стил

Грешки в стила на дрехи за жени

Грешки в стила на дрехи за жени

Грешки в стила на дрехи за жени

Дори и най-стилните дами не са застраховани от грешки при избора на рокля, но в повечето случаи малки несуразности не хващат окото. Но има грешки в облеклото на жените, не забележите които просто не е възможно и затова и ти трябва да ги научат наизуст, и в никакъв случай не се допуска.

Така че, 8 най-големите грешки в областта на модата и „грешки“ стил на облекло – прочетете и запоминайте!

Грешки в женски дрехи (снимки)

Грешки в стила на дрехи за жениНе противоположностите е твърде трудно да бъде женствена, не означава, че ти трябва да се роди! Остави малко на въображението си и да решите как ще оолитов: отгоре или отдолу. Ако имате къса пола, отгоре трябва да се носи нещо, затворен, силно декольтированные задръжте горната част на облекло включва в себе си панталони. Ще изглежда много по-впечатляващо, ако малко ти разкопчавам ми блуза, отколкото в ултра-къса рокля.

Грешки в стила на дрехи за жени

Грешки в стила на дрехи за жениОще една грешка в облеклото — екстремни комбинации. Мода е дадена, за да експериментират и да се забавляват. Не, чантата не е задължително да съвпада с обувки. Напротив, бъдете креативни и придумывайте техните комбинации. Жълт със синя лента романтичен стил, отдолу — момче. Свободен от установените правила!

Грешки в стила на дрехи за жени

Грешки в стила на дрехи за жениВижте снимки на една грешка в облеклото-изобилие от цветя. Едно добро правило: не повече от три цвята в една премяна. Понякога е трудно да се намери правилната комбинация от цветове, така че да играе с цветовете трябва да бъдат внимателни. Ако горната част от облеклото си, което е много ярки, останалата част на облеклото трябва да бъде сдържан цветове.

Грешки в стила на дрехи за жени

Грешки в стила на дрехи за жениБельо не трябва да се вижда. Дори и името „бельо“ предполага, че трябва да се носят под други дрехи! Да кажем „не“ прашки излиза на джинсам-там бретельки лифчика стърчат изпод кратък рокли, марка чорапогащи, които се виждат от под плътно прилепнали панталони или къса пола, така че от него, когато направите поне стъпка, внимателно шорти! В най-добрия случай той няма да обръщаме внимание, в най-лошия случай тя ще изглежда ужасно вулгарно!

Грешки в стила на женски дрехи

Грешки в стила на дрехи за жениЧесто срещана грешка е стила на жените — изобилие от аксесоари. Излишната аксесоари навреди на външния си вид. Ако не искате да изглеждате като Коледна елха, избирайте аксесоари разумно. По-добре да изберете пръстен, отколкото да носят пръстени на всеки пръст. Ако имате широк колан, не носете колие или шал.

Грешки в стила на дрехи за жениНадписи върху стъпалото-това е глупава грешка, но това прави дори и най-опитните любители на модата. Купи нови обувки и веднага го облечи в нужда, забравяйки отклеить етикет с ходила. Тук той се разваля хубави обувки: широк бял етикет (с цените!), които могат да се видят на всяка крачка.

Грешки в стила на дрехи за жени Грешки в стила на дрехи за жени

Грешки в стила на дрехи за жениТесни дрехи изглежда ужасно. Гънките на мазнини над колан за дънки, пуловер, повдига и разкрива пъпа, пръстите вылезают от босоножек, гънки лошо altausee бедрата пола, сако, завършен надолу, който предполагам, сега разстояние… ето какво се случва, когато носите твърде тесни дрехи, така че да носят дрехите си размер, не е важно, какви са цифрите стояха на етикета.

Грешки в стила на дрехи за жени Грешки в стила на дрехи за жени

Грешки в стила на дрехи за жениОставете пижама у дома. Фитнес зала джогинг панталони носят, гумени джапанки на плажа, огромни кожени ботуши по време на почивка в планината, и по пижама да се прибера вкъщи. Дори ако просто се наредиха в една фурна, да направите малко усилие. Кой знае, може би, днес ще се срещам с бъдещата си любов!

Theme by Anders Norén