маникюр

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Френски маникюр включва в себе си множество варианти. Модерно яке с цифри, като на снимката, подходящ както за дневна така и за вечерно излизане. 2018-2019 актуални идеи, които се обсъждат в статията.

Модни цветове за френския

За създаване на чертежи на професионалистите използват различни цветови диапазони.

Най-модерните цветове:

бял

  • . Лъскаво бял модел на ноктите изглежда празнично и е подходящ за всякакъв начин. Допълнени с пайети, култивирани перли и други ефекти;

сини

  • . Тенденция лятото на 2018 – фигура в морски стил с ярък син оттенък. За създаване на чертежи, се препоръчва използването на матирани текстура покритие;

сини

  . Дори и без снимки на Франция в нюанси на синьо виждал през лятото, светла. Този цвят се използва за създаване на летни и зимни снимки: пеперуди, цветя, снежинки. Препоръчително е да използвате деним и романтичния стил. Най-добрите нюанси на синя вода, Нефритовая или лавандула;

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

млечно-прасковен

  • . Всички нюанси на кайсия, прасковено и розово-млечен на цвят са най-подходящи. Те се използват за създаване на пеперуди, цветя и ефект от глухарче за нокти. Изглежда естествено на тъмните или на френски, в съчетание със злато или мед кристали;

фуксия

  • . Подходящи за създаване на цветове и ярки летни ноктите. Използва се на френски език с наситени и ярки цветове;

класически червен

  • . Се използва за създаване на геометрични фигури;

черен

  • . Палто различни текстури черен цвят, за да се създаде модерен френски прости тонове. За снимки използват гланцови и матови текстури;

злато и мед гланцов лак

  • . Се използва за създаване на реколтата, текстурата на ноктите и снимки в стил ретро;

кафето тонизира

  • от капучино до черен шоколад – подходящи за по-строг начин. Използва като базова линия се смесват с ярки цветове;

светлите нюанси на зелено

  . От значение за създаването на чертежи с листа, пеперуди и летни цветя. На изображението зависи от яркостта на цвят.

Класически френски образец

Френски маникюр с модел (снимка варианти) в класически стил се прави с помощта на бяло, прасковено, сив и черен лак.

Комбинация от цветове, зависи от това какъв цвят се използва в края или в основата на нокътя. Класически френски модел подходящ за всеки повод и стил на облеклото. Тя перфектно се съчетава с романтичен, офис и деним стил, подходящи дори и под ярките летни рокли.

Френски бяло модел се извършва с помощта на класическите точки. Фигура нанася върху безименния пръст на бял гланц (ако основният слой текстура мат) или матиран лак.

Варианти на рисунки:

  голямо бяло цвете с прозрачни венчелистчета;снежинка (коледна версия);чадъри глухарчета, бели листове;крилата на пеперуда.

По-долу на снимката изглеждаше ярък, за да го добавя кристали в сребърен цвят. Действителното перли, бели точки.

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019 Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Ако яке е изработена в сив или черен цвят, използва се или ярки шарки на безименния пръст, или геометрична линия, състояща се от бои с различни текстури. Този маникюр е подходящо в бизнес стил, ако френски нокти сив или черен.

Чертеж с точки

Фигура за френски маникюр, който добре се съчетава с цветни рокли, романтичен стил или начин на кукла. Ако бялата точка, те са актуални и в бизнеса, дори в офис стил (многобройни фото доказателство).

Рисуване на точки придава на образа на детска простота, лекота и трогательность. Ноктите с точки се съчетават добре със стикери с Мики Маус, застроена през лятото и есента на 2018 г.

Най-популярните цветове за създаване на точки:

  бял;матово синьо;розово;червен;черен;фуксия или червено.

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019 Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Френски маникюр с модел (снимка на ноктите по-долу) се извършва в следните комбинации на основните цветове и нюанси:

  основният цвят на фона-розово, карамел, син и праскова, бял точка;ноктите червено, грах, бяло или черно;областта на дизайна на ноктите, малини, грах, бял или розов;оттенък на ноктите бяло, точка, черно, розово, синьо, червено или червено.

Чертеж с точки използва се в следните варианти:

  изискан френски точки отлагат върху основните места;лак естествен цвят очила, се прилагат само в краищата и са разположени в района на френски маникюр;за усмивка линии се създава основната фигура (лук, Мики Маус), на това място са точката, в която те са приложими.

Гледна точка, както следва: на същото разстояние, на ноктите се нанася капка лак, след което те растушевываются точки и да получите точки. Когато те изсъхнат, на ноктите, нанесете базовия лак.

Ленти

Маникюр по-лесен и по-ярки. Идеален за бизнес имидж, перфектно се съчетава с кожени дрехи и ярки цветове.

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019 Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Има няколко варианта, как да направим френски маникюр ивици:

  лентата са създадени с помощта на trafaretka;точки;специални плъзгачи, с готови модели (гел-лак).

Trafaretka нанася се върху сух лак. Те са покрити със слой на нов лак. След неговото изсушаване, когато е необходимо, процедурата се повтаря. Благодарение на тази процедура, се получава шарени рисуване на ноктите, който създава илюзията за елементи в гардероба.

Точка, и с помощта на няколко точки и линии. В този случай, ъглови и геометричен модел. Плъзгачи нанесете геометричен модел на краката, след това премахване на лепкав слой се нанася и се суши, след което ноктите высушиваются специален светлина.

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019Актуални цветове и комбинации:

  цвета, дублира нюанс на върховете на ноктите: ако маникюр с бял цвят, райе бял цвят;наклон ивици: бяла, на върха, на следващата ивица, сив, тъмно сив;ивици от един цвят, но различни текстури: гланц, мат, сатиновая;ярки многоцветни ивици киселина цвят. Идеална за летен маникюр;един от 3 ивици с вертикален градиент pattern. За предпочитане близки цветове: син, розов, червен;ивици от злато и сребро, с огледално текстура. Подходяща за празничен маникюр.

Плъзгачи на френски шеллак

Сложен маникюр с малки детайли се извършва с помощта на плъзгача. Той се намира на безименния пръст или на всички нокти.

Съответните параметри:

  пера, дантела (сватба на ноктите);цветя, с малки детайли;глухарче;елхови лапи с играчки (коледна версия) и др.

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Такъв маникюр изглежда добре както на класически и цветен френч.

Монохромен дизайн

Черно-бял френски подходящи за ежедневна начин. Рисунка върху нея само с помощта на различни цветове и текстури лак.

Популярни одноцветные:

  черно-бял, сепия.

За да маникюр изглеждаше впечатляващо, се препоръчва да се използва в 3 цвята с различни текстури. Ретро черно-бели рисунки на известни личности (Мерилин Монро), животни.

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Сложен дизайн са нанесени с помощта на плъзгача, или на етикета, по-лесен за изпълнение на елипса.

Яке с шарките на безименния пръст на

Се извършва с помощта на точки, етикети или trafaretka. Дава основния акцент маникюр, като я прави по-ярък и изразителен.

Дори класическият френски маникюр ще изглежда по различен начин, ако използвате следните чертежи:

  етикети със сложни конструкции;цветя, боядисани с лак с гланц или матова консистенция;дантела модели слайдер;мотиви от страз и камъни.

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Дизайн зависи от основните изображения: кристали и блестящи детайли, теми от значение за празничен маникюр, етикети или обикновени чертежи с точки, подходящи за ежедневието на френската.

Френски с рисунки и камъни

Празничен маникюр, който изглежда много ярко.

Някои опции, подходящи за ежедневна начин:

  черни кристали в сив или черен маникюр с кристали с имитация на перли в класически френски бял цвят;silver кристали за сплъстената сив фон.

Сребро кристали, подходящи за нокти бял, черен и сребрист цвят върви добре със синьо, розово и тюркоаз нюанси. Най-добрият от всички, да те гледат матов, перлен или сатиновый лак. Злато и мед кристали гледате на щастливите топли цветове: праскова, портокал, мандарина, червен. Празничен маникюр с използване на синьо, бежово и карамел фон.

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019Френски маникюр с модел: възможности за снимката с кристали

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Блестящ френски образец

Френски маникюр с модел (снимка на празничния варианта по-долу) се извършва с помощта на следните техники:

  прах за нокти с бляскаво покритие и trafaretka. Лак за нокти прозорец с залепени trafaretka отгоре се добавя прах, който размалывают до съвършенство, след което се поставя специален лак или фигура изпълнен с точки или с акрилни бои;прилага за нокти, стикери с пайети, на върха на която се намира изображението;с помощта на плъзгача ноктите са украсени с блестяща фигура с готовия покритие.

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Актуални цветове и комбинации:

  рисуване на бяла боя в черно, тъмно лилаво или тъмно-зелен огледален маникюр;монохромен модел в черен лак на злато, праскова повърхността на огледалото;Огледало златен модел в бяло, черно или праскова лак за кутия;син огледален модел на матово бежово или пясък, лак;светъл брилянтен модел на черни или сини нокти.

Техника на приложение:

  ноктите отделя място за украса той е огледален на прах, след това фигура изпълнен с бял лак или акрилна боя;ноктите се прилагат лъскава нишка или етикети за геометрични модела.

Модерен дизайн на френски с аерограф

Airbrushing на ноктите ви позволява да създавате рисунки, наподобяващи илюстрацията с акварелей.

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019 Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019 Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Червен френски маникюр с рисунки

Червени върховете на ноктите изглеждат стилно и са подходящи за ежедневна, така и за празничен вариант.

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019

Този подход към дизайна на следните чертежи:

  дантела червен лак. С помощта на плъзгача;чертежи, карти, crown, Зодии;китайски модели;Руски мотиви: плодове, цветя.

Ако основната част на ноктите са боядисани в червен цвят, ние препоръчваме следните чертежи:

  черна дантела на червен фон, или бял цвят на черешово-червен цвят;ягода, горски плодове, особено направени с ефект на наклон;бели цветя и листа;листа ромашек или глухарчета, бели гербери, екзотични цветя.

Френски маникюр с цифри. Снимка на Модерни цветове и идеи за дизайн на 2019Дизайн за яке в черен цвят

Тук са дадени цифри, идеален за френски маникюр в черно:

  геометрия: дублирането усмивка, линии, шарки и линии;черни пайети и градиентными рисунки с преминаването от черно до сиво;планински кристал, сребро или прозрачен (като празничен вариант се използват златото);червени цветя и пеперуди, с черна обводкой, игри с карти знаци;рисунки и стикери с герои от анимационни филми;големи ярки шарки и цветове.

Фигура дантела на френски

Извършва се под формата на точки или слайдер.

С нарисувани точки дантела по подобие на усмивка или в основата на нокътя. Плъзгача фигура да се прилага изцяло в полето на нокътя. Цвят дантела подбрано тон на френски. Използва се в романтичен и сватбен маникюр.

Прости модели дома

Няколко прости рисунки за дома-френски език:

голям прозрачен цвете

  . Работи върху бял френски. На безименния пръст, за да нанесе няколко точки бял лак за нокти. След това точките се чертаят контурите на половината от резервата или маргаритки. Ако е необходимо, модел допълнени от сребристи пайети;

повторение на линии

  • . Линия усмивки дублирани в основата на нокътя и върха на свободното комбинация. За да създадете контраст, използвайте ярки цветове или специални ленти за маникюр;

Gzhel

  . На ноктите, нанесете няколко капки бял лак за нокти и направи модел дантела по подобие на усмивка. След това, след като изсъхне, нанесете син или син лак и рисунка: линия, цветя, снежинки, или заснежените къщи (коледна версия).

Красив френски маникюр изглежда естествено, но на снимката изглежда по-пъстър и снимка за доказателство.

Theme by Anders Norén