мода

Как да изберете аксесоари към облеклото

Как да изберете аксесоари към облеклото

Малките неща решават всичко! Така че въпросът за това как да се допълни с аксесоари, поставени в челните редици, един от трите водещи позиции. Как правилно да изберете обеци, часовници, гривни и други бижута до голяма степен ще зависи от това, как останалата част от изображението ще изглежда в образа на жената-вамп или да направите впечатление на една красива момиче. Но не бързайте веднага да реши тази трудна задача. За начало усвойте няколко правила за подбор на аксесоари.

Как да изберете рокля обеци

Привидно – какво може да бъде по-лесно? Кръгли халки на ушите и направи нещо! Въпреки това, не всичко е толкова просто. Преди да вземете тези аксесоари към роклята, трябва да се определи, какви цели искате да постигнете.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Ако обличам официално и вашата задача-чар, обеци-халки могат да бъдат големи, огромни, лъскави.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Ако отиваш в офис, обеци трябва плътно да обхваща ухото, за да не привлича прекалено много внимание.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Според много историци, класически обеци с кръгла форма, се появява за първи път на около 200 г. пр. хр в Азия и Близкия Изток, и на модел на udavalas в меката част на ухото в Египет около 1500 г. пр. хр, И че те не са знак за богатство и просперитет, или племенен знак за започване на процедура — пръстените са най декорация както за мъже, така и жени. Древните египетски жени, разбира се, не мислех за това, как да изберете обеци към роклята – те не знаят и други, с изключение на обеци във формата на халки.

Те са направени на ръка, а не като модни аксесоари, известни ни днес. Размер с 25 центовую монета, а чаша чай или класически размер инча в диаметър — днес можете да намерите обици на всяка форма, декорация, широк, всеки материал, който можете да си пожелаете.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Малките модели са изработени от сребро 925, се считат за по-традиционни, докато златото, с размерите на топка за тенис, се привличат млади жени, които са по-чувствителни към градски стил (например, Джей Ло!). В тези обеци може да бъде ангел, и лежи кучка грим. Работата е в това, как да изберете този аксесоар.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Като говорим за такъв вездесъщ бижу бижу картина на света, най-важното-уверете се, че жената знае точно, когато тя ще бъде в състояние да се носят тези обеци и, когато е било разумно да се откаже от тях.

Как да изберете правилните аксесоари: изборът на обеци

Размер на обеци
Идеалният с
Елегантно

Скарсдейл
малък

Брючный костюм според фигурата
Черно поло

Мидтаун
средно

Тесни дънки и бяла тениска
На брючный костюм смокинг и бяла риза

Бронски големи
Бохемски рокля и сандали
Плажно облекло

Какви аксесоари: обици Тифани

Тифани обеци отлична инвестиция за почивка.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Има само няколко облекла, носещи името на марката си. Това е един от тях, и с добра причина. На въпрос за това, какви са аксесоари, повечето жени, които знаят нещо за високи бижута, ще отговорят, че не искат да знаят нищо друго, освен обеци от Тифани. От 1837 Tiffany & Co се превърна в един от най-известните и уважавани марки.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Целия свят е известно неговото лого, цветове кутии и религиозни камъни.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Ако имате само тези класически обеци, вие едва ли се нуждае от още един чифт обеци. Карамфил от Tiffany & Co-това е известен факт, че те представляват перфектна комбинация от размер, цвят, прозрачност и блясък. Модел, който предизвиква най-голямо одобрение от експерти в стил обикновено са изработени от платина. Камък форма е кръг или квадрат в зависимост от индивидуалните предпочитания.

Ситуацията, когато мъжете през цялата година да носят индивидуални тъмно синьо бизнес костюм, защото тя не може да си позволи още един в друг цвят, това е абсолютно нормално. Преди избора на аксесоари, не забравяйте, че обеци с диаманти Тифани-това е вашият тъмно син костюм!

Тези обеци ще изглеждат еднакво подходящо и когато ги носите за лятно барбекю с шорти и Риза-тельняшка на бермудските острови и по време на сватба — или най-добър приятел.

Например, вие не съвети на непознати хора знаят, как да се изберат аксесоари и да запази кутия евтини окачване, и големи обеци в етнически стил, щипки за коса и дори пръстени — те винаги могат да добавят игривост във вашия всекидневен имидж. Но ако сте решили да се намали броят на облекла и аксесоари в гардероба си и да се създаде солидна колекция от всички-времето, то сега вие знаете, че само обеци ще ви е необходима.

Как да изберем бижута

И така, как да изберете обеци, ние разбираме, преминаваме към ръцете. Като цяло, дизайнът на дървената гривната е да се отбележи, че те имат ярко изразена текстура, и да ги носите напълно очакван и неочакван. Вие не знаете как да изберете гривна и носят?

Как да изберете аксесоари към облеклото

Как да изберете аксесоари към облеклото

Не се колебайте да си купите дървени гривни и да ги носите с почти всичко от класическата кафяви якета вечерни рокли в плътно прилепнали метални цветове.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Три дървени гривни прави стилен дългосрочни инвестиции е, че те са родени много преди нас — в ръцете на много култури, включително африканската Танзания, където те са изработени от черно дърво и лак, и те ще носят и днес и утре. Тези гривни ще изглеждат чудесно — както в Европа, така и на нюйоркската Седмица на модата — дори когато ви няма в света. Нека това да ви успокои, защото знаят, че винаги ще си остане стилен, не само да ни снабди за разумно пазаруване, но и да предоставят на такива ценности, които ще ви помогнат да блесне.

Правила за подбор на аксесоари (дървени гривни)

Ако трио дървени гривни като аксесоар към коктейльному роклята ви е малко страшно, винаги можете да оставите едно или две гривни. Колкото повече имаш, толкова по-силен е ефектът им върху изображението.

В таблицата по-долу е показано, как да изберем дървена гривна към вашия гардероб.

Дървени гривни
Класика в гардероба си
Резултат

Абанос
Накрахмаленная бяла риза и черни панталони
Отдих

Светло дърво
Риза светло синя рокля и бежови сандали
Африка

Ракия дърво цвят
Деним яке и лятна рокля с принтом
Калифорния душата

Махагон
Умерено-сив брючный костюм и обувки винен цвят
От другата страна на главата

Тъмно-шоколадово дърво
Оранжевото рокля и бронзови токчета
Бесшабашные Хермес

Как да изберете метална гривна на ръката си

Честно казано много се набляга на внимание, този последен бар започва да говори пред вас.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Присъщи метал увереност гривна в съчетание с консервативно рокля-футляром се получава нежен образ в малко опасно и остро. Или това е последната подробност, която прави дует бански костюми и ризи-дашики пълен с дрешки, не комбинация от случайни дрехи. Конструкция от метални гривни, възникнал между 1000 и 1500 на година; тези аксесоари са били открити в гробове на инките и са всички основни форми и характеристики, което виждаме днес: широка метална лента, сужающаяся в краищата. Очевидно е, че се носи на китката.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Тази гривна се откроява сред десетки други класически дизайн, благодарение на своя размер и качество на графиката. За много жени, които предпочитат да носят една или две гривни, в комбинация със строги приталенным жакетом, той визуално наподобява маншета на ризата си, което прави ръчен ярки и вълнуващи. Ако имате голи ръце, с тези гривната ще укрепва долната част от тях, насочвайки я гледа, особено ако не искате да се вниманието на околните върху горната част.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Тъй като Как да се украси, за да отговарят на вашия начин на живот, гардероб и стил? Жена, която се придържа през цялата година в класически стил, можете да изберете модел на Елза Перети 18K злато. Но може би вашият личен стилен философия е по-модерна, и имате нужда от гривна, не е толкова силен обявява лукс.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Тогава вашият избор трябва да бъде направен в полза на сребро в стил Франк Гери, известният архитект, подпис чиято линия на сградата на испанския филиал на Музея „Гугенхайм“ се прехвърлят в луксозни метални гривни, които се радват на същата популярност в Тифани. Само религиозни категория бижута могат да художници, с такива неочаквани стил и почит великолепию дизайн.

Знаейки как да изберете аксесоари към роклята, можете да ги закупите от улични търговци, продажба или дори и в eBay. Най-важното е, уверете се, че гама от вашите бижута има поне един метална гривна, която може да незабавно да извърши чудо, като заменят много тънки „меки“ неща, които не е в състояние да остане за негова сметка.

Как да изберем дамски Ръчен часовник

Избор на аксесоари не завършва с избора на обеци и гривни. След избора на тези аксесоари, веднага възниква въпрос: „Как да изберете дамски часовник“, а такова което ще се хареса не само на вас, но и привличат вниманието на околните.

Изкуството да се носят ръчни часовници се наблюдава значително намалява, след като технология еволюирали буквално на всички носибельно. Време е минало, когато в последната минута, преди да излезете от дома си, сложи на ръката си елегантни часовници.

Сега, преди да изберете часовник, трябва внимателно да се мисли. Въпреки това, класически часовник-това е все още място в арсенала аксесоари. Да ги носят направо, като че ли никога не си мислех за тях.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Можете да вземете дебела каишка ръчни часовници Таймекс мъжки, отлично скъсване с твоето крехко женско китката, или весел младеж водоустойчив жълт часовник от колекцията Образец; или като Солида — Панераи, блестящ в нощта.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Основният въпрос е „Как правилно да изберете часовник“ — подарък: изберете часовник за вашия характер, интелигентност и дизайн, и не само, защото те се считат за най-модерен от цената или престиж.

Как правилно да изберем чадър

Избор на чадър говори за вас повече, отколкото суха, колкото и вие. Обичам всички от горе, той е част от арсенала аксесоари, и, въпреки че не се използва толкова често, ясна е място, в случай, когато наистина имате нужда от нея.

Как да изберем чадър — класа — не е лесна задача. Освен това — това са две различни задачи. Модели от висок клас днес може да се намери във всеки магазин. Но те са стилни, уникални брошка или един коктейл пръстен, елегантни вечерни ръкавици, или всеки друг често използван предмет галантереи?

Как да изберете аксесоари към облеклото

В същото време по-модно чадъри, ярки цветове бонбони, или са толкова актуални сега клетки, не винаги задоволително качество и не могат да издържат на натиск е устойчив на атмосферни влияния.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Най-добрите универсален стил ще класически прозрачен чадър купол, това чудо извън времето. В сивия дъждовен ден и е трудно да се намери вдъхновение, за да е красиво да се облече. Така че защо да си развалят с толкова труд създаден образ на чадър, който е по никакъв начин не се вписва с останалата част от или напълно крие?

Как да изберете аксесоари към облеклото

Нашият стилен експертът препоръчва да се избере страхотен ретро чадър със скрити петна и индивидуален характер, който ще бъде на мястото на всеки ден и дъждовния, и слънчевия.

Как да изберете аксесоари към облеклото

Реколта-това е едно от решенията. Ще намерите не само спасение от лошото време, но и на характер, на части, старомодна тежестта и личност, които не се предлагат чадъри-машини марки.

Ако предпочитате ретро чадър или да похарчите малко пари за нов модел, не забравяйте, че изборите винаги ще повлияе върху това, как изглежда като цяло в дъждовен ден. Помисли чадър — така разбирам, че вие не само ще покрие главата си от дъжда, и да добавите към гардероба си още една внимателно подбрани аксесоари.

Theme by Anders Norén