стил

Как да направим временна татуировка в домашни условия. Инструкции стъпка по стъпка със снимки

Как да направим временна татуировка в домашни условия. Инструкции стъпка по стъпка със снимки

Вместо традиционните татуировки, който се прави веднъж и за цял живот, можете да лесно да се направи временна декорация на тялото, дори и в домашни условия. Татуировка ще държа на кожата си до месец. Това е удобно, тъй като не всички са готови да се реши на радикална смяна на имиджа.

Натиснете върху татуировки

Преводна татуировка е най-лесният и бърз начин за нанасяне на временна татуировка. Този начин е подходяща, ако искате да използвате за декорация, да отида за всеки случай.

Предимство е голям избор на изображения. И най-главните минуси-това е крехкостта на татуировки и неестествен вид, т.е. переводные татуировки лесно да се разграничава от татуировки се нанасят по традиционния начин.

Придобиването на всяко изображение, трябва да се разчисти място за нанасяне на татуировка с мазна кожа – така че татуировката ще продължи по-дълго. След това се овлажняват място, където татуировката ще бъде да се предадат или натиснете лист превод с влажна кърпа, след отстраняване на защитното фолио. Трябва да се помни, че схема ще се прилагат в огледалната показване. Ами prigladit хартия върху кожата, след 15-20 минути, лист внимателно отстранени. На кожата остава само да се преведат на филм с цифри. Фигура оставете да изсъхне, а след това, за определяне се поръсва с лак за коса.

Татуировка трябва да бъдат защитени от вода и от триене на детайли за облекло, иначе начин ще бъде бързо пляскане и започват отделни части.

Временни татуировки: снимка

Направите временна татуировка у дома и лесно, и трудно

Временни татуировки-това е чудесно решение за всеки, който е решил да направи татуировка за първи път

С помощта на специална хартия

Татуировки, направени с използването на хартия, дава по-голям простор за експерименти, тъй като той може да отпечатате всяка любимата си картина. На специална хартия представлява слой на обикновена хартия и самозалепващи слой, на който искате да отпечатате изображения.

Отпечатване на цветни или черно-бял принтер. Избора на цвета на изображението, което трябва да изберете приятен цвят нюанси тип. След избора на изображения, можете да настроите размера на редактор на изображения. След това можете да поставите хартия в принтера, така че фигура отпечатался на слипчивой страна.

Задължително трябва да имате предвид, че изображенията на кожата се появяват в огледалната показване.

Ако изображението надписи, трябва да използвате редактора на инструмент за „отражение“. Печатни заготовки отрязана с ножица, малко назад от ръба на изображението. След това върху детайла се нанася върху кожата и стиснете с влажна кърпа. Гладка пресови заготовки за движение. След 30 може да бъде внимателно отстранете хартията. Фигура ще остане в кожата.

Направи така, временна татуировка ще продължи около седмица. При необходимост той може да бъде изтеглен по-рано, ако се търка с твърда четка с мек сапун и вода.

Татуировки очна линия

Очна линия за очи ви позволява да направите стилен временна татуировка у дома, тъй като той изглежда почти толкова, колкото и традиционна татуировка.

Татуировки, за да изглеждат по-естествено, вие трябва да вземете подходящ молив. Това трябва да бъде молив, който трябва да се изострят, не твърде меки и без блясък. Не е забранено да се използва, вместо от черна, молив всеки друг цвят.Не използвайте течна молив – тя ще се разпространи. Изображенията могат да бъдат големи и малки, но точно не фини, внимателно разположени един до друг на линията. Преди да публикувате рисунка върху кожата си, трябва да работите върху хартия. От мястото, където татуировката ще бъде разположена, трябва да се премахне коса. По-добре да изберете място, което е покрито с дрехи, в противен случай, най-вероятно татуировка ще се зацапват. Кожата трябва да се избършете с алкохол за отстраняване на мазнини. След нанасяне на контур на татуировки, спрей малко количество лак.

Как да получите татуировка перманентным маркер Sharpie

Перманентен маркер ще ви позволи да направите татуировка е много подобен на настоящия, който трае 2-3 седмици.

Ето как да направите реалистична временна татуировка у дома:

С помощта на маркер нарисувайте директно върху избраната ниско съдържание на мазнини част на тялото. След нанасяне на фигурата, трябва да се поръсва със снимка с бебешки прах и го втрийте прах в кожата си. След това фигурата се напръсква с малко лак за коса. За по-голяма трайност процедура за татуировки „на прах-лак“ повтарям още веднъж. Татуировката ще бъде по-траен, ако се прилага върху течни лейкопластыря.

Преди да направите временна татуировка у дома маркер, трябва да начертаете линия в скритата област на кожата и изчакайте.

Ако има зачервяване или сърбеж, това е признак на алергична реакция. След това, начина на нанасяне на татуировка не е подходящ. Маркер трябва да бъдат отстранени незабавно.

Маркер маркер изчезва спиртосодержащим лосион или средството за отстраняване на грим. Течността трябва да се нанесе върху плат и търкайте кожата си. Ако боята не се отмива преди края, трябва да се прилагат търкане.

Как да приготвите сместа за biotatu

Решение-катализатор за biotatu на базата на чай, кафе, сок, лимонов сок и малко къна. Лимонов Сок може да се замени с лимонов сок. Това допринася за по-доброто усвояване на пигмент в кожата, и кафе прави по-ярка нюанс къна.

Пропорциите са следните: чай и кафе 2 с.л. кафе трябва да се смолото, и чаени листа. Къна-добре да си купя зелен. Ще отнеме 40 г лимонов сок са необходими 2 супени лъжици.

Първо, чай се запарва с чаша вряла вода. Когато инфузия ще стане с тъмен цвят, да го филтрира, премахване на заваряване. След това добавете чай, кафе, къна и лимонов сок. При смесване на кафе и къна на прах, за да се уверите, че не е на бучки. Варете, докато карамел на състоянието, за да се постигне интензивен, наситен цвят.

Къна трябва да изберете естествен зелен прах, без изкуствени оцветители. Тази къна може да предизвика силен химически изгаряния, следи, които не се лекуват в продължение на дълго време.

Временни татуировки с помощта на къна

С помощта на къна се нанася върху тялото временни татуировки под името mehendi. Това изображение ще се проведе на кожата до един месец. Пигмент къна осигурява стабилност на резултатите и последователността на състава дава възможност да експериментирате с инструменти за нанасяне и сложността на картината.

Преди да нанесете къна, трябва да се провери чувствителността на кожата към kasashima вещества

Обикновено, истории, за да илюстрира избират традиционни индийски мотиви, които са на светите значение, и като индусите вярват, допринесе за постигане на успех. Въпреки това, можете да направите къна и обикновени рисунки като надпис.

А за да използват четка, гъба, листове. Освен това, ще ви трябва специална къна за mehendi. Хена се използва за оцветяване на косата, не са подходящи. По-добре да използвате иранската хну.

Състав може да бъде подготвен от фин прах или да се използват готови смеси, опаковани в конусовидна брикета. Прах разреден лимонов сок с малко захар и 2-3 капки етерично масло до консистенция на паста.

В процеса на производство на композиции, които удобно се прави за рисуване подобие на сладкарски чанта. Той е изработен от плътен пакет, здраво завързан, и размер на необходимия диаметър реже. Сега смес може да се прилагат внимателно изстискване на пакета. Вместо сладкарски чанта, да се използва медицинска спринцовка.

За да татуировка оказа красива, трябва предварително да контура на рисунката върху кожата маркер на водна основа или да използвате готови шаблони.

След нанасяне на състава да изсъхне в продължение на най-малко един час. Експертите препоръчват да оставите паста върху кожата по-дълго от 6-8 часа, като по този начин защитава украшение лак за коса или с фолио. Контура е по-наситен цвят, се препоръчва да се съхранява паста влажна, sbryzgivaja го с вода или лимон, захарен сироп.

След отстраняване на състава с кожата шаблон набира яркост в продължение на 2 дни. Татуировка с къна трае около месец, но започва да намалява след първите няколко седмици. Въпреки това, това е най-достъпен и устойчив вариант за домашно татуировки.

Блясък татуировка на базата на лепило и боя

Временни татуировки блясък изглеждат ярко, те ги правят за всеки официалното събитие, като например парти по случай рожден Ден или Нова година. Когато се прилага в домашни условия можете да използвате шаблони с лепило (можете да си купите готови или да изрежете от обикновена хартия) акрилно лепило за тяло, пайети или декоративни кристали.

Кожата предварително обезжирена спирт. Свалете шаблон със защитно фолио и залепете го върху кожата. По линия на шаблон се нанася с четка акрилно лепило. Свалете шаблон и изчакайте, докато лепилото полупрозрачен цвят. След това с помощта на козметична четка нанесете блясък. Те буквално потирал четка за лепило. Свалям излишните друга четка. Оказа основен слой блясък. Сега тънка четка се нанася по контурите на рисунката още един слой лепило и след като изчакате 2-3 минути, за да се мине през него, искри с различни цветове. Ако пайети приклеивают кристали, те ще издържат на кожата до 1,5 седмици. Пайети остават до 2 седмици.

Предимство блестящ татуировки – ефективност и простота, богатство на цветове и теми, които могат да се използват при създаването. Ще се проведе на тялото фигура, най-малко една седмица, и да върви постепенно.

Татуировки шаблони

С помощта на шаблон е лесно да се направи временна татуировка с ясни контурите в домашни условия. Може да се използва като готов шаблон, или да създадете сами. Шаблони значително улеснява разпределението на боя върху кожата, позволява на не особено да се замислят за точност на нанасяне на състава.

Използването на шаблони-това е един от най-лесните начини татуирования на кожата дом

Не е задължително, за да създаде модел на хартия от ръцете му. Достатъчно, за да отпечатате всяка снимка на принтера. След това контурите изрежете с ножица, нож или нож. Трябва да се отвори по размер на точно съвпадение на контурите на бъдещия изображения.

След това шаблони се прилага към кожата така, че тя плътно в контакт с нея. За предотвратяване на отклонение шаблон, за да помогне на обикновения или двустранен скоч, на който се придържа хартията към кожата.

Восковки татуировки дори и нанесете лак за нокти, като за всеки цвят нов шаблон. Всеки шаблон е допустимо повторна употреба.

Tattoo ръкави найлонови чорапи

Това е временна татуировка изглежда страхотно на снимките и позволява да се „пробвам“ на всяка скица. Въпреки това, в ежедневието татуировка не е подходящ.

Всичко, което е необходимо за създаване на татуировки чорапогащник – Найлонови чорапогащи или чорапи, алкохол маркери или акрилни бои за тъкани, распечатанное изображение.

Чорапогащи се нарязват на желаната дължина. Натягивать найлон върху твърда основа с цилиндрична форма, например гладка пластмасова бутилка, пълна с вода или увити в дебела хартия ролка (на руло, може да се постави нещо твърдо).В горната част на формуляра, увити в листа с печатни эскизом. Горната лента запечатани нейлоном. Сега трябва да се кръг на фигура маркер, с помощта на материал найлон и напръскайте с лак за коса. Вместо етикети използвате акрилни бои за тъкани. Те не се нуждаят от допълнителна защита, но не прекалено дебел слой, иначе ще се счупи.

 

Theme by Anders Norén