маникюр

Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани

Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани

Става популярен в края на XX век е прост, но елегантен дизайн нокти в черно и бяло, като ехото на една и съща класически стил „черно и бяло“ в облеклото.

Много колекция от снимки ще ви позволи да изберете не само привлекателна, но и да се превърне в стимул за творчество. Въпреки това, при избора на формата трябва да се вземат предвид някои от нюансите на използването на такива нокти.

Характеристики черно-бял дизайн на ноктите

Категоричен черно-бял дизайн за вашите нокти, както можете да видите на снимка, могат да бъдат изпълнени в различни варианти, гармонирующей със съществуващите монохромен шкаф.

При това трябва да се има предвид следното:

  • линии на различни геометрични изображения трябва да е идеално гладка, за да се избегне впечатлението за безгрижност;голям брой декоративни елементи трябва да бъдат разположени не върху всички нокти, а само на пръстен или средния пръст на дясната ръка;

Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани

  универсален за нокти различни форми и дължини е използването на дискретни изображения.

Необходими материали и инструменти

Всеки дизайн на ноктите в черно и бяло, снимка на която може да се използва за конкретния случай, включват инструменти с високо качество.

Предварителна обработка на ноктите, както и обрезной маникюр изисква затачивать инструменти от неръждаема стомана и средство за обезмасляване на ноктите. По време на процедурата ще се нуждаете от UV-лампа за бързо и внимателно сушене на нанесените средства на нокътната плоча.

Наред с това трябва да се подготвят специални материали и аксесоари за довършителни работи, а именно:

  • лак: черен, бял и безцветен (за основно/топ покритие, ремонт);защитно фолио/лента, тиксо, обикновените кремове за защита от увреждане на околоногтевого валяк средства;е гъст, мек, идеално плоска четка/клечка за зъби, dotsy за ръчно нанасяне на идеално плоски линии, точки, кръгове и други изображения;

Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани

  в зависимост от техниката на фигурата при извършване на отделните видове маникюр, може да се наложи етикети (шаблони) за печат за подпечатване, гъби, парченца хартия, игли, mikrobleski, трансфер фолио, кристали, апликации, цветен пясък, етикети и т.н.

Инструкции стъпка по стъпка основните черно-белият маникюр

Изпълняват хигиенни маникюр. За да направите масаж на ръцете с подхранващ крем, а след това обезжирьте ноктите от него. За полиране на повърхността на нокътя и покриване на прозрачен лак (Шеллак) след запечатване на ноктите вила. Дизайн в черен и бял цвят.

Дизайн на нокти в черно и бяло: подходяща технология за нанасяне на ноктите

За постигане на желания ефект е много важно да се използват висококачествени покрития с подходяща текстура дизайн и богатство. Ако използвате черен лак като основно покритие, за да нанесете прозрачна основа.

Това се обяснява с черен цвят много пигменти, които при директно нанасяне върху ноктите може да е жълт и направи цвета по-неясен. Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани

Използването на матово покритие позволява да се изгладят неравностите по ноктите, перли и блестящ, за да ги подчертая. За да се избегне последния, с помощта на последния слой безцветен лак, който също ще осигури идеална повърхност и да удължи живота на маникюр.

За да създадете романтична черно-бял стил е за предпочитане да се прилагат по прозрачен лак. С цел създаване на контрастни нокти нанесете лак с по-богата текстура.

Черен и бял дизайн в зависимост от формата на ноктите

Маникюр в стил черно и бяло може да се изпълни на кръгли, овални, с форма на бадем, правоъгълна (включително квадратна), заострени нокти с различна дължина.

На къси и заоблени нокти търси просто комбинацията от тези два цвята, без никакви сложни модели. В краен случай, тя може да бъде само на малки акценти, не притежаващи цялата нокътната пластина във вид на прави линии, малки петна и т.н. Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани

При увеличаване на по-дълги нокти, е желателно да изберете не е рядко включване и сложни модели (геометрични фигури, цветя, линия, вълна и т.н.).

Възможности за черно-бял дизайн

Изяществото на комбинация от тези 2 цветове позволява да се създават множество възможности за дизайн нокти за младите момичета и жени елегантен възраст. В зависимост от индивидуалните предпочитания можете да ги изберете за всеки конкретен случай. Характерно е, че можете да използвате различни щампи, мотиви, пейзажи, флора и фауна.

Черен и бял френски ноктите

Този класически дизайн на нокти се нарича още „френски“, може да се извърши по различни начини. Тук от бели и черни тонове могат да бъдат първични или вторични.

Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани

Има възможности за рисувани нокти бял лак и го кант – черно или обратното; свободния край на нокътя черен, а ногтевое легло-бял. Обратно на френски маникюр също се нарича лунен маникюр, рисуващи полукръгла част от епидермиса (кожичките) в контрастен цвят. Прилага тук и от такова разнообразие, като черно и бяло на ивици върху ноктите 2 ръце.

Тази разновидност на техниката френски маникюр създава условия за професионалисти, импровизация и домашни майстори.

Чист линия на фигурата на всеки цвят, прозорец, отвор, прераждане на ноктите се препоръчва да се направи на ръка, а не да се използват наличните шаблони.

Класика: ленти, грах, Зебра, геометрия

Лесно е и не изисква много време, е черно-белият маникюр с участието на грах изглежда особено кокетливым и лесно. Той може да работи като черна точка На бял фон, и обратното.

Това ви позволява да използвате допълнителни декорации на безименния пръст на кристали, пайетки. Този вид се извършва с помощта на точки, пръчици за маникюр, клечка за зъби. Допуска липса на прави линии, случайно настаняване точки с различни размери само за нокти или концентрацията им на едно място.

Доста често срещано животно маникюр, снимки, които приличат на петна по кожата на зебра. Тя работи на дълги/къси нокти с помощта на печат и хармонично страхотно с правилно подбрани аксесоари, но това едва ли ще се комбинира с дрехите си, която прилича на повтарящ се модел на зебра.

Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани

Минималистичные модели геометрия представлява хаотично разположени ивици, рисунки под формата на малки квадрати и триъгълници. Те могат да работят четка-подложка, много тънки и дълги косми или с петна от тънки ивици от самозалепващо фолио.

Нанасяне на фигурата се извършва бавно и плавно, без силен натиск върху тези уреди. Важно изискване маникюр“геометрия“ – това е симметричность, плавни линии, хармония рисунки с ноктите на останалите пръсти. Този метод широко се използва за промяна на наклон, декорация кристали/фолио, прахове и пясък.

Черно-бяла вестникарска маникюр

Това е един икономичен начин, предложен дизайн на нокти, френски козметик с помощта на вестници, където то се отнася му опит. Оригиналност самореклама чрез превод на текста на ноктите, скоро се превръща в един от най-популярните техники за нокти-арт.

Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисуваниДизайн за нокти черен и бял лесно да се направи с вестник

Следвайки този маникюр:

  предварителна подготовка на ноктите;cut 10 парчета вестници текст, чийто размер трябва да бъде малко по-голяма табела;покритие на един нокти бял или безцветен лак;бързо нанасяне с леки закреплением не е напълно изсъхнала плоча парче вестник, напоена със спирт/на ноктите с лак. С цел получаване на ясна оттиска от писма трябва да се избягва, изместена хартия;премахване на хартия след 1-2 минути и се покрива с ноктите закрепляющий безцветен лак;повторете действието на други пръстите на двете ръце.

Дизайн в черно и бяло ломбер

Същността на черно-бяло омбре-това е постепенен преход (градиент) от един цвят в друг. За получаване на този ефект е необходимо внимателно ги разбъркайте клечка за зъби в палитрата и прехвърляне на гъба за вертикалната/хоризонталната нанасяне върху ноктите. Излишния лак, избършете и нанесете отгоре прозрачно покритие.

Нанесете малки рисунки, лесен пясък бижута. Омбре особено изглежда добре на дълги нокти квадратна форма.

Черно и бяло с кристали, сребро, злато

Декоративни елементи от сребро, злато на тон, перли, микро мъниста, блестящи пайети внася разнообразие в този тих, 2-Цветова палитра. Особено важно е украшение за вечерта маникюр, партита, специални събития.

Техника за украса на ноктите гладки стенни специални щипчиками на няколко основа, покрита с нокти. Това могат да бъдат ярки акценти на границата на дупки/на свободния край/нюанси, небоядисана място, един от нокътната плочка. Оригинално ще изглежда добавка на черен фон във формата на различни видове от флората и фауната.

Важно е да се помисли, че излишък на тези елементи създава впечатление нежелани украшения. И ако обладательницам дълги нокти за по-голяма свобода в избора на варианти, с къси нокти, техният брой трябва да бъде минимално.

Идеи за дизайн: популярен декор и новости

Комбинация от контрастни, самодостатъчна, черен и бял цвят, ще ви позволи да се реализират най-различни идеи за създаване на ярки шарки.

Един от тях може да стане изображение върху ноктите на любимата марка. Този вид в последно време стана особено популярен сред по-младите почитатели на различни марки. Тук може да се използва техниката на „павилион“ с маникюр, с помощта на изрезки от списания, брошури и т.н.

Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани

Ноктите на животното дизайн в черно и бяло, снимка на която често се нарича „Леопард“ или safari маникюр не губи значението си. Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани

Това е полезно за всички, особено в летните дрешки опция ви позволява да прикрие нередностите в своята чиния.

Алгоритъм за старта версия на Leopard-това са само няколко стъпки:

Покрийте ноктите бяла боя. Боя с фина четка черни петънца под формата на гевреци, скрити скоби. Да се определи сушените снимки облицовки (безцветен) лак.

Извънредни също маникюр космическа тематика. Това може да бъде образ на черен фон на нощното небе с бели звезди/съзвездия, комети пластинка.

Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани

Един от страхотни възможности за изкуствени нокти е образ на шахматни клетки.

Черно-бял дизайн на ноктите. Снимка, Модни тенденции: френски, омбре, рисувани

За извършване на необходимите след лечението, дават чинията на желаната форма, дължина, боядиса я в бяло, матиран лак и да направите следното:

  рисувам с молив върху ноктите си в рамките на 2 пресичащи се хоризонтални и вертикални линии;малък площад, за да създаде „шахматка“ боя (един) черен на цвят, редуващи се с тяхното местоположение в следващите редове;рисува линии между квадрати козметичен молив сребрист цвят;покриване на фигура прозрачен определя лак (1-2 слоя) и подсушете добре.

Минуси и плюсове черно-бяла комбинация на ноктите

Уязвимост на тази комбинация на ноктите е както следва:

  трябва да се съобразят с цветен баланс;задължително проява на чувство за мярка и с добавянето на декоративни елементи;сложността на отстраняване на тъмен лак.

Основните предимства на черно-белият маникюр:

  използване на ноктите с различна дължина и форма;значение на ежедневна и празнична употреба;възможност за получаване на изключителен дизайн;Достъпност на прилагането на различни довършителни работи.

Използване на снимка на черно-бял дизайн нокти да ви помогне да намерите опцията в хармония с конкретни интереси и възможности. Различните начини, методи, подобни на нокти позволява дори и новаците да се създаде изцяло изключителен състав.

Theme by Anders Norén