маникюр

Дъгата маникюр: боя ярки цветни рисунки на нокти

Дъгата маникюр: боя ярки цветни рисунки на нокти

С всяка година тя става все по-и по-интересни дизайни за маникюр. Понякога тенденции се връщат и това, което беше вчера-това не е от днес спешно се превръща в истински хит. Точно това, какво можете да кажете за маникюр с дъга. Съгласете се, много по-смели дизайн, който ще направи не всяко момиче. Въпреки това, той може да бъде адаптиран към изпълнение дори в минималистичен стил.

Дъгата маникюр: модерен дизайн 2019

Както бе споменато по-горе, дъгата маникюр може да изглежда абсолютно по-различен начин. Защото много зависи от техниката на нанасяне, интензивността, нюанси и дори дължина на ноктите. Затова избора на този вариант, можете да сте сигурни, че вие няма да намерите друг със същия дизайн.

Минималистичен дъгата маникюр

Съвременните дами знаят, че минимализъм се превърна в тенденция. Да се придържате към него във всичко, като се започне с формирането на гардероба и завършва с бижута и дори маникюр. Така че, лаконичен, запазени рисунки на ноктите – това е точно това, което трябва да се опита от всеки. Наистина, в този стил могат да се реализират абсолютно никаква представа.

Въпреки факта, че дъгата-това е доста активна, ярка картина, не е нужно да правите това на ноготках. Все по-често момичета, експериментиране и изпробване на нови комбинации. В този случай изображението на дъгата може просто да бъде сдържан, като се фокусира върху един от ноктите. На други може да се прилага неутрално nudemy сянка. Също е доста интересно да гледам съчетанието на картина и други прости изображения.

Ярък градиент

Маникюр с ефект градиент винаги намира отклик в сърцата на модата. Някои хора предпочитат неутрални нюанси, за да създадете дизайн, друг контраст. Но днес ние ви предлагаме да погледнете доста смели и в същото време оригинално решение – наклон Дъга на нокътя. Това изглежда невероятно красиво и е идеален за горещите летни дни.

Разбира се, опитен майстор реализира тази идея в рамките на един час. Но ако желаете, можете да направите дори вкъщи. Съвсем малко практика и резултатът ще се чака. Най-лесният начин да направите дъга, с помощта на малко парче гъба. Но в този случай трябва да се вземе предвид, че всеки нокът ще се нуждаят от нов сегмент.

Можете също така да се направи градиент в техниката на водния маникюр. Но като цяло, това ще бъде по-трудно. Имате нужда от малък съд с вода. Трябва да kapnut буквално една капка от ярки нюанси и да се направи модел с помощта на клечки за зъби. Когато всичко е готово, можете спокойно да заложите там нокти. Просто отстранете остатъците с памучен тампон. Бъдете готови да направите чертежи, за същото няма да работи. Но това не означава, че дизайнът не е атрактивен. Напротив, известна асиметрия го прави още по-вълнуващо.

Още един начин да направите ноктите омбре ефект използвате четка, вентилатор. На металната повърхност нанесете няколко нюанса на един ред. Прекарайте четка по повърхността и прехвърлете рисунката върху ноктите по същия начин. Вие може да махнете излишъка с памучен тампон и лакочистител.

Какъвто и начин да изберете, резултатът ще бъде добър. Такъв маникюр няма да остане без внимание.

Френски и лунен маникюр

Класически дизайн винаги в тенденция, независимо от сезона и модата. Разбира се, това е вярно, но това не означава, че не си струва да експериментирате. В края на краищата, дори и класика, може да бъде представена абсолютно по-различен начин. Например, за да направите маникюр в цвят или дори розова версия.

Тези, които тепърва започват да се опита нещо ново, ние ви препоръчваме да се направи френски маникюр на всеки нокът, но в различни цветове. Благодарение на това, цветни детайли не са твърде забележими. Ако искате, можете да си направите френски маникюр под формата на наклон или разноцветни ленти. Всеки вариант е хубав по свой начин.

Той изглежда доста интересно-французите под формата на облак. Да се допълнят с такъв дизайн Rainbow в минималистичен стил.

Като за лунния маникюр, всичко е още по-лесно. Можете да направите дупка с формата на дъга. И съвсем без значение, какъв ще бъде основният цвят на ноготках. Всичко зависи от вашите предпочитания.

Геометричен дизайн

Дъгата маникюр могат да бъдат много различни. Например, с такъв дизайн в геометричния стил коренно се различава от другите варианти. Линия, обрати и различни фигурки-всичко, което може да се види в ноктите си. Разбира се, това е решение, за да изглежда перфектно дори и в неутрален цвят. Въпреки това, избор на Rainbow, можете просто да получите ярък, модерен дизайн.

Между другото, направи маникюр в този стил може дом. За да направите това, използвайте шаблони, пробиване или дори скоч. Всичко това ще ви помогне да направите един наистина красив дизайн нокти с ръце. Новодошлите в света на нийл-арт ще бъде трудно да се приложи тази идея, но въпреки това резултатът си струва. Малко практика и с времето всичко ще работи. Най – важното- да се избере най-оптималният метод за рисуване. Освен това, всяка конструкция можете да добавите интересен декор и по този начин да я направите още по-привлекателни.

Маникюр с единорогом и дъга

Модни преливащи еднорози могат да се срещнат не само в детските карикатури. Тези сладки магически кон и сега е навсякъде – в аксесоари, облекла с щампи, дами светъл цвят на косата и, разбира се, носят ярка дъга маникюр с участието на еднорози.

Дъгата маникюр: интересни идеи за снимки

Разбира се, не всяко момиче ще се реши на такъв смел експеримент, като ярка дъга маникюр. Алтернативен подход се състои в това, да се съсредоточи върху един или два от ноктите си. Този вариант е подходящ за ежедневието, особено през летния сезон. Освен това, тази цифра няма да е твърде ярък. По този начин, ние можем да избират, дори и за вечерно излизане или празнично събитие.

В търсене на стилни дизайни за нокти, Много момичета забравят, е доста проста, но в същото време поразително възможности. Те изглеждат не по-малко привлекателни. Освен това, ярки акценти винаги са на място по пътя. Вдохновляйтесь идеи, да излязат извън зоната си на комфорт и смело да реализират някакви идеи. Резултатът от вас точно ще зарадва.

Theme by Anders Norén