стил

Изберете вашия стил и базов гардероб за зимата 2018

Изберете вашия стил и базов гардероб за зимата 2018

Кой каза, че зимата не трябва да изглежда ярко и стилно? Разбира се, по това време на годината не може да си позволи ежедневно промени, като през лятото. Но можете да създадете такъв начин, че Вие не искате да промените цялата зима. В тази статия ще ви кажа как да го направите.

Изберете вашия стил и базов гардероб за зимата 2018Базов гардероб за зимата

Определят стила на зимата

И така, първо трябва да се определи със стил може би, с повече или по-малко ясна представа за неговия стил, но ако вие все още сте в процес на търсене на своя собствен, индивидуален и неповторим стил, който ще бъде подробно същността на всички познати стилове на облекло.

Класически

Основните характеристики на този стил: сдържаност, изисканост, елегантност, но в същото време простота и краткост. Този стил приоритет бизнесмени. Основен цвят: бял, черен, сив, бежов, пастелни нюанси. Що се отнася до горната дреха, този стил включва в тон палта, кожуси, палта, якета, изрязани от плътен материал. Обувки — обувки или ботуши на ток. От аксесоари — шапка или кожа шапка.

Изберете вашия стил и базов гардероб за зимата 2018Класически стил.

Романтичен

В основата на този стил е лекотата, някакъв блян, елегантност. Рюши, къдри, струящиеся тъкани — всичко това предполага романтичен стил. Този стил е създаден специално за красиви дами, които искат да се „аромат“ се дължи на дрехи. Разбира се, този стил е по-подходящ за топлия сезон, отколкото за студено. Въпреки това, бял кожен шубка в пастелни цветове ботуши на токчета-това е най-добрият подчертават вашият роман, ако той толкова иска да се покаже през зимата.

Изберете вашия стил и базов гардероб за зимата 2018Романтичен стил.

Спорт

Това е стил за любителите на раскованности, движение, свобода. Спортен стил не е задължително трябва да бъде включен само в дрехи за спорт. Модни дизайнери шият бъде елегантен дрехи в този стил, която е подходяща дори и за офис. Това е така наречената „спортен шик“. Спортен стил е много популярен сред тийнейджъри и младежи. Зимно облекло може да бъде представена спортни палто или яке, а най — добре- ефектен гащеризон. Обувките също трябва да бъде спорта.

Изберете вашия стил и базов гардероб за зимата 2018Спортен стил.

Всекидневен стил

Този стил съчетава в себе си класически дрехи с непретенциозна, по-комфортно. Например, проста, класическа яке и дънки. Този стил днес е много популярен: кой как той ви позволява да комбинирате красиви, елегантни и удобни неща.

Изберете вашия стил и базов гардероб за зимата 2018Всекидневен стил.

Дерби

Това жокейский стил, наречен в чест на скандалния Лорд, който е много харесван състезателни коне. Дрехи в този стил, напомнящ облекло жокеи: панталони, брич, ботуши, якета, изпълнени в стила на жокеи. За зимните дрехи неща, конна вдъхновен стил също е рядко, но можете да експериментирате с изображението, добавяне на каре зимно палто с кожа и ботуши с кожени ръкавици. За по-голяма убедителност най-добре да изберете шапка, като жокей.

Изберете вашия стил и базов гардероб за зимата 2018Стил дерби.

Бизнес рокля

На пръв поглед този вариант на класическия стил. Това обаче не е така: влияе бизнес стил, модни тенденции, като в същото време класически консервативен стил и „отрича“ всички модерни. Строги сака, поли, блузы, жилетки — всички професионално облекло.

Изберете вашия стил и базов гардероб за зимата 2018Бизнес стил.

Екстравагантни

Ние всички знаем, несравнима Лейди Гага и нейните луди образи. Така, екстравагантен стил-това е стилът на Лейди Гаги. Необичайни фасоны, ассиметричные линия, смели цветови комбинации, наперен, аксесоари — всичко това е присъщо на екстравагантен стил. Основното нещо — не прекалявайте, в противен случай екстравагантност ще се превърне в простащина. През зимата в този стил трябва да пот, по принцип, пред всички други. Ако сте любител на загуби.нищо стил, внимателно образ и информация.

Изберете вашия стил и базов гардероб за зимата 2018Екстравагантен стил.

Етнически стил

Станал популярен благодарение на Ив Сен Лорану, този стил днес е изключително популярен. А в този сезон особено. Етнически стил включва в себе си елементи на костюми от различни националности. Намери яке или палто в този стил. Важно е само правилно да подредите акценти, обемни шалове, слънчеви очила, етническа обеци и модерен през този сезон раница. Уникален начин готов!

Изберете вашия стил и базов гардероб за зимата 2018Етнически стил.

Сафари

Стил дошъл в света на модата през 60-те години, е един от най-известните и популярни. Това е така наречения „военен стил“ — дрехи са изработени от материали, с пясъчен цвят или хакове. Като зимен вариант идеални топло яке Сафари с фурри. Ботуши или обувки с шипове, които ще допълнят начин. Ефектно ще изглеждат шапка и дълги ръкавици.

Изберете вашия стил и базов гардероб за зимата 2018

Това е може би най-известните и популярни стилове дрехи, които могат да бъдат подходящи за намиране на зимната си начин. Трябва да добавя, че е разумно да се съчетаят няколко стилове, но това трябва да бъде направено правилно.

Theme by Anders Norén