маникюр

Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

Класически френски отдавна придобили популярност благодарение на своята естествена и богата палитра, за да експериментирате с цветове и текстури. Въпреки това, на френски маникюр с переливающимися кристали изглежда празнично, и някои от добре и в по-спокойна начин.

Модни тенденции, нови френски маникюр

Френски маникюр 2019 представи няколко характерни тенденции:

  • комбинация от няколко методи за приложение в един маникюре: френски на някои ноктите и лунен маникюр с друг;

Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

  звезди кристали за нокти, бижута, е много тънка верига;съчетаване на вертикален наклон и траен маникюр;ноктите на едната си ръка, боядисани в други нюанси, като тиква и мандарина;комбинация от наклон маникюр с прехода от по-тъмен цвят в основата в комбинация с контрастиращи лунен маникюр, с помощта на лак, структура прилича на боя или каучук;лак комбинация от един цвят в различни текстури, асиметричен дизайн;сложните модели от кристали, приличащи на истински бижута;появата на камъни.

Популярни цветови комбинации

Френски маникюр с кристали на нокти, покрити с блестящ лак.

Френски 2019 е представена в следните цветови комбинации:

  • бял матиран лак и карамел гланц;полирани полупрозрачен лак с цвят на мляко и на млечен шоколад;фуксия-розово и по-естествен цвят;

Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

  • карамел цвят и бледо синьо;череша и прозрачен лак;червено и бяло;червено и карамел;виолетово и млечно-прозрачен или полупрозрачен лак;бял матиран лак и праскова;черен гланцов лак и бял;комбинация от бяло, карамел (праскова) и гланцов лак цвят nots;Зюмбюл син лак и карамел, с повишено огледален блясък, синьо и млечно-бял;кафе с мляко и бял матиран лак;капучино и блясък черна маслина и бял;цвят на нощта и бял;източване и злато;гланцов лак цвят череша или слива и кайсия матиран цвят;матиран праскова лак за нокти и перлено бяло с гланц ефект, матиран праскова или карамел, лак за нокти, блясък и сребро;син и огледално сребристо экрю и злато.

Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

Актуални комбинации на различни полиролей текстури от същия цвят или сродни цветя, които са близо до сенките. Цвят кристали зависи от преобладаващите тонове са топли (златист) или студен (сребро).

Инструменти и материали за създаване на френски маникюр у дома

За да се създаде френски маникюр с пайети дома да отнеме точки и специална пръчка за страз. Някои бижута за нокти, тя се продава заедно с тях. Кристали и се нанася върху прясно боядисани със специална пръчица в края на маникюр и покрити със защитен слой прозрачен лак.

Техника на класическия френски с гел-лак

Френски маникюр с кристали, както следва:

  • ноктите са дадени еднакви по форма и дължина;премахване на стария маникюр

Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

  нокътната плочка и кожичките обезжириваются с използване на течност за премахване на лака;повърхността на нокътя се полира баффом по посока на растеж, след което се нанася грунд. Когато тя се изпари, ноктите се обработват с база за гел-лак;нанесете основния цвят. Ако е необходимо, слой се повтаря;контрастен лак, за да навредят на линия усмивка. Ако той е неравен, се регулира с помощта на специална пръчица, без да вредят на фигура и мазнини;прилага кристали;маникюр суши в специална лампа, тогава се нанася овлажняващ крем средство за грижа за епидермиса и на нокътната плоча.

Бял френски с кристали на кръгли и квадратни нокти

Класически френски кръгли нокти, които, изглежда, да се удължат ноктите. На първо място, тя има овална форма, след това нанесете основния слой лак и линията на усмивката. Още повече, това е тоягата, колкото по-дълго на ноктите изглежда. В квадратни нокти линия усмивка може да бъде асиметрична, почти прави или заоблени. Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

Кристали могат да се поставят в кръгли и овални нокти:

  по подобие на усмивка (голяма са на едно ногте, малко като цяло);в основата;в средата на нокътя, вертикално или хоризонтално;по-близо до линията на усмивката, ако използвате снимки на кристали, снежинки, звезди и цветя. За квадратни планински кристал, маникюр:усмивка линии;на територията на базата (ефект на лунния маникюр);по диагонал;в ъгъла под формата на модела са разположени на линията на усмивката.

Бял класически маникюр е подходящ кристали, сребро, холограма или перлен бял или прозрачен.

Черно-бял френски с кристали

Френски маникюр с добавянето на страз се извършва по следната схема:

  • на ноктите, нанесете базовия лак, след това горния слой, лак;точка изготвя различни полиролей усмивка линии на ноктите едни са черни, други бели;

Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

  на безименния пръст, за да приложите в тон на повторенията в краищата;докато лак не се изсуши, фигура добави кристали в тон с лак за рисуване;в редовете лунен маникюр режийни сребро и кристали с малки размери (колкото по-малко са те, толкова спретнат тя ще изглежда маникюр);след това всички нокти на краката са покрити от изсушаване или fortifier.

Черно-белият маникюр е подходящ кристали бяло, матово черно и сребро.

Френч с цветя и пайети

Се извършва с помощта на точки и специални пръчици. На ноктите, нанесете базовия лак и лак за нокти. Един маникюр може да използвате няколко основни цвята, например обичка, млечно розово и праскова. След това точка направих снимка и линията на усмивката. Боя за рисуване не изсъхне, върху него се нанася кристали с различни размери. Тогава маникюр фиксирана прозрачен лак. Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

Последните комбинации:

  • на всички нокти бял френски и лунен маникюр, ноктите боядисани почти изцяло розов, малина и карамел лак. Кристали, подредени в линия, се усмихва, и рисунки под формата на цветя или пеперуди;на лак за нокти на карамел и златист лак, върховете на черни. Фигура изпълнена черен лак на него, се намира на златни, медни и черни кристали;спрей за лунния маникюр, основните цветове са синьо и карамел. Много снимки са направени в бял лъскав лаке и са украсени с бели и сребърни пайети.

Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

Маникюр с кристали и цветя типично големи цветя с прозрачни венчелистчета. Кристали са разположени по подобие на усмивка, по диагонал или в основата на нокътя. Ако има пеперуди или водни кончета, очите и ярки елементи на крилете на цветни кристали.

Черно яке с кристали

Френски маникюр с черен съвети и праскова лак за нокти, подходящи рисунки с черен, сребро и злато, кристали. Те са в съответствие усмивка или обводят линия на лунния маникюр. Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

За ежедневна начин се препоръчва да се използва малък сребърен или черен на кристали – от по-малко, толкова по-добре. Когато базов маникюр направили на линия усмивка или в основата на нокътя фигура кристали.

Червен френски маникюр с кристали

За маникюр в червени тонове са подходящи кристали и сребърни, черни или червени, подобни на оттенку на тон лак. С топли нотки на светли домати изглеждат бяло, синьо (морски стил) и черни кристали. Действителната яке върху червен лак с черна дантела и червени, златни и черни кристали. Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

Този вариант съчетава добре с дрехи в черно, златно и леопардовый вечерни рокли. Бордо цвят на ноктите, рубиновых и ягодови нюанси изглеждат добре кристали в черно, бяло и сребристо. Те са в усмивка линии в областта на рисунката. Действителното разположение на кристали с имитация на златни и сребърни нишки, наподобяващи бижута.

Розово яке с кристали

Ако върховете на бледо-розов цвят и нокти космос праскова, освежаващо ще изглежда червено, розово или сребро и кристали. Малки бижута с голографическим ефект, подходящи за вечерни облекла. Кристали са в линията на усмивки във формата на цветя и звезди или допълнени. Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

На една ръка божур, или по-светло малинов цвят светъл поглед черен, сребро или злато, кристали. Те са по модел или по диагонал, и малко под линията на усмивката.

Ако всички ноктите напълно розово, а върховете са бели, подходящи сребърни кристали. За тъмно-розов цвят лакове са подходящи тъмно-сиви или черни орнаменти, като празничен вариант, червено.

Френч на остри ноктите

Остри нокти дават много възможности за експериментиране. Върху тях, по диагонал маникюр с кристали, като лунен маникюр, звезди и цветя. Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

Избор на кристали зависи от основните цветове. Ако е доминиран от нюанси на бяло и сребро, кристали подходящи са студени цветове. Ако ноктите са направени в кайсия, мандариновые цветове, кристали са подходящи златисти нюанси. Ако маникюр в топли цветове са черен или тъмно-сив цвят, кристали избрали черна или тон на мокър асфалт отидете потемневшего сребро.

Лунен френски маникюр с кристали

Лунен маникюр-това е една малка выпускное дупка в основата на нокътя. В комбинация с риза, той прави ноктите по-закръглени и удължени. Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

Най-лесният начин е да се подчертае с кристали района на лунен маникюр. За класически френски маникюр се нанася кристали на линията на задната част на якето, като на снимката. После маникюр фиксирана прозрачен лак или закрепителем.

Сватбен френски маникюр с кристали

За сватбен маникюр е класически френски украса. Така че, първо-това е един обикновен френски маникюр, които са нанесени кристали. Ноктите на безименния пръсти, покрити с кристали, бял опал, което прилича на лунен камък. Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

В останалата част на ноктите стартирани модел от страз по диагонал или по подобие на усмивка. За сватбен маникюр е подходящ бели, сребърни и холограма на пайети. Черно и сиво не е желателно.

Пъстър френски маникюр с кристали

Ноктите боядисани базов лак прасковено или кайсиев оттенък. Съвети се открояват с бои в различни цветове.

Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лакСнимка Френски маникюр омбре с кристали

Специалистите съветват да не се използва повече от 3 цвята на една ръка.

Тогава кристали сребърен цвят, за да навредят на линия усмивка. Ако маникюр с шарките на безименния пръст на рисунки с цветни кристали.

Тюркоаз френски маникюр с кристали

На ноктите парцел с бежово или карамел матиран лак. След неговото изсъхване на върховете-френски тюркоаз. Ноктите на безименния пръст са напълно покрити с тюркоаз лак, остават незаети-лунен маникюр. Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

Боята е изсъхнала, диагонално на ноктите се нанася тюркоазени и сребърни кристали. На безименния пръст, в основата на нокътя се нанася сребърен кристал. След изсушаване, маникюр, се поставя прозрачно покритие.

Обратната френски маникюр с кристали

Обратната френски маникюр-Лунен маникюр. Откроява дупка около кожичките. За това ще ви трябва по-светъл лак за нокти и кристали. Първо, ноктите се нанася база, след това се лунен маникюр измазани trafaretka. Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

След това цялото пространство на нокътя се покрива ярък лак. Когато изсъхне върху ноктите се нанася прозрачно покритие и лунен маникюр – кристали.

Праскова френски маникюр с кристали

На ноктите, нанесете лек карамелизации. Тогава късмет, карамел и светло прасковен сместа върху фолио и се нанася върху ноктите, за да се ефект на плавен преход на цветовете. Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лакЗлатисти кристали и вертикални линии с различна дължина на ноктите, след което се нанасят на горния слой.

Дизайн на ноктите с пайети и камъни

Френски маникюр изглежда ярко не само пайетки, пайети и камъни го правят празнична и стилен. Така че това не изглежда вкус, скали са нанесени на безименни пръсти, и на всички останали ноктите 1 цвете от усмивка линии или дублиращи се линии, взаимна френска. Френски маникюр с кристали. Снимка, модерни дизайнерски тенденции. Как да шеллак и гел-лак

За маникюр всички нокти на краката са покрити с карамелизирани лак. След това на върха да зехтин лак. След това на безименни пръсти, за да нанесете кристали и коригирано. Цветя и малки рисунки, направени на останалите нокти. За да направите маникюр по-дълго, той се нанася най-горния слой. Този маникюр изглежда впечатляващо и на дълги нокти на всяка форма.

Theme by Anders Norén