маникюр

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюр

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюр

Маникюр е важна част от начина на всяко момиче. Всяка година на мода на формата и дължината на ноктите, както и цветовата схема на лак, се променя. В последните години особено популярна маникюр, направен с гел-лак. Дизайнът на този маникюр може да бъде най-разнообразен, както можете да се уверите, след като разгледахме компилация от снимки.

Правила за маникюр за къси нокти

Къса дължина на ноктите не само красиви и модерни, но и удобни. Но в този случай е необходимо да се спазват някои правила лак.

Класически червен цвят на лака за нокти ще бъде беспроигрышно страхотно на къси ногтевые плоча, също така, че е подходящо във всяка ситуация. Но ако ноктите са много дълги, тогава този нюанс най-добре да избягвате, за да не се създават вулгарен начин.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрГрафичен дизайн на ноктите изглежда добре на къси нокти, но в този случай трябва да имате предвид, че линията трябва да бъде само вертикален, а не за това, за да скъсите визуално ноктите.

Хоризонтални ивици ще направи ноктите по-широки, което не е много хубаво.

Лак за нокти в неутрални нюанси

Основна тенденция в нийл арт за къси нокти – естествени нюанси. Пастелни цветове, като светло розово, светло зелено, бледо синьо, екрю и праскова ще помогне да се създаде образ на нежна момичета.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрЗа да разнообразите дизайн в неутрални цветове, можете да направите обратен френски маникюр, или пак можете да се придържате към ниско-ключ гарнитура от малки кристали, за да нарисува няколко точно линии.

Маникюр в тъмни цветове

Гел лак за къси нокти дизайн, снимка на който можете да гледате по-долу – валидни и в по-тъмни нюанси. На кратко ногтевые плоча на ярки цветове за по-дълго и не губи формата си. Допуска тъмен лак, за да се допълни интериор под формата на искри, страз или рисунки.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрНай-добре на къси нокти ще изглежда тъмно синьо, бордо бордо нюанси, а също и в черно, тъмно-зелено и лилаво.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрПокритие може да се остави гланцова и матова, а ноктите ще изглеждат меки и особено елегантно.

Червен маникюр

Ноктите червен true по всяко време, което е много важно – този маникюр е идеален за всяка ситуация. За покриване на ноктите е само в червен цвят и можете да го комбинирате с друг наситен.

Популярно допълнение към червен лак матово покритие, геометрични линии, цветова стречинг. Красив полски червен гел в комбинация с златист или сребрист дизайн.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрАко покритието с избрания от вас лак за нокти, червени нокти на краката и ръцете трябва да бъде в перфектно състояние. И лак трябва да се прилага много внимателно, вътре в нокътната плочка, в противен случай маникюр ще изглежда помия.

Sudovy маникюр

Морски нюанси на гел-лак за къси нокти – най-добрият вариант за тези, които искат красиви ръце, но не искате да губите много време за маникюр.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюр

Прост дизайн нокти

Гел-лак от един цвят на къси нокти , също така може да направят образ на момичето поразително, но мнозина смятат този маникюр е скучно. За да видите заблуда на такова мнение, просто погледнете снимката монохроматический дизайн.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюр

Не е важно естествени нюанси, избрани за маникюр или ярки цветове. Ние трябва да помним, че в студеното време на годината изглежда по-добре в тъмни цветове, а на топло – всички ярки. Лятото е особено изгодно изглежда маникюр в ярки зелени, жълти и оранжеви цветове.

Покритие лак мат – това е класика, която винаги ще е актуална. Всеки цвят в сплъстената изпълнение изглежда скъпо и впечатляващо.

Френски маникюр

Класически френски маникюр първоначално е бил предназначен за нокти с дълъг свободен край. Но с течение на времето тя е адаптирана за къси нокти. Важното е, че е поне малко свободен край, този маникюр изглежда красива.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрБяла лента по ръба на нокътя трябва да е тънък и покриват само отросшую част, визуално да не се съкрати на ноктите повече. Най-често се използва комбинацията от бели и розови нюанси, но можете да използвате и бял, с персиковым, бял и цветен ръб – зелен, червен, черен, жълт, оранжев.

Обратната Френски

Обратната френч-това е един от видовете на лунния маникюр. При такъв проект „усмивка“ от ръба на нокътя преминава в зоната на кожичките, в противен случай го наричат Лунната. Особено добре на обратно французите ще изглеждат ноктите в овална форма.

Цвят можете да изберете, но класическият вариант за покриване на всеки нокът по кожичките не бял лак, а за останалата част от нокътя, розово или бежово.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрТакъв маникюр визуално прави ноктите по-дълго. Прилагат такива проекти, не трябва да расте свободен край. Обратната френски маникюр изглежда добре на къси и постъпили пирони. Но „усмивка“ трябва да се оправи.

Наклон и омбре

Цвят на преход от една към друга може да бъде остър и гладка. Цвят можете да изберете, всичко зависи само от фантазията. Какво не се препоръчва да се направи е да се използват контрастиращи хоризонтални стрии. Къси нокти с по маникюр ще изглеждат още по-широки и по-къси.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюр

Когато техниката на стрии цвят омбре преход мек, два или повече цвята могат да преминават един в друг много гладко. Наклон също е подобен на омбре, но когато се прилага, да се използват само два нюанса: светъл и един тъмен цвят.

Маникюр с кристали

Когато избирате дизайн с кристали на къси нокти, най – важното- да не се прекалява и да не се вземат прекалено много камъни и твърде големи кристали. Ако ноктите са много къси, за украса ще бъде достатъчно, за да лепилото към основата на нокътя, веднага плочи.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрВърху снимката за Маникюр за къси нокти с гел-лак покритие с тънък дизайн кристали

Матиран маникюр

Матиран гел лак за къси нокти, Дизайн. Ефект матово покритие може да се направи на всички нокти, и можете да го комбинирате с гланцово.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрЧесто непрозрачно покритие на външните един или два нокътя. Особено впечатляващо при този капак изглеждат ноктите, боядисани в тъмни цветове: черно, синьо, бордо, шоколад, натурален, зелен, лилав.

Не се препоръчва за това покритие, за да изберете тези, които има видими дефекти на нокътната плоча, защото те ще станат още по-видими.

Геометричен маникюр

Остава популярен и маникюр с геометричен модел: разпръснати тънки ясна линия, чист правоъгълници и триъгълници, ромбове. За къси нокти се препоръчва да се избере снимката, която ще се намира от дупка към свободния край.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрПопулярният дизайн в геометричния стил представлява вертикална тънка ивица, изпълнена от контрастен цвят лак. Най-често красят само на безименния пръст.

Обемът и вязаный модел

Потници, търговия на едро, маникюр вече не е първа година си остава на върха на популярността, особено в студено време на годината. Важно е да се направи внимателно, така че той не изглежда тромава на ноктите е малко дълго.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрС триизмерна конструкция може да се извърши празничен маникюр, например, сватба. Вязаная тесьма, можете да рисувате по ноктите си и в един обикновен делничен ден. Можете да изберете цвят за всеки, също е много тъмна, тъй като изображението щеше да е загубено. Плитка може да се извърши на всички пръсти веднага, но е по-добре да остане на 1-2 ноктите си.

Точка маникюр с точки

Точки ще ви даде възможност бързо и лесно да се направи на интересен дизайн на ноктите. Затова този инструмент се радва на популярност не за първи сезон..

Топката на крайни точки могат да бъдат много малки или големи, в зависимост от това какъв размер точка трябва. За къси нокти, по-добре да се dotsy малък размер. Интересно изглежда картината от комбинация от по-малки обекти и средно силата на звука, можете да използвате различни цветове лак за нокти в същото време.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрС помощта на точки лесно се представят цвете точки може да нарисува усмивка френча, или пълно покриване на нокътната плоча цветни точки. Всичко зависи от собственото си въображение.

Маникюр с помощта на лента

Гел лак за къси нокти с дизайн лента, като на снимката, е доста популярен сред момичетата, тъй като той е бърз и изглежда интересно. Лентата има самозалепваща се повърхност от едната страна и цветни, от друга страна. Тези ленти могат да бъдат с различна ширина и цвят. Цената е доста приемлива, така че можете да закупите богата колекция.

С помощта на лента можете не само да разнообразите дизайна маникюр за къси нокти, но визуално да ги направите по-голям.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрТрябва да прикачите към ногтю тънки ленти вертикално или по диагонал.

Рисунки на къси нокти

Гел лак за къси нокти с различни рисунки-това е най-актуалния дизайн, неговите възможности може да се види на снимка. Много хора погрешно смятат, че рисунките върху ноктите си къси дължини ще ги направи още по-кратки, но това не е така. Къси-това не е причина да се откаже от модния маникюр с цифри.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюр

Сватбен маникюр

За сватбен маникюр не си струва да се увеличи дължината. Ефективният дизайн и е лесен за носене на къси нокти и трайно нанасяне на гел-лак нека момиче не се тревожи за това, че ще е олющена.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюр

Зимна дизайн нокти

За зимния вариант на маникюр се препоръчва да се избират тези цветове, като синьо и нюанси на злато и сребро, бяло и сиво. Можете да използвате различни декорации: мъниста, кристали, мъниста, пайетки – това е особено вярно за Нова година.

Особено добре на къси нокти да гледате тон по-тъмен лак, украсени с бяла дантела или снежинками и блестящи детайли.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрМожете да използвате блестящия прах, tirki, зърнени храни и парчета фолио. Интересно е и празнично през зимата в къси нокти изглежда геометричен дизайн. Светли линии върху тъмен фон може да бъде допълнена от малък блясък, като блестящия сняг.

Новости 2019

Модерен дизайн на ноктите, много често се променя, но в продължение на няколко сезона на първо място на здраво естествен маникюр. Допуска различен декор, но той трябва да бъде чист, не наперен. Пайети и кристали-добре е да използвате в празнично маникюре, и на създаването на ежедневието, за да се изберат по-леки покритие.

Пастелни цветове имат богата палитра, въпреки че мнозина смятат, че това е само в бежово и розово.

Най-актуалните цветове през 2019 г.:

    светло розов;светло зелен;син;бежов;бледо лилаво, тюркоаз, лилаво със сиво отлив;цвят: лавандула;светло-жълт.

Също не губят своята актуалност и по-тъмни тонове, които най-изгодно изглеждат ноктите къса дължина. Гел лак за къси нокти наситен цвят с различен дизайн, като на снимката, най-добре е да се прилага по време на студения сезон.

Гел лак за къси нокти – нови идеи, дизайн, снимка: френч, котешко око, красив лунен маникюрНай-популярни са нюанси като бордо, син, черен, зелен и шоколад. Особено ефектно изглеждат в съчетание с контрастни бяло или бежово лак.

Theme by Anders Norén