маникюр

Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. Снимка

Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. Снимка

Магистър по маникюру казват, че квадратна форма на ноктите е най-оригинален и ефектен и подходящ за всеки повод, независимо дали е строг дрес-код в класически стил или необичайно празнично събитие. Създаване квадратна форма — не е толкова трудна задача, колкото може да изглежда на пръв поглед.

Външен вид на ноктите може да се направи по прост, матово или цветни ярки нюанси. Важното е предварително да изберете подходящ дизайн на маникюр, а след това да го въведе в най-добрия стил.

Квадратна класическата форма

Квадрат нокти (маникюр, ще обсъдим по-късно) – това е тенденция на новия сезон за млади момичета и жени от всички възрасти, ръст и цветови тип външност. Създаване на маникюр с квадратна форма на нокътната плочка малко по-различно от обичайното.

Избор на инструменти и материали

За да създадете впечатляващ маникюр с нокти квадратна форма, ще се нуждаете от следните инструменти:

  • файл за обработване на ноктите;миниатюрни ножици;ножица;

Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. Снимка

  Фрейзър (многофункционален уред: брус, премахване на кожичките, ексфолиране, полски);шлайфане и полиране на плочи (ако не е наличен маршрутизатор).

Материалите ще ви трябва:

  лакочистител;гъби, кърпи;субстрати;вода с полезни соли и масла;крем за ръце.

Етап на обучение

Преди маникюр ноктите трябва постепенно да се подготви.

А именно:

Премахване на стар лак за нокти, сложете краката във вода с разтворени соли и смекчаващи вината масло. След распаривания на кожата, ноктите се увеличава, за да се намалят. За намаляване нанесете крем. Обезмаслени нокти.

Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. Снимка

Ако вашите нокти са били с правоъгълна форма и е необходима само една малка корекция, е достатъчно да използвате абразивную пилочку. За опиливания ноктите трябва да бъдат сухи.

Отрежете ноктите на формата

Ако квадратна форма за първи път на дълги нокти, те трябва да бъдат намалени с помощта на клещи ясно хоризонтално на един дъх. Краищата на ноктите се оставя своя отпечатък.

Нарежете пила за нокти

Секциите се обработват абразивни триони (или рутер), при движение видях, насочени в една посока. Ъглите са заоблени движение на ножа от край до централната част на нокътя.

Пилинг на нокти

Напълно оформени нокти специална wheelhead на плочи или фрезер. Ноктите трябва да бъдат сухи. Пилинг на нокти само едно плавно движение. Шлифоване премахва най-горния слой на нокътя, съдържащи бактерии, премахва неравностите, стимулира растежа. След процедурата на ноктите с помощта на етеричното масло. За полиране трябва да бъдат полирани. Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. Снимка

Не са достатъчно силни за нокти, изберете тънък велур плочи. За здрави нокти — абразивная пила за полиране на нокти.

Напречни видя движение, се повтаря до блясък. След полиране трябва да се нанесе върху ноктите, хранително масло или крем. Ако ноктите са силно повредени, полиране и шлифован от тях.

На последния етап

На последния етап, всеки нокът избърса с кърпа. При правилно проведена маникюр допир тъкан, не предизвиква дискомфорт, куки нокти ще бъдат изключени. След това нанесете избраният от вас лак или гел-лак.

Последователност на действията:

Премахване на стар лак, на пара в подсолена вода, обработва епидермиса и област на страничните зони, маслен крем. Всеки нокът от край до край се отрязва едно движение. Раздел успоредно на основата на нокътя. Допълнителен заоблени ъгли пила за нокти („мек квадрат“), или вляво несведенные (класически квадратна конфигурация).За изпълнение на полиране на ноктите, нанесете лака за нокти масло и отполируйте до блясък.

Форма на ноктите квадрат. Последователност от етапи

Направи маникюр в квадратни нокти и разширяване.

Последователност на действията:

В първия етап на ноктите се обработват с антисептик, може да бъде подадена в дължина от 3 mm. Трябва избутване на кожичките, за да премахнете птеригий от страничните краища на ноктите. Внимателно свали с нокти абразивни пилкой най-горния слой. Отстранете праха с мека четка, без да докосвате пръстите на краката с ноктите. Ногтевые плоча обезжириваются със специални средства. На добре хидратирана ноктите нанесете дегидратор, оставете да изсъхне.

Ноктите се произвеждат с помощта на шаблони, които са разделени на върха. Модел Круглица, поставена под ноктите. Шаблон линия в идеалния случай трябва да лежи на линията на прераждане на нокътя. Ако шаблонът не веднага, излишъкът се изрязват с ножица. За даване на естественото огъване на бъдещето на нокътя, форма сгъва на половина вертикално.

Горните крила шаблон увита около пръста си. Централната линия на нокътя съвпада с линията на центъра на наслагва форма. Първоначален вътрешен слой на нокътя безкислотный грунд се нанася, се суши.

Сега нанесете 1-ви слой от гела върху нокътната плочка и шаблон, които показват, дължината и формата на бъдещето на нокътя, се суши под лампа в продължение на 1 мин. Нанесете лек гел на следващия ноктите след изсъхване на предишния.

Вторият слой от гела се нанася върху най-високата точка на нокътя, се разпределя с помощта на четката от кожичките и от двете страни, изхождайки от 0,5 мм, при използване на самовыравнивающийся гел ръка се обръща с дланта нагоре, гелът се разпределя по нокътната себе си. Подсушете под лампа в продължение на 2-3 минути. Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. Снимка

Формата се отстранява. В горната част на дисперсионный слой се отстранява с помощта на специална течност. Неравностите по повърхността растат удължат ноктите лак. Специална пила за нокти за изкуствени нокти правилната форма на свободен край. Частици се отстраняват след спила четка. Повърхността на обезжиривается.

Окончателно покритие се нанася на тънък слой се суши в продължение на 1 минута. Сега можете да нанесете лак.

Акрилни нокти направи, както следва:

Първо трябва да се подготви нокти, обработка на обезжиривающим агент, след покриване на нокътната плоча с помощта на праймера;в рамките на специален квадратна форма, наложена акрил;форма се притиска към ногтю за 30 сек.;Допълнителен работен материал излиза;форма се обработва с помощта на четка, отстранени;пила за нокти, лак.

Най-лесният безвреден и бърз вариант за изграждане на нокти — натрупване на типсах (облицовка от пластмаса, подходящ за конфигурация и огъване на естествени нокти). Типсы се залепват върху ноктите, за да придадат на естествената форма на наслагва се обезводнява с гел. Подпиливать ноктите, полирани, боядисани.

Техника „мека квадрат“

Квадратни нокти меките форми са направени по такъв начин.

Ще ви трябва:

  материали за провеждане на подготвителен етап;миниатюрни;фрези абразивни нож;слива и полиране на дискове, хранително масло за полиране.

Принципът на извършване на подобни действия при създаването на квадратни нокти. Основната разлика е, че ъглите на ноктите са заоблени, не са остри.

Изпълнение:

Остатъците от стария лак се отстранява с помощта на ацетон течност за нокти гнездо за един в топла вода със соли и масла. Распаренную кожата и кожичките отодвигаются или довършителни работи. Мястото на разреза са покрити с успокояващ крем. Ноктите обезжиривают кърпа без кърпичка. Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. СнимкаДълги и остри ноктите подстригва в права линия на едно движение. За да се избегне завои е добре да се постави на ноктите знаци от всяка страна на молив. Абразивни пилкой се справят с хоризонтален край на ноктите, ноктите не трябва да бъде наклонена. Ноктите в бъдеще започнаха да люпи, видя движение трябва да бъдат насочени в същата посока. Това е необходимо, за да се запази квадратна форма, бр. Тънка, леко абразивни пилички, заоблени ъглите на всеки нокът. Ъглите не трябва да се оттеглям напълно, в противен случай ще получите овал. Разклатете нокти и прах с помощта на мека четка за полиране. Нанесете върху ноктите хранително масло за нокти на специална табела. В последния етап за проверка на всеки нокът на наличието на нередности с кърпа.

Са бадем форма

Миндалевидная форма на ноктите-това плавни форми и липсата на остри ъгли.

За да направите бадемовидни нокти в домашни условия, ще ви трябва:

  инструменти и материали за обучение на ноктите, за да се създаде лак за нокти;миниатюрни ножици;абразивни пили с фин и груби частици покрития;инструменти за шлайфане и полиране.

Ръчно модифициране на ноктите под формата на бадеми:

За извършване на всички манипулации, за почистване на нокти от стария лак, распаривание в солена вода, изрязването на кожичките, нанасяне на крем, обезмасляване. Горната част на нокътя се отсече едно движение, принуждавайки ноктите придобива квадратна форма. Преди кант на линията на ноктите е добре да се постави молив, за да си ноктите са с еднаква дължина. Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. СнимкаГруб абразивная пила за нокти във файл в ъглите на квадрата на нокътя, до образуване на равнобедренной трапец. Мелкозернистую шлифоване пилочку за заоблени ъгли трапец, първо долната част, след това горната част. Движение видях чист и да сочи в същата посока. Четка за нокти прах за миене на ноктите полируются от рутера или с помощта на специална пила за нокти за полиране на нокти. След изтри хранително средство за стягане, полиран велур плочи. Коректност, маникюр проверени кърпа.

Трудности, които могат да възникнат

Съвети за правилната грижа за ноктите и здрави нокти:

Не е за изграждане на нокти, Ако си силно повредена. За увеличаване на нокътната плочка трябва да бъдат напълно здрави. Епидермиса е по-добре да не се реже, а да се даде тласък и за смазване на специална превантивна мярка: епидермиса и предпазва ноктите от инфекции, обриви, алергични реакции. Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. СнимкаПри подаване на пирони движение абразивни триони, трябва да бъдат насочени в една посока. Движението на трион в 2 посоки провокира ноктите. Метални пилочки трябва да се използва при работа с нокти. По-подходяща за стъкло, дърво, керамика. За естествени нокти избират правилните пили с мек абразивом. Акрилни нокти са по-подходящи груба пилку за нокти. За да се избегне средство за нокти, които съдържат формалдехид: негативно влияние върху структурата на ноктите, заплашва организма като цяло сериозни заболявания. При оформянето на ноктите и лакиране ги набързо, не е добре дошъл. Не можем да изключим етап обезмаслител: работни материали за изграждане и нокти, за да запази dolgovremennye ниско съдържание на мазнини ноктите. Продължително излагане на вода, висока температура води до бързо ексфолиране на лак. Всяко покритие за по-добре да не се прилага върху ноктите един дебел слой. Нека това да бъде няколко тънки слоя тайната на добрия маникюр. Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. Снимка

Стилове на дизайн на ноктите квадратна форма

Квадратни нокти впечатли с добре подбрани дизайн на маникюр. Много популярни геометрични форми и класически френски привкус. Лунен маникюр представлява специален начин за боядисване на ноктите, при който на площ дупки ноктите с полукръг или друга форма.

Варианта на този маникюр могат да бъдат следните:

  • размер на кладенци за нокти ще се открояват във формата на полукръг, накрашенные лак контрастен цвят към цвета на лак за нокти;

Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. Снимка

  размер на кладенците на ноктите е покрита с безцветен лак;горната граница на зоната на отвора се обозначава ивица;към страничните краища на ноктите и площад дупки се откроява на обратно Полумесец;зона кладенци, могат да бъдат отнесени към някакъв модел.

Предимства на лунния маникюр:

  лека технологии;най-малко на броя на работните инструменти;голямо разнообразие от цветове, идеална за настройки квадратни нокти.

Принципът на ноктите в стила на градиента използвате лак за нокти 2 цвята с постепенен преход от един цвят към друг. Цветовете един в друг може да се движи вертикално, хоризонтално, по диагонал. Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. Снимка

Предимства на стила включват:

  голям избор от възможности;той съчетава с други проекти;наклон — универсален стил;начин за изпълнение на прост.

Цветен маникюр включва нанасяне на рисунка на цвете на ноктите с помощта на специални оцветители или оклейки подготвили за декорация на нокти.

Предимствата на този стил:

  разнообразие от идеи;гъвкавост;лесен за изпълнение.

Възможности за избор на цветове маникюрной:

  • украшение цвете нанесен върху всеки нокът;фиг. 1-2 се прилага за ногтю за всяка ръка;

Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. СнимкаЦветен маникюр красиви квадратни нокти. контурите на цветовете може да бъде ясна или леко неясно;често съпътстват цветен маникюр кристали;техника на обемни елементи.

Геометричен маникюр-това е приложение, под формата на рисуване на ноктите си различни геометрични фигури и линии.

Предимства:

  лесна за приложение;широка гама от възможности;съчетание с кристали, подходящи за всякакъв стил облекло;благоприятно се съчетава с други стилове на маникюр.

Варианти:

  • широки или тънки надлъжни ивици;диагонална линия;

Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. Снимка

  триъгълници, ромбове, квадрати, кръгове;колкото по-голяма цифра може да бъде фон за по-малки елементи.

Френски маникюр или френч-това е оцветяване на нокътната плочка, един цвят и подчертаване на отросшую част на нокътя в друг цвят.

Предимства на френски маникюр:

  лекотата на изпълнението;идеална квадратна форма на ноктите;скрива несъвършенствата на ноктите изглежда стилно и естествено, подходящ за всяко облекло.

Варианти за дизайн:

  • класически френски маникюр — бяла боя е покрит отросшей част на нокътя, ногтевая чиния се оцвети в естествен цвят;

Как да квадратна форма на ноктите. Увеличаване на гел за ноктите, нови дизайни 2018, красив маникюр в домашни условия. Снимка

  цвят — отросшую част на нокътя се окаже, цветен лак;Милениум отросший ноктите е покрита глиттер или фолио;декоративни врастнали нокти с цифри.

Theme by Anders Norén