маникюр

Идеи просто красив маникюр. Как да направите стъпка по стъпка със снимки за начинаещи

Идеи просто красив маникюр. Как да направите стъпка по стъпка със снимки за начинаещи

Ръце с красиви ноктите-това е неразделна част от цялостен начин на всяка момичета или жени, които се грижат за себе си. Освен това, за да направи красив маникюр не е задължително да отидете в салон за красота, има много лесни начини, които ще позволят в домашни условия, за да донесе ръцете си в ред.

Какво ще ви трябва за маникюр

Домашен маникюр ще изглежда спретнато и красиво, ако използвате специален, добре подбрани инструменти.

Към тях се отнасят:

Нокти ножици за изрязване на ноктите и кожичките (може да бъде самостоятелна нокти с прави краища, а вторият-с фини заоблени остриета за обработка на кожичките или универсална, с тесни, извити нагоре ръбове).Ножица за обработка на епидермиса (най-удобен и безопасен за начинаещи е инструментална стомана с ножове до 5 мм, при покупка трябва да се провери неговата тежест и липсата на нередности, брус черно кръгче).Blade: за да регулирате дължината и формата трябва да бъде едър или среднезернистым, къси нокти, най-удобен метал, хартия и стъкло, по-често се използват само за дълги нокти. Идеи просто красив маникюр. Как да направите стъпка по стъпка със снимки за начинаещиЗа кожичките пушер – метален инструмент под формата на острието, лесно и удобно за избутване на обрасли слой на епидермиса.Четка – използва се за почистване на нокътната плочка от остатъци от боя, прах и частици от кожата.Баба – това е специална острието в дръжката с фин покритие за полиране на нокътната плочка, те обикновено имат 4 покритие с различни нива на детайлност (1 — за коригиране на формата на ноктите, 2 — за корекция на неравни нокътната плочка, пилинг 3 полиране 4).Четки, използвани за изготвяне на модели на ноктите си в различни форми и материал. Начинаещите администратори се препоръчва да се използва базов набор от точки, широка и заоблена четка, тъй като те са достатъчно удобни за работа, ви позволяват да създавате прости, но красиви рисунки на нокти.Дотс – това е инструмент е под формата на пръчки със заоблени метални или пластмасови връхчета, се използват за създаване на точка на моделите.Специални модели ни позволяват лесно да направите оригинален маникюр, просто нанесете избраният от вас модел на подготвени нокти, нанесете и лак да изсъхне, и след това махнете отметката на детайла.

Също специални инструменти, за да създадете красиви нокти с ръцете си можете да използвате някои полезни инструменти, игли, мулине, лента. С тяхна помощ можете да изпълнявате едно просто, но забележително модели.

Правилната техника за нанасяне на лак

Правилното нанасяне на лака за нокти осигурява красив, чист маникюр, който дълго ще зарадва притежателя си.

Този метод включва в себе си няколко етапа:

Предварително обезмасляване на ноктите Преди боядисване, за да се осигури равномерно разпределение на лак върху чинията и направи маникюр с по-устойчиви. Като обезжиривающего агент, можете да използвате специализирани течности или алкохол.Прилагането на грунд прилага се за изравняване на нокътната плочка и я защитават.Нанасяне на първия декоративен слой лак. Маникюр специалистите препоръчват да се започне оцветяване с кутрето. Потапяне на четката в бутилка трябва преди боядисване всеки нокти, лак и премахване на излишната, като щракнете върху четката, по посока към шията. Професионалистите отначало се постигне широк инсультный център от основата на нокътя към върха, отстъпвайки от корена на 2-3 мм, а след това внимателно да нарисува тази част на бутални движение. Следните два удара леко покрийте страни. Първият слой трябва да изсъхне в продължение на 3 минути.

Идеи просто красив маникюр. Как да направите стъпка по стъпка със снимки за начинаещиЛесен маникюр в домашни условия е важно да се спазва правилната техника за нанасяне на лак за нокти.Нанасяне на втория слой се извършва по подобен принцип. Пълно изсъхване на лака се случва в продължение на половин час, за да се ускори процеса с помощта на течен сушилни.Излишния лак се отстраняват с помощта на специални пръчици или обикновена покрива с памучна свещ пръчка, потопена в течността за отстраняване.

Техники, за да направят рисунки за нокти

Лесен маникюр в домашни условия придобие вкус, ако му дизайн, за да добавите интересни фигури и мотиви. Има много методи, че дори абсолютен новак в областта на ноктите изкуство.

Рисунки пискюл

Четки с различна форма и дебелина, за да могат да бъдат произведени по чертеж с различна сложност – от прости ивици и точки е истински произведения на изкуството.

В Арсенала на маникюр присъстват обикновено от порядъка на 10 четки, всяка от които има своето предназначение:

  • фен смесени нюанси;
  сложи широка плоска линия или покрийте ноктите на прах или искри;“листенце“ правя линии и големи обекти на снимки;точка на четката се съставя в малките детайли.

За създаване на чертежи, използвани цветни бои, акрилни бои и кристали, пайети, етикети и т.н.

Техника за рисуване на ноктите с помощта на четка се състои от няколко етапа:

Първо се нанася базов слой, след това базов лак желания цвят и оставете да изсъхне. Освен това, рисуване с четка се извършва, на върха на която можете да нанесете на най-горния слой или прозрачен лак.

С помощта на игла

Обикновена шевна игла, можете да създадете сложен дизайн на ноктите си. Те са доста прости, маникюр Ярки и смели.

Ние използваме лак ярки контрастни цветове и игли, на различни диаметри.

След равен с игла веднага избършете със салфетка, за да остатъци от лак не ще пречи на работата на друг човек. Идеи просто красив маникюр. Как да направите стъпка по стъпка със снимки за начинаещи

Технологии:

На ноктите, първо нанесете лак-основа на избрания оттенък, а веднага след това в определен ред (в зависимост от желаната цифра) капки лак в контрастен цвят, от която се очертава модел с игла. След изсушаване, маникюр, се препоръчва да нанесете безцветен лак, за да се придаде блясък на ноктите.

Декоративни елементи за маникюр

Къщата е Прост, но красив и нестандартен маникюр, можете да декорирате със специални декоративни елементи, които в широк асортимент, представени в продажба.

Например, това може да бъде:

  различни кристали;специални етикети;мъниста;Вирки;пайети.

Тези елементи се придържат към основния слой лак и го подсушете. За закрепване на горната част се нанася прозрачен лак.

Майсторски клас 1: прост красив маникюр с ивици

Маникюр-това е лесен начин да се въвеждат на ноктите в ред в домашни условия, необрезной често се наричат „класически“.

Нейното изпълнение ще изисква:

  купа с топла вода за приготвяне на пара;за подстригване, за маникюр;маникюр клещи;пилочки за нокти;Лакове контрастни цветове;скоч;прозрачен лак или закрепитель.

Техника обрезного маникюр:

Намокрете ръцете си в гореща вода със сол, в продължение на 3-5 минути. Отрежете ноктите до желаната дължина, с помощта на пилку за нокти, за да се коригира формата. За да премахнете кожичките щипчиками.

Идеи просто красив маникюр. Как да направите стъпка по стъпка със снимки за начинаещиМаникюр с ивици:

Прилага полски основния цвят, добре подсушете. Нарежете тънки ленти от панделка (ширина 1-2 мм), залепете ги върху ноктите си в предпочитания от вас ред. Можете да направите снимка на няколко ноктите, или изобщо. Нанесете контрастен лак на ленти, за да му даде за малко, за да изсъхне. За премахване на ивици. Делото маникюр закрепитель или безцветен лак.

Майсторски клас 2: Оригиналната мелница за маникюр

В последно време нараства популярността на необрезной маникюр И тя е известна под името „Европейска“. Той е абсолютно сигурно, не изисква много време, и след него ноктите изглеждат добре поддържан и чист.

Нейното изпълнение ще изисква:

  средство за омекотяване на кожичките (много разочарован) и хранителни масла;портокалова пръчка;пила, баба;декоративни бои.

Техника обрезного маникюр:

Ако е необходимо, може да държи ръцете си в гореща вана с морска сол (препоръчва се за груба кожа).Кожичките се прилага много разочаровани, оставете за време, определено в инструкциите, след което отстранете мъртвата кожа с помощта на портокалови пръчици. Пила за да се придаде на ноктите желаната форма и дължина, изглаждане на ноктите отполируйте плоча. Нанесете на кожичките и хранително масло.

Възможности оригинален дизайн:

Маникюр с точки. Нанесете основен слой от желания цвят. Точка или празна химикалка да се нанесе лак контрастен оттенък точка в предпочитания от вас модел. Това може да бъде „грах“, пръснати из цялата нокътната плочка, броят на точките в центъра или в основата, и т.н. Идеи просто красив маникюр. Как да направите стъпка по стъпка със снимки за начинаещиГеометричен маникюр. Нанесете върху ноктите лак основен цвят, добре подсушете. От ленти нарязани на малки продълговати триъгълници, приклеиваем ги нокти с остър край на опорна плоча. Нанесете специален слой лак, оставете да изсъхне. Внимателно отстранете фолиото, добавя слой прозрачен лак или fortifier.Двуцветен маникюр с swirls. Боя нокътната плочка лакове в комбинация от два цвята в техните кръстопътя носят игла в кръгово движение, формиране на модел под формата на резба.

Майсторски клас 3: Френски маникюр

Френски маникюр-той е универсален вариант, подходящ за ежедневието и за официално облекло в съответствие.

Това ще изисква:

  маникюр инструменти за обучение на ноктите, на листа или самозалепваща се лента;бял, натурален бежов или розов и прозрачен лак.

Идеи просто красив маникюр. Как да направите стъпка по стъпка със снимки за начинаещиТехнологии:

За да се подготви ноктите всеки удобен начин – с помощта на машина или Европейски маникюр. Нанесете лак за нокти с естествен цвят, е добре, подсушете го. Да залепите ленти за френски маникюр, вие нанасяте бял лак за върховете. След неговото изсъхване внимателно свали листове. Последната стъпка е да покриете ноктите безцветен лак.

Семинар 4: Маникюр с tirkai

Пране-това е една от най-новите тенденции в нийл-арт. Това е специално покритие, под формата на прах, пясък или малки искри, които можете да използвате, за да създадете стилен маникюр с такива ефекти, като огледало, блясък, проблясък, металик, хамелеон.

Virku може да се използва само в комбинация с гел за нокти.

За този маникюр ще ви трябва:

  обезмаслител; основно и горно покритие;гел-лак;Вирка;UV лампа.

Идеи просто красив маникюр. Как да направите стъпка по стъпка със снимки за начинаещиТехника стенописите на ноктите с помощта на пране:

Да доведе ноктите и кожичките в ред всеки удобен начин. Детайли баба за полиране на нокътната плочка, от качеството на изпълнение на тази фаза е изцяло и напълно зависи от крайния резултат. На неравни нокти пране може да се е разпределена неравномерно. Извършва обезмасляване на ноктите. За да нанесете основен слой да изсъхне с лампа. Нанесете гел-лак избрания от вас цвят, сухо топче. За покриване на ноктите, отгоре сухо. Нанесете с четка virku с нея на снимачната площадка, а след това го втрийте с кръгови движения внимателно прорабатывая всички трудно достъпните места. Нанесете още един слой от горната, изсушени, под лампа.

Майсторски клас 5: Воден маникюр

Водният маникюр е един от най-необичайни и оригинални решения за създаване на сложни, уникален дизайн на нокти у дома си.

Това ще изисква:

  купа с топла вода (40°С);лакочистител;прозрачен лак;лакове;подхранващ крем или козметично масло;клечки за зъби;почистване на ухото.

Идеи просто красив маникюр. Как да направите стъпка по стъпка със снимки за начинаещиСтъпки:

За да се подготви ноктите за боядисване – подпиливать ги, ако е необходимо, премахнете кожичките. Ноктите се покриват прозрачен лак, подсушете го. Разпределете крем или масло около ноктите. Във водата kapnut боя в избрания цвят, да го разпространи. Отгоре добавете капка друг цвят. Повторете тази процедура няколко пъти. Създаване на модел с помощта на клечки за зъби, по желание. По-долу, на опашката на всеки нокът в купа с лак за нокти, незабавно отстранете излишния около покрива с памучна свещ пръчка или клечка за зъби. Добре е да изсъхне на ноктите, запечата го с лак.

Theme by Anders Norén