стил

Как да изберем сватбена рокля тип форми: съвети от водещи стилисти

Как да изберем сватбена рокля тип форми: съвети от водещи стилисти

Сватбата е празник, който трябва да бъде перфектен във всичко: шоу, ресторант, конкурси, храна, бижута и, разбира се, дрехи почивка на булката. Сега на пазара, като се има предвид голямото разнообразие от варианти за булчински рокли, които се отличават покрой, стил, материал, декор и дори цвят. В този въпрос и проблем. За да се определи достатъчно трудно, но този процес ще бъде много по-лесно, ако знаете как да изберем сватбена рокля тип фигура.

Изборът на сватбена рокля от типа фигури

Рокля, винаги изглежда добре на снимки и манекените, но жената на един или друг модел може само да подчертае недостатъците и добродетелите фигури го скрие. Задължително условие – направи го бавно. Освен това, стил облекло трябва да вземете, преди да планирате екскурзия в сватбени салони.

Да се определи вида на фигурата, трябва да се измерва параметрите на бедрата, кръста, гърдите и раменете. Можете също така да се възползвате от помощта на приятели, чьему вкус може да се вярва – те оцени правилно на пропорционалност фигура.

Пясъчен часовник

Този тип фигури е различна равни на ширината на раменете и бедрата. Талия е доста тясна и ясна. Пясъчен часовник са най-женствена фигура, която почти не се нуждае от корекции. Булката да може лесно да изберете рокля, защото можете да изберете стил. Допълнително подчертават талията, може да Ви помогне с контрастен колан. Един добър вариант за такава форма-това е рокля, която плътно да тича на гърдите и бедрата.

Ръст

Ако едно момиче е дребен на ръст, по-добре изберете рокля с висока талия. Занижени талия и закръглени пола значително се скъсяват ръста.

Тегло

Момичета с пищни форми е добре изберете а-силует на рокля. Благодарение на тази функция можете да скриете по-широки бедра, докато в добра светлина представи бюст.

Гърдите

За да увеличите визуално гърдите си, подход деколте, V-образни, различни драперии и декоративни елементи в гърдите. Ако искате визуално намаляване на гърдите, се препоръчва да се избере рокля, без деколте и много прост и гладка.

Правоъгълник

Този тип фигури е директна линия. Раменете, талията и бедрата визуално са равни, заоблени извивки на фигурата не. Този вид е разпространен сред спортните момичета.

Основната задача на сватбена рокля в този случай, за да се създаде мека, но в същото време, ясни са криви. Трябва да се подчертае талията, бедрата, гърдите. За тази цел са подходящи роклите с корсет, пищна пола и трапециевидным силует.

Ръст

За жени с високи, можете да изберете рокля с ниска линия на талията – това е наистина подчертават извивки на тялото. Но трябва да бъдете внимателни с малко момиченце растеж ще бъде визуално тежко.

Тегло

Жените с наднормено тегло е препоръчително да избират рокли, които имат полуоблегающие корсажи. Стройни момичета могат да си позволят луксозни орнаменти върху гърдите и на пола. Можете да използвате различни мъниста, кристали, дантела, пайети и други елементи, да му фигура съблазнителен обем.

Круша

Сред отличителните черти на тази фигура излъчват малки рамене и големи бедрата. В този случай, трябва да скъсите долната част на тялото по-малко, и на върха, за да добавите малко обем.

Идеален за крушовидна фигура?

Най-добрите възможности-това е рокля с деколте във формата на лодка, с широко разположени или пада на бретелях, с ръкави, хоризонтално покритие на елече. Тук трябва да се увеличи наличието на части, които увеличават раменете и гърдите.

За намаляване на ширината на бедрата, по-добре да изберете пола от мека струящихся тъкани. Буйни гъсти поли тук не са подходящи. Също така може да се отклони вниманието от бедрата с помощта на светли вложки на талията.

Ябълка

Тази фигура се характеризира с големи гърди и без кръста. Освен това, най-често, хармония на краката.

Акцент

В този случай, вие искате максимално да се подчертае всички достойнства – гърдите, краката – това ще ви помогне да се отвлече вниманието от кръста.

В „ябълки“ и изглеждат добре рокли в стил Империя. Сред тъканите по-добре да изберете меки материали. Вие също трябва да се обърне внимание на рокля с дълбоко деколте и в зоната на деколтето, но сега тази област могат да бъдат украсени с различни декоративни елементи, но тук трябва да се подхожда с повишено внимание, тъй като този начин може да бъдат залети.

Обърнат триъгълник

В този случай се наблюдават широки рамене и тесен ханш. За да отклони вниманието трябва да се сведе до минимум наличието на декоративни елементи в гърдите. Не си струва да се избират модели с голи рамене.

Препоръчително е да изберете храни с ниско деколте и V-образна форма и корсет. Също така изглежда добре в пола.

Theme by Anders Norén