мода

Как да изберете дамски колан и чанта в бизнес стил

Как да изберете дамски колан и чанта в бизнес стил

Никоя жена бизнес е немислим без строга чанта в бизнес стил, наподобяващи портфейл или таблет. Същото може да се каже за женски колан – Как да изберем и как да носите този аксесоар дълго време чесане главите си. Междувременно, бизнес чанти за жените не е толкова малко, колкото може да изглежда на пръв поглед – просто трябва не само да се съсредоточи върху конвенционалните модели и не се страхуват да се обръща своите погледи на старите модели. Същото се отнася до как да се носят женски колан – не си струва да се избират много трудни модели с метална катарама – бизнес костюм, между другото, могат да бъдат допълнени с тънка и елегантна кожена каишка.

Как се носи тънък кожен колан

Тънък кожен колан са в основата на гардероба е добре облечени жени на високи токчета през 1940-те години, това беше Зенита на славата си.

Не забравяйте, Джоан Крауфорд, една от най-разпознаваемите икони на модата и киното, тя успя да се носят му по-добре, отколкото някой, особено за костюм с пола. С колан, тя е създала образ с невероятно тънка талия, особено ако носите костюм с ярко изразени рамене.


Днес жените се стремят към това, за да създадете същия ефект тънка талия, която осигурява този аксесоар, независимо от това дали те имат тънка талия или не. Номерът е да затегнете коланите в най-тясната част на тялото си (и това не е задължително реалния кръста) през цялото време да се помни, че това е Мода и не е за функционалност.

Пет лесни начина, с помощта на които можете да извлечете от една тънка кожена каишка и стил, и се използва — в края на краищата, вие само трябва да се създадат множество образи.

Ако имате луксозен лек тренч, това означава, че вие сте собственик на неща, потенциално направи силно първо впечатление! Изтрий от траншеята му действа парцал колан и да се замени с тънък кожен колан в контрастен цвят.

Се притеснявате за размера на талията? Не съм сигурен, че това, което сте там? Или си мислиш, че чрез добавяне на каишка, така че остава само да се подчертае проблемную зона? Решение: носете колан под тъмна, визуално намаляване на количеството якета. Визуално тя създава изображения с по-явна кръста. Започнете с тесни или широки панталони или поли. Добави мек покрив, преминаващ през тялото (но не плътно прилепнали). Затегнете лентата на най-фината част на торса, точно под върха е събрал. Попълнете начин, поставяйки отгоре яке. Ако все още се съмнявате, може да махнете лентата и начин ще бъде завършен.

Чанта бизнес стил: модерни бизнес чанти за жени (снимки)

Когато промените или да приведе в ред своя път, можете веднага да редактирате или премахнете живота си. Вместо потенциално скъпи ъпгрейди от главата до петите трябва да започне с подобряване на състоянието на нещо много просто.

Например, бизнес чанти за жени всеки ден да работи за вас и от целия си външен вид. Ето три основни причини, за да си купите такава торба.

1. Вашата значимост ще се вижда.

Ако решите да посетите всеки ден във вашия офис или кабинет потенциален клиент, уверете се, че вашата чанта бизнес и стилен. Откажете се от идеята да използват чанта носите през уикенда, или торба, в която бяха събрани неща за благотворителност. Разбира се, хвърлят от чанта, която сте получили като подарък за края на училището.Преглед на снимки: бизнес чанти за жени изглеждат стилно, но не е задължително да е твърде строго.

2.Миналото-това е вашият стилен бъдеще.

Стилисти знаят, че най-добрите чанти, наперен, често реколта.

Но модерен бизнес чанти в ретро стил може да изглежда странно и не е скъпо. Обърнете внимание на изключителен, класически детайли, като лачена кожа цвят карамел от седемдесетте години, гравюри състояние, както и модели от осемдесетте години (изглежда, „Гучи“) или дори забавно тъкани слама Чанти на петдесетте години. Тези модели могат да бъдат много скъпи, ако си купите ново, освен това, те са лишени от характерните черти на оригинала. За малка сума да се запишете на закупуване на стари чанти, вземат метални части, да се замени с цип, закопчалка и метални крачета.

3. На излизане от офиса на вечеря отново ще бъде хубаво.

Случвало ли ви се е да избяга у дома от работа, за да се промени за гала вечерта?

Инвестиции в разкошен бизнес чанта ще бъде решение на проблема, тъй като това ще съвпадне с тънък рокля, сандали на токчета, мрежести елегантни шалове и секси аромат. Вашият офис се превръща в пробната, което ще ви спести време и да се избегнат ненужните пътувания и стресът.

Theme by Anders Norén