маникюр

Дизайн на ноктите за сватбения ден: идеи за маникюр в големия ден

Дизайн на ноктите за сватбения ден: идеи за маникюр в големия ден

Всяка булка, създаване на сватбен начин, мисля, че всички подробности до най-малкия детайл. Рокля, аксесоари, обувки, прическа, грим и маникюр. За да изглежда безупречно, трябва да се обърне внимание на абсолютно всичко. Какъв дизайн на ноктите за сватбения ден е най-модерен? Трудно е да се даде еднозначен отговор, тъй като всяка булка се избира този вариант, който отговаря на нейното облекло е в стил. Цените интересни идеи, за да Ви помогне да намерите нещо подходящо за вашето сватбено тържество.

Къса или дълга?

Сватбен маникюр – как той трябва да бъде в идеалния случай? Преди това е била на мода във всички тържества и празници, за да направят маникюр, че дълги нокти. Сега тази тенденция е загубил своята популярност. Дължина на ноктите зависи изцяло от предпочитанията на булката.

Къси нокти изглеждат много по-добре. Те са по-удобни и практични. Съвременните булки предпочитат именно този вариант. Има много дизайни на нокти. Няма съмнение, че ще изглежда перфектно, дори и с такава дължина. Това стилно и комфортно.

Остри или заоблени?

Форма на ноктите в сватбена маникюре играе важна роля. Остри нокти са подходящи за смели екстравагантни момичета. Този маникюр е много привлича вниманието и е подходящ за ярки и дръзки визии.

По-закръглени нокти, особено дълга, на женски поглед. Те са подходящи за всяка сватба облекло. И дизайн на такива нокти могат да се измислят много интересни неща.

Мек квадрат – идеалната форма за сватбен маникюр. Тези ноктите изглеждат просто, не предизвикателно.

Сватбена Френч

Най-популярният вид дизайн на ноктите за сватбения ден е френски маникюр. Този класически вариант е подходящ за абсолютно всички изображения. Той се изпълнява в ноктите си всички дължини и форми.

Класически бял яке, като универсален вариант, подходящ за всеки рокли, всяка булка. Ако искате да добавите интересни акценти, които можете да добавите снимки или декоративни елементи. Кристали, мъниста, чудесно за сватба дизайн.

Етикети или рисуване на ноктите перфектно ще допълни сватбен френч. Рисунките не трябва да бъдат твърде ярки. Цветя, модели, къдрите – най-добрите варианти за празнуване.

Можете да направите цветен френски. Например, злато или сребро. Този маникюр изглежда много празнично и тържествено.

Лунен маникюр

Въпреки че лунен маникюр-това е разновидност на сако, може да се посвети цял раздел. Този вариант е много популярен в продължение на няколко сезона. Универсален характер позволява носенето на този маникюр на всяко събитие.

В сватбен начин, тя изглежда много хармонично. Някои от дупките могат да бъдат украсени с кристали, мъниста и микро перли. На един от пръстите на краката може да се добави снимка или слайдер. Много популярен вариант за сватбен маникюр е лесен френски+лунен. Много красива комбинация, изглежда здраво, просто, но много елегантно, изискано и стилно.

Монохромен маникюр

Не по-малко популярен като маникюр за сватба се радва на голям пирон. Цвят обикновено е доста тихо. Например:

    Бежово. Котка. Котка. Светло розов. Пастелни нюанси.

Ако монохроматический маникюр за вас е прекалено скучно, винаги можете да добавите интересни детайли, както в случая с французите.

Вид дантела

Ноктите могат да бъдат боядисани, под дантела или всички предмети, които ще се припокриват с роклята и начин. Този вариант на маникюр вече са по-тематични и по-подходящ за конкретен повод.

Добави кристали, и вашите ръце ще бъдат буквално блясък.

Ние ви предлагаме да видите интересно видео-майсторски класове за изготвяне на сватбен маникюр с модели:

Моделиране

Ако дължината на ноктите ви позволява, те могат да бъдат украсени с ляти модели, цветове. Този маникюр ще изглежда като произведение на изкуството. Но това не се претоварвайте на ноктите. Те ще изглеждат по-грубо и масово.

Съраунд дизайн е по-добре да украсят с един или няколко пръста. Така че ще можете да добавите интересен акцент и да направят образ абсурдно.

Семинари

За да можете да направите сватбен маникюр самостоятелно или майстора, вие трябва да знаете какво точно ви трябва. Изберете форма, Размер, дизайн. Представете си, че най-добре ще отговарят на вашите рокли. Ще бъде интересно, ако вашите нокти се припокриват с други детайли и елементи на изображението. На снимката той изглежда особено ефектно.

Решавайки какъв дизайн искате, можете дори да го направите сами. За това сме подготвили за вас компилация от видео уроци и стъпка по стъпка инструкции за създаване на сватбен маникюр с различен дизайн:

Theme by Anders Norén