кенеди. Това е Хермес шал Шарън Стоун вързани на техните жертви в първичен инстинкт.

Интересното е, че цената на оригиналния атв-та не по-малко от 250 евро!

През 2007 г. от известния площад от Hermès се появи в новия размер 70 х 70 см, и се превърна в още по-мек и по-мек чрез използване на отбраните коприна.

Всичко започва с дълъг процес на подбор на цветове. Една песен трябва да бъде подадена не по-малко от пет цвята.

За одобрение на всеки от тях, произведени до 50 доказателствата, и само след задълбочено обсъждане специалисти се спират на едно, най-интересен вариант.

За да шал се оказа красив, като скица дизайнер, гравера трябва да бъдат направени в цвят състав отделни боя под формата на отделни чертежи, а след това с бижута точност за носене всеки на окото фигура deepeche.

За печат се използват маси с дължина 100м. Ги леко залепваща повърхност предотвратява изместване и отклонение копринени тъкани.

За производство шал, като се започне с разработването на теми на новата колекция, тя е на 27-ми до 30 месеца, ръчно подгъва – от 32 до 40 минути.

На всеки шест месеца е получила 12 модела: 6 нови дизайни и 6 – образци на най-добрата шалове от миналата, което е произвел за преиздаване с реални цветове.

Обаче в новите колекции винаги има коне – цирк, играчки, африканските зебри и т.н.

След първата си колекция през 1937 г. до наши дни в къща Hermès е създаден по-1200 проби.

От 1939 шалове от Хермес опаковани по специален начин — те се поставят само и единствено в оранжева кутия.

Как да изберете шал

Вие трябва да изберете шал на каре от коприна, защото е по-добре драпируется добре е за кожата и подходящ по всяко време на годината, шалове от тънка вълна, подходящи за есента и зимата, както и памучни шалове за лятото на плажа и в града.

Брюнеткам ще отидат ярки и тъмни цветове и шарки, светло кафяво, рус и мрачен ще отидат ярки и пастелни нюанси. Жените с големи форми не се препоръчва да се носят малки шийни шалове.

От сменящи се носят шал, каре

Можете да ги носите с лесен блузкой, бели и цветни ризи и блузы простото намаляване с V-образно деколте. Също така ще риза стил на обличане.

Между другото, това не е задължително, за да кърпичка поддържа коя от цветове комплекта, важно е да отговарят на основното оттенку цвета на устните и бузите и не спореше с цвета на вашите очи, такъв тип шал заменя колиета и допълва списъка с бижута, които носи своя образ.

Как да връзвам шал

Шалове-каре може да се използва като украшение, рокля, колан и дори чанти.

Марката „Хермес“ в пореден опит да попровоцировать платками, и младежка аудитория измислили необичаен ход: до прясна годишнина на „каре“ пусна „тесте от 20 карти, майсторски класове на обратната страна.

Като завържете шал. Снимка схема

Кърпичка кв.-това е акцент, който привлича поглед, една малка, но много изгодна „инвестиция“ в модерен образ.

Theme by Anders Norén