маникюр

Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

Комбинация от черен лак със златно покритие-това е истински лукс, издаден на върха на популярността в сезон 2018. Снимка звезди с нокти все по-често се появяват на кориците на модни списания. Класически черен цвят на рамка за ефективно и подчертава золотистое блясък. Тази комбинация е подходяща за почти всички видове маникюр, от класическия френски, магическа омбре.

При необходимост черно-златист маникюр?

Луксозни златно покритие, със сигурност привлича вниманието на околните към своя собственик. Това налага определени ограничения за стил в облеклото. Трудно е да се комбинират в черно и златно дизайн с офис дрес-код или ярък летен образ. Не е подходяща за маникюр на всяка пастелно облекло, рязко скъсване с общата гама.

За тази комбинация изглеждаше естествено, трябва да се даде предпочитание на по-тъмните нюанси на спектъра или да се добави до образа на черен аксесоар. Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

Черен и златен комбинация от чудесно ще се впишат в нощта. Ако това е официално събитие, трябва да се „успокои“ блясък златото на ноктите с помощта на сдържан образи в тъмни цветове, а ако е през нощта, можете да добавите в стил малко бележки, с ярки грим и елегантен черно-златист маникюр.

Видове черен и златен лак за нокти и на дълги и на къси нокти

Възможности за маникюр за различна дължина на ноктите варира значително между тях. Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

На къси нокти-добре ще изглежда черно-златист маникюр в техниката:

    • геометрия;изпарение;класически френч;шаблони.

Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

Малки стикери и флорални мотиви биологично монтаж и довършителни работи. Матови нюанси покритие изглеждат по-добре на къси нокти, отколкото лъскава. На дълги нокти ограничения, почти не съществува. Всеки дизайн, изпълнени в черно и злато и е идеален за собственици на такива нокти. Важно е да се обърне внимание на формата на ноктите, и не прекалявайте с много блясък.

Необходим инструмент за маникюр

За да маникюр оказа безупречно, дори у дома, трябва да има пълен набор от инструменти и помощни средства:

    • пили за корекция на дължината на ноктите, баба за полиране на ноктите;ножица или ножица за премахване на кожичките;

Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

    нож за отстраняване на кожичките;комплект четки (плоски, ветрилообразни, скосени, четка-подложка);лакочистител;салфетки или памучни дискове;масло за кожичките и крем за ръце;лак мат.

Важно! За по-професионални продукти за грижа за епидермиса и правилно облекчаване на гел-лак, ще ви е необходим рутер за маникюр.

За да се запазят всички инструменти, които трябва внимателно да следят за тяхната чистота: четки трябва да се мият веднага след приключване на работа, боята още не е изсъхнала. Ножици и пилочки за нокти трябва незабавно да се почиства с мека кърпа от остатъци на кожата.

Дизайн на ноктите с кристали

Използването на злато и кристали с черна тапицерия-най-луксозна комбинация, която, обаче, е от съществено протест. Ако се прекалява с количеството страз и камъни, красива снимка ще бъде плосък и претенциозно. И на къси нокти кристали в насипно състояние, ще увеличите визуално ширината на нокътната плочка, като към начин на излишни елементи. Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

Много популярни на дисплея сезон 2018 класическа френска малки златисти пайети.

Ноктите в стил мозайка

Появи мозайка маникюр не толкова отдавна, но за кратко време спечели любовта на жените от различни възрасти. Черен маникюр със злато (Снимки на различни варианти на плочки, представени по-долу) изглежда невероятно за нокти с различна дължина. Този дизайн изглежда хармонично в ежедневния живот и в бизнеса, и официално.

В момента, в черно и златно маникюр в стил мозайка може да се извърши по няколко начина:

    • фигура мозайка четка-подложка;създаване на чертеж с помощта на фолио, с помощта на техника кракелюр;създаване на мозайка леене.

Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристалиСнимка черни нокти със златни мозайки в стил „счупени стъкла“

Сред тези възможности най-популярните в сезон-2018 е хаотичен метод за нанасяне на позлата на матово-черен фон. Съчетание на метален блясък на приглушенном фон създава уникален и модерен ефект.

Маникюр шаблони

Шаблони – това е един от най-удобните изобретения за бързо и красивия маникюр. Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

За да създадете дизайн с помощта на шаблон трябва да придобият следните материали:

    за еднократна употреба шаблони на самозалепваща основа (винил, хартия) или метални многократна употреба на листа;печат, носещ рисуване на ноктите;стъргало за почистване на шаблон.

Съвет! В продажба има специални комплекти за стемпинга, който разполага с всички необходими инструменти.

Важна особеност на конструкцията на екрана е това, че цвета на фона и основния рисунки могат да бъдат заменени за всеки нокът.

Но има и такива проекти и своите недостатъци, сред които:

Високата цена на материал: цена за комплект започва от 1000 евро. с трудности работа с трафаретом: преди да започнете, трябва да се практикува върху специална хартия, за скици, за да получите точното изпълнение на рисунката. За тази схема не е подходяща за всички цветове: най-добре е да използвате акрилни бои, спрей или специален лак за стемпинга.

Матиран маникюр

Още наскоро гланц на изображението заема водеща позиция в производството на нийл арт, но в сезона на 2018 г. на върха на популярността излезе перфектно матово покритие. Това е много проста конструкция, която изисква минимални умения и материални, и, въпреки това, изглежда стилно с всякакъв вид. Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

За разнообразяване на монофонични покритие, можете да се боя ноктите си в черно и златно на цвят чрез един, като се отдава предпочитание на пастельным тонам, или за създаване на замръзналите фигури върху пясъка или насипно бархате.

Черен маникюр със злато, снимка на която са представени по-долу, може да бъде разреден щампи или романтични дантели на цветя. Също така на Златния матиран фон висок контраст изглеждат черни геометрични етикети.

Черно и златисто яке

Техника на черно-злато-френски език не се различава от обикновената, така че можете да се повтори, дори у дома не е много трудно. Този дизайн е по-подходящ за „освобождаването“, така и за ежедневието е по-добре да изберете приглушени нюанси. В офиса или на бизнес среща, златното сияние ще изглежда вулгарно и неуместно. Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

През този сезон майстор на ноктите изкуство, аз ви съветвам да не се фиксирам върху обичайните формата на френски маникюр. Горната част на нокътната плочка могат да бъдат украсени с флорални орнаменти, геометрични модел или дори и ленти. Особено интересно да изглежда на ноктите си обратно френч.

Важно! Елегантен черен цвят подчертава и отделя контура на нокътя и кожичките трябва да бъде внимателно почиства, а ръцете поддържани.

Маникюр според вида на Dior

Dior маникюр или лунен маникюр-това е съвременната и модерна алтернатива на обикновената френска. Лунен маникюр включва използването на бои контрастни цветове, така и черно-златно комбинация е добра за тази необичайна картина.

Друг популярен вид маникюр Dior, е комбинацията му с французите, когато лакът и горната и лунно част от нокътната плочка. Тук също има варианти за експеримента: лунулы може напълно да рисува златни глиттер и отгоре полумесец злато да поставите кристали или хаотично Юки люспи (Дъгата пране за маникюр).

Съвет! Лунен маникюр визуално укорачивает ноктите, така че собствениците на кратки маникюр трябва да се избягва такъв проект или да го направи само с овална или са бадем форма.

Геометрични ноктите

Разнообразни геометрични е подходящ и за двата официални случаи и за ежедневието. Геометричен модел, еднакво подходящ за дълги и къси нокти. Най-основната извадка е директен ивица по средата на нокътя, които може да се направи лесно с помощта на позлата или етикети. Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

Често златни ленти на черен фон са разположени в хаотичен ред, де ги на малки кристали. Не по-малко интересна половинчатая конструкция, когато две златни ивици – гланцова и матова – се срещат случайно на ноктите. Те могат да бъдат направени с помощта на четка-линейни или самозалепващи филм.

Покритие злато в черна лачена

Технологията на пръскане включва използването на брилянтен блясък, акрилна пудра на прах, пясък или кадифе. Всички тези материали се съчетават в себе си структура ронлив, която се нанася на слой още не высохшей боя, а след това се определя закрепителем. Покритие може да покрие целия нокът или да създадете шаблон. Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

Черен маникюр със злато (Снимки с различни видове пръскане може да се види по-нататък в статията) е особено впечатляващо изглежда в стил омбре, когато цялата ногтевая първата плоча, покрита с черен гланц лак, а горната част се поръсва със златно покритие. Тази невероятна конструкция с лукс и играта на светлината.

Огледален маникюр злато

За да се създаде перфектен огледален образ, специалисти нийл арт с метални virku, самозалепващи филм или лак с огледален ефект. Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

Ако имате опит, можете да експериментирате със свой собствен уникален въплъщение начин: например, да се създаде шахматным модел, набивным шарките на листата сусального, или имитират черен и златист цвят на леопард.

Най-добре е този маникюр изглежда страхотно на средни и дълги нокти. Собствениците на кратък маникюр, по-добре се ограничи до малък огледални елементи.

Черно и златисто за нокти: технологии за леене

Въпреки, че техниката на леене е изобретен повече от 7 години, не много хора знаят за невероятния ефект, който можете да създадете в ноктите на този дизайн. Черен маникюр със злато. Снимка, Дизайн за къси, дълги нокти, като Dior, мат, френски маникюр с кристали

За да изпълните златен венец на ноктите, ви е необходим минимум материали: черен гел (или гел-лак) и превод позлата. С помощта на четка линейно изображение, лак, а върху него надпис фолио. Лак съхне в UV или LED лампа.

Този метод създава неповторим начин скъпоценен камък в черна рамка, което дава възможност за ефективен начин за придобиване на истинско произведение на ювелирното изкуство.

Theme by Anders Norén