маникюр

Дизайн на ноктите с цифри. Идеи за 2018

Дизайн на ноктите с цифри. Идеи за 2018

Ръцете на жената трябва да бъде винаги добре поддържан. Освен очевидните методи на хигиена, омекотява и хидратира, дами са използвали декоративни начини за подобряване на външния вид на ръцете си.

Разнообразие от цветове и нюанси на лак и на нокътната плочка понякога изглежда не е достатъчно. Тогава момичетата прибягват до други методи за декориране на нокти – рисунки върху тях.

Предимство на този маникюр става оригиналност и неповторимост. Това е поле за много експерименти, които допълват образа и го правят хармонични.

Разнообразие от идеи за новия сезон

Преди да се спрете на всяка обстановка, трябва да се вземат предвид значението му в ежедневието или в изолирани дейности. За тези, които не са готови преди всяко упражнение в продължение на часове да седи в салона за създаване на Нийл-шедьоври на нови, универсални, подходящи снимки. Значими събития в живота може да бъде уникален знак, подходящ повод да се направи маникюр.

Например, сватбен маникюр предполага фини модели, цветове и линии. Ако сватбата е класическа, череп и кости, по ноктите или червено и черно спад ще бъде нелепо изглеждат в комбинация с бяла рокля. По аналогия, вие трябва да изберете материалите за други дейности: посещения, срещи с приятели, тематични партита и др.

През новия сезон в тенденция ще плодове, голямо разнообразие от храни, растения, контакти, геометрични фигури, анимационни герои, символи и икони, принадлежащи към субкультурам. Да се различи сред темите, че нещо немодное през 2018 г., е просто невъзможно. Стилисти препоръчват даване на въображението си възможност да рисува разнообразни изображения, които може да се съживи с лак за нокти.

Френски маникюр с чертеж

Класически френски е трудно да се обърквам. Почти всяка форма може да се счита за универсален. Това е достатъчно, за да намерите подходящите нюанси. За да добави малко разнообразие ще помогне на една картина.

Боядисани в контрастен цвят част на нокътната плочка може да се украсяват история картинката, или геометрични фигури. Също така интересен е отросшую част, украсени вензелями и необичайни плавни линии в контрастен цвят.

Същото може да се направи за антифранцузских. На фигурата се поставят в дупката от кожичките. Най-лесният начин да освежите дома френски нанасяне на рисунка върху основната част на нокътя. Тук е полет на фантазията майстор не е ограничен.

Къси нокти и рисуване върху тях

Има много причини за жените да носят къси нокти. Но това не означава, че маникюр на тях ще бъде монотонен и скучен. За да добавите аромат, можете да използвате оригинални снимки.

Стилисти препоръчват за създаване на чертежи на къси нокти, като се използват само два цвята. По-добре да изберете контрастиращи нюанси. Бъдещето не е ограничен.

Ноктите могат да бъдат покрити с слой от същия цвят. И след това от другата, за да се направи модел. Това може да бъде на линия, геометрични фигури, цветя и листа, на сърцето и символи.

Рисунки за печат

Този метод за декорация ще направим ярък маникюр. Първо на нокътната плоча се нанася печат по вкус на клиента. Това може да бъде печат на животни, естествени или неестествени цветове, еднакви геометричен модел или флорални орнаменти.

След това на върха на пресъхнала лак е фигура, която е различна от печат бои. Резултатът е доста колоритен маникюр. Следва да се използва само за специални случаи и в подходяща обстановка.

Самата печат може да се счита за рисунка върху нокти. Някои салони предлагат да го обемна и изпъкнала за впечатляваща гледка.

Фигура на върха на класическите техники на маникюр

Богат избор на идеи за създаване на маникюр, че позволява на всеки да допълнят картината. Така може да се комбинира Омбре и тънки извити линии; рамка на ногте, вътре в която е поставена ярък scene фигура; ефект „счупено стъкло“, под който се намира на фигурата са боядисани с лак предварително.

Всички тези идеи имат право на съществуване до 2018 година. Важно е да се спазва значение шедьовър. Също така трябва да се има предвид, че през новия сезон не е на мода да се отглеждат ултра-дълги и остри нокти. Лоша форма може да подкопае работата на художника за създаването на чертежи.

Начини на рисуване на ноктите

През 2018 година ще има няколко интересни начини за нанасяне на ноктите, рисунки. Някои от тях са лесни и могат да се изпълняват самостоятелно. Други изискват специални умения и са различни един опитен изпълнението на малки части.

В салони често предлагат модели приложения услуги с помощта на акрилни бои и тънки четки. Това е един от най-трудните методи. Магистър трябва да умее да рисува и да създава на повърхността на картини.

Четка може да нарисува всичко. Фигура ще изглежда спретнато и лесно. Този ефект не може да бъде постигнато от работа с лак. С появата на техниката на рисуване на ноктите се е променила и сега на всеки пръст може да украсите уникално произведение на изкуството.

Лак е подобна на техниката на рисуване с акрилни бои. За съжаление, обхватът на възможните истории и толкова строго ограничена до последователността вещества.

Най-лесният начин да декорирате вашия дизайн за ноктите – да използват стикери. Специализира в магазини за маникюр предлагат стотици варианти всякакви етикети.

Тези снимки лепило за чист нокът или на върха на обикновения основания. Резултат поставя горна прозрачно покритие. Този метод ще ви позволи да се насладите на ярки и необичайни образи, които е трудно да се възпроизвеждат дори и най-сръчните магистър по стенопис на ноктите.

Цялата тайна се крие в техниката, която се използва за отпечатване. Висококачествено оборудване е в състояние да произвежда скици на всяка тематика и сложността: от твърдо силуети за репродукции на известни шедьоври на изкуството.

Какво да изберете за себе си, всяка жена решава. Важно е да се спазват общите принципи на носене на лак за нокти: той трябва да бъде чист, хармоничен и монтаж. Други ограничения не могат да станат пречка за въображението.

Theme by Anders Norén