маникюр

Дизайн за нокти червен и бял: снимка, технология, като се прилага стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Дизайн за нокти червен и бял: снимка, технология, като се прилага стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Червен цвят, с бял изглежда красива, ярка и елегантен дизайн на нокти Тази комбинация е особено популярен. Дори и най-обикновена фигура ще допълнят образа и му придава женственост и елегантност.

Характеристики на дизайна на червено с бяло на ноктите

Червено-бял дизайн на ноктите е винтажным стил и изглежда романтично и привлекателно. Цвят на кръв — ярки, класически и изразителни, много привлича вниманието и излъчва една жена от тълпата. Но често тези отблясъци може да бъде дразнещо и досадно.

Бял – чисто, неутрално и положително. Той носи тишина и спокойствие. Самият затупил бяло, и го маникюр често се съчетава с други нюанси. Комбинация от бял и червен цвят, много добре. Бял разрежда рязкост и primetest червено, и което, от своя страна, помага да млечен оттенък на лекота и безтегловност.

Този съюз цвят подчертава многогранность личност, изразява смелост и оригиналност. Отлично се фокусира образа на малки части, една от които е на маникюр.

Необходими материали и инструменти

Ще ви е необходимо:

    базов лак;закрепитель;обезмаслител;бял лак за нокти и боя в червен цвят;пискюл;клечка за зъби или игла;маникюр, определени.

Дизайн за нокти червен и бял: стъпка по стъпка ръководство

Последователност проста конструкция със сърца:

Направи чист маникюр и обезмаслени леглото на нокътя, за по-добро сцепление. Нанесете основен слой, оставете да изсъхне. Боядисани в два пъти бяла боя, оставете да изсъхне. Върху него с помощта на четка нарисувайте три червени точки. Използвайте клечка за зъби, за да прокара петна от горната към долната част на вертикалната линия. Направи червени сърца. Изсушени и покриват най-горния слой гел.

Подходяща технология за нанасяне на червено-белият маникюр

Дизайн на ноктите, червено и бяло ще бъде ефектно изглеждат с добре подбрани нюанси на червено.

Дизайн за нокти червен и бял: снимка, технология, като се прилага стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новиниДизайн за нокти червен и бял: съвети и примери.

А именно:

Студените цветове са най-подходящи за ежедневието, тъй като те са твърде затруднен и ще мистика начин. Кървав цвят, с оранжев оттенък изглежда мек, особено през есента и зимата. За всеки цвят отговаря на вашия нюанси на тази комбинация. Тест за нокти няколко варианта на червени и бели, изберете комбинация, която изглежда най-изгодно.

Имайте в предвид, че се прилага такава цветова комбинация трябва да бъдат добре поддържани нокти, защото два тонове подчертават дефектите на нокътната плочка.

Преди да нанесете нова боя трябва да се премахне стария, и ако той излезе, а след това повторете процедурата.

Червен с бял дизайн в зависимост от формата на ноктите

Ярки нюанси на червено на дълги нокти изглеждат предизвикателно, защото тази дължина е по-добре да изберете спокойни тонове. Но тяхното предимство е в това, че тяхната повърхност може да се реализират най-смелите ви фантазии и да рисува сложни модели. Можете да експериментирате с линия на разпознаване на усмивка, за да го направите двоен, скосени или украсени с кристали.

Дизайн за нокти червен и бял: снимка, технология, като се прилага стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Жените с къси нокти трябва да спре своя избор на червено-бял класически френски или на Луната с червена линия усмивка. Изглежда елегантна бяла основа, покрито с кървави цветове, геометрични или абстрактни рисунки.

Оптически удължават ноктите вертикални ивици.

Линия усмивки можете да рисувате контрастная характеристика, бижута с камъни, пайети или фолио. На ногтевые плоча със средна дължина, също така подходящ за класически френски маникюр или боядисани в червено повърхността на бял грах.

Варианти червено-бял дизайн

Дизайн на ноктите може да варира тези комбинация от червено и бяло:

Ден на свети Валентин. Алени сърца в млечен фон или тема фигура на кървава основа — най-популярният. Нова година на ноктите са боядисани в тези два цвята. Например, бели снежинки, гирлянди, коледни украси на червен основа. Любителите на Канада, можете да рисувате държавен флаг-червен кленов лист на меловую почвата. Цветни двуцветен модели изглеждат естетически и красиво. Акцент само на един пръст. Дантела. За създаването на тънък воал на нокътя трябва да положат много усилия. Но тънък украшение ще даде образ на женственост и нежност. Абстракция. Изображението лесно се рисува с игла по мокрому гел-лак.

Дизайн за нокти червен с бели дупки

Интересен вариант е червен маникюр с бял полумесец в основата на ноктите вила. За да получите този дизайн с помощта на четка и шаблон.

Дизайн за нокти червен и бял: снимка, технология, като се прилага стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Етапи на изпълнение:

Покриване на нокътната плоча базовия инструмент. Изрежете кръг от хартия, самозалепващо с дупка в средата, и да направите така, долната част на нокътя, така че шаблона е затворен от 25% от повърхността. Обиколката трябва да бъде под епидермиса и долната част на прозореца се образува полумесец на върха, насочени надолу. Нанася се върху работната равнина в два слоя червен лак за нокти, оставете да изсъхне. За да премахнете стикер. Леко боядисване на свободно пространство на нокти бяло. Прилагането на специално покритие.

Червен и бял френски ноктите

Французите на този в два цвята палитра ще добави нотка на елегантност и сексапил. Тънка бяла ивица, извисяващ се над кървав фон, маникюр, елегантен и строг. За специални моменти са подходящи червено-бял френски дизайн с ясна кристали или деликатни мотиви.

Дизайн за нокти червен и бял: снимка, технология, като се прилага стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новиниДизайн за нокти червен и бял: френски маникюр.

Яке изглежда страхотно, с различни шарки. За постигане на миниатюризация, желателно е да прекарате най-фините линии.

Класика: ленти, грах, геометрия

Дизайн на ноктите, червено и бяло са класически варианти:

Вечно млад грах. Този нийл-арт е лесен за изпълнение — точки се поставят на върха на цвета на фона, с помощта на клечки за зъби или dotter. Геометрични мотиви в комбинация тези нюанси с изразителни, особено ако използвате по-ярки цветове-червено. Дори най-обикновен пресичане на диагонали на ромбове или квадрати ще изглежда привлекателна. Успоредни или пресичане ивици в червен и бял цвят, ще привлече вниманието. Кървава линия на бялата повърхност ще се превърне в основата на военноморска маникюр.

Червено-белият маникюр с боя

С изобретяването на пробиване всяка жена може да бъде украсена нокътната плоча сложни и красиви мотиви в дома. И не се нуждаят от артистични умения или умения да държи четка в ръка.

Дизайн за нокти червен и бял: снимка, технология, като се прилага стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Специална техника помага да се пренасят модели от метал модел на ноктите с помощта на гумен печат. На фона може да направи всеки нюанс от червената палитра. Той ще бъде ясно се открояват бели рисунки. За покриване на обикновен лак или шеллак.

Дизайн на червено с бяло омбре

Плавно разтягане в продължение различни цветове, за да не е твърде лесен, и правилно, за да направи хубаво от преливане, е желателно да се използват три цвята – светло червен, розов и млечни продукти.

За да направите това:

За да нанесете основен слой. На всеки пръст, за да изпълни вертикално омбре три тона с помощта на гъба, оставете да изсъхне. Безименни пръсти на двете си ръце, за да украсят рисунки. Нюанси на черно, червено и оранжево, до нежно привлечен към wineport определя гел и суха.

Червено-бели с кристали, сребро, злато

Класическа комбинация от цветове в маникюре се допълни с различни декоративни елементи. Например, пайети, ще позволи да се създаде една цялостна композиция за нокти с червен фон и боядисани в него бели дантели вензелями.

Дизайн за нокти червен и бял: снимка, технология, като се прилага стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Камъни големи размери могат да украсят френч и лунен дизайн в тази комбинация от цветове. Но цифри от голям бижута целесъобразно да се използва само един пръст.

Червено-бялото съчетание изглежда впечатляващо с добавка от злато или сребро. Този нийл-арт подходящ за празници и специални случаи.

Лунен маникюр червено-бял

За този маникюр е необходимо:

Да доведе до ноктите и подобрявам формата си. Нанесете основа. На всеки пръст в червената боя дупка и горната част на табелата до линията на усмивката. Средната част на работната равнина, за да се покрие с бяла боя. На големия и безименния пръст на четката, за да рисуват мотиви, подобни на Gzhel. За покриване на крепежни средства.

Червен и бял сватбен маникюр

Много булки искат да се отдалечат от класически бели изображения и да експериментирате с цветови комбинации. Професионални майстори ще вземем за момичета за женене интересни червено-бял дизайн, на ръба на эффектности и скромност.

Дизайн за нокти червен и бял: снимка, технология, като се прилага стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Дантела, френски и луната нийл-арт ще изглежда оригинално и свежо. Красиво и нежно, че изглежда добре дизайн с с бели и червени основа или обратното.

Идеи за дизайн: популярен декор и новости

Двустранен червен и бял дизайн, представен в оригиналния изпълнение. За да направите това, ви е нужно, за да се покрие една вертикална половина на нокътната плочка в светло червено и други млечни продукти. След това с игла или клечка за зъби отдолу нагоре държат по винтова линия, покриващи не по-малко и двамата тон.

За остра форма на ноктите подходящ е за украса:

На всяка ногтевое леглото, за да се направи френски маникюр с безцветен база и бяла усмивка. В двата пръстени на пръстите нарисува червен лак за нокти, с помощта на тънка четка распустившийся Мак. Внимателно равен тънки клонки тъмен гел. Нанесете най-горния слой и оставете да изсъхне.

Особено впечатляващ ефект ще направи нийл-арт, направен под формата на руска народна живопис.

Средно и безименни пръсти са боядисани в бял цвят и всички останали в червено. На светъл фон с тънка четка нанесете лак кървави модели „под gzhel“.

Предимства и недостатъци на червено-бялото съчетание

Допълнителни предимства:

    изглежда добре както през зимата, така и през лятото темата за комбинация от цветове се използва в различни техники и върху ноктите си с различна дължина, са подходящи за всякакъв стил облекло;простота на изпълнение.

Недостатъци:

    подчертава недостатъците на нокътната плочка и кожичките;в случай на неуспешен избор на нюанси могат да изглеждат вулгарно и неуместно.

Червено и бяло маникюр е перфектното решение, както за всеки ден украса, така и за специални случаи. Този дизайн на ноктите може да освежи всяко женски образ и придава чувство на увереност в своята неустоима.

Theme by Anders Norén