маникюр

Бял Ombre ноктите. Снимки, технологии, като прилагат стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Бял Ombre ноктите. Снимки, технологии, като прилагат стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Омбре ноктите-това е разновидност на наклон маникюр, който напоследък е на върха на популярността. Бели класически нюанси са подходящи за всички ситуации в живота си и ще даде увереност, както в работата, така и в празнична атмосфера.

Характеристики на дизайна омбре за нокти

Тази технология осигурява плавно преминаване от един тон към друг. Съществуват няколко възможности за нанасяне на шеллак.

А именно:

Монохромен маникюр, който променя само на наситеността на избрания цвят. Използването на два или три различни цвята за всеки нокът, с гладка трансформация леки тежести в тъмното. Включва нанасяне на всички нокти различни нюанси на един цвят (например, светлина 1 пръст, след малко по-богати, и така до последния, от най-тъмните).

Как да направим маникюр с омбре дома

Бял Ombre ноктите да направи у дома. За да направите основен маникюр, за да доведе работната повърхност, за да премахнете кожичките и да придадат подходящата форма на нокътната плочка.

Бял Ombre ноктите. Снимки, технологии, като прилагат стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новиниБяло омбре на ноктите си: какво е това и как да го направя.

Използваните инструменти са същите като тези за нанасяне на обикновен лак за нокти. Избирайки да работят с гел-лак е желателно покриване на работната повърхност и подсушете под лампа. След това се пристъпва към отделочным работа.

Има една вариация на дизайна с шеллак наклон дизайн: изображението се нанася върху обрабатываемую ноктите подава четка първият тънък слой, след това от средата на малко по-тъмен, а по ръба е най-пълен начин, преходи трябва да се скриват.

Необходими материали и инструменти

За да завършите красив омбре маникюр, вие се нуждаете от следните инструменти:

  няколко покритие (покритие отгоре няколко парчета бели нюанси и фиксаж);палитра (твърда основа или фолио, на която удобно да се смесват цветове);мулине;гъба или фин гъба;памучни дискове и течност за премахване на покритие.

Стъпка по стъпка ръководство за основната конструкция на

Техника наклон стъпки:

За да даде форма на ноктите си, за да изчистите и обработва епидермиса. За покриване на основния състав, изчакайте, докато изсъхне. Нанесете няколко слоя от основния актьорски състав. В палитрата, нарисувайте ленти избрания тон и внимателно с помощта на клечки за зъби се смесват лицата им, за да се постигне плавен преход. Навлажнете гъба в смесен състав, а 2-3 пъти, за да го прилагат в ногтевое легло за печат с мрежа беше ясен и ярък. Повторете процедурата с всички останалите пръсти, оставете да изсъхне. В края нанесете прозрачно покритие, за изглаждане на неравностите и да се фиксира резултат. Премахване на излишната за нокти около ноктите с удалителем.

Подходяща технология за нанасяне на омбре за нокти

Използвайки същата технология на покритие, може да се изпълни на наклон от едно на нокътя към друг, или един ноктите вила. Използване на различни цветове и текстури.

Бял Ombre ноктите. Снимки, технологии, като прилагат стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Основната цел на маникюр-това е правилният избор на цвят и реализации.

Красиво омбре да се постигне по 2 начина: с помощта на четка или гъба. За първия метод е идеален за гел-лак, а за второто е добре да изберете за средния покритие. И двата метода ще отнеме много време, но финансово не затратна.

Бял Ombre ноктите. Снимки, технологии, като прилагат стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

При извършване на процедурите на манипулиране с гъба се прави бързо. Стиснете го достатъчно силно, но за малък период от време. Стъпка е да се направи отново, но 0.5 mm по-висока от първия инсулт. Така че, вие трябва да отидете на ръба на свободния край на нокътя, като постепенно се намалява размерът на цвят.

Възможности бяло омбре

Бяло омбре ноктите могат да се появят в такива варианта:

Класически наклон включва овална форма на ноктите светъл тон по ръбовете и наситени цветове близо до дупка. Ъгъл на наклон маникюр. С оригинални пасажи от центъра на нокътната плочка. Хром с метален блясък с един пръст, или да играе на всеки. С модели за всеки вкус. Това може да са както Цветни фантазии и геометрични фигури. С пайети и мини-мъниста. За ефектен поглед ще бъдат достатъчни, за да украсят с един пръст. Когато блестящи пайети покрие отгоре боядисани бели нокти. Френски (светли ръбове да се направи с неясни граници).

Вертикално Омбре

Ефектът се формира отделно на всеки ноктите подава, отличаващ се с факта, че осветлението се извършва в плавен цветови преход от една част на работната повърхност към друга. Този прием визуално удължава нокти.

Бял Ombre ноктите. Снимки, технологии, като прилагат стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Използването на два или повече видове лак, понякога с различна текстура. Първоначално изглежда по този начин покритие не на всички пръсти, а например, на два, а останалите ще бъдат боядисани в хармонични нюанси.

Изглежда красиво постепенен преход на цветове от кутрето до голямо изменение.

Хоризонтално Омбре

Хоризонтално омбре е нанасяне на ноктите от основата до свободния край на нокътната плочка, и обратното. Има ли лесен начин да направите всички нокти на краката са еднакви и може да се прилагат различни вариации.

Бял Ombre ноктите. Снимки, технологии, като прилагат стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новиниБял Ombre ноктите: хоризонтален вариант.

Например, три пръста, за да премине от млечен на цвят, с богата бяла отдолу нагоре, а други-обратното. Или изпълнение на цветова разтягане на три ноктите на едната ръка и на другите две, за да приложите всеки цвят от използваните.

Омбре маникюр на естествени и изкуствени нокти

Маникюр се извършва натрупване и естествени нокти за всяка форма и дължина в различни техники. Най-популярният метод на прилагане с прилагането на гъба.

Приятен външен вид изкуствени нокти във френски стил, и тук майстор на истински полет на въображението. Като опция – лунен маникюр дизайн или с добавяне на оригиналното изображение.

Дизайн бял омбре в зависимост от формата на ноктите

Бяло омбре изглежда страхотно не само на дълги нокти, но за кратко. Плюс методи по това, че той визуално удължава ноктите и прави ръцете си в ред.

Бял Ombre ноктите. Снимки, технологии, като прилагат стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Особено добре той ще работи, ако се прилага на базата на по-интензивен цвят, а по-близо до ръба, това ще бъде светло. Необичаен ефект ще даде наклон в случай, когато промяната на цветовете Палитра на цветове при преминаването от един пръст до друг. За средна и къса дължина на нокътната плочка ще отговарят на френски маникюр.

Твърде къси нокти омбре не изглежда привлекателна и дори забавно.

При къса дължина на ноктите е препоръчително да се вземат предвид следните препоръки:

  лак за покриване на 1/3 от височината на повърхността, при разтягане на определени места;добавяне на блясък, за да ги накара да се съсредоточи;покритие плавни преходи;украсяват с блясък малък размер, и не се използват големи кристали.

Собствениците на дълги нокти и Лакове

  яке прекрасно на всяка форма на плочи (овални, с остри, квадратни);можете да използвате диагонални или вертикални растяжкой цвят;подобрена повърхност лесно да реализират най-смелите ви идеи.

Идеи за дизайн: популярен декор и новости

Бяло омбре за нокти можете да разнообразите този дизайн:

За изпълнение на наклон, в който долната част на нокътната плочка от прозрачен цвят, а на върха бял переливающийся. На безименни пръсти на двете ръце, за да нарисува тънки бели ивици и залепете блестящи кристали. Зимен вариант е проектиран в стила на класическата френска. Един нокът, по-добре е безименен украсете модел от бял, направен по подобие на кабел да плета пуловери. На останалите пръсти рисуваме малки изпъкнали снежинки и капчици сняг.

Бяло омбре ноктите с чертеж

Чист максимално изображения украсена с бели омбре, например:

Направи хоризонтална преливка, който започва отдолу светло кафе цвят и става бледо-бял. Пръстен да нарисуват някоя рисунка, с помощта на сянка, който се намира в отверстии. Нарисува геометричен модел на по-тъмен цвят на нокътната плочка с бели омбре. Ще бъде красиво изглеждат ноктите, изпълнен в тази техника, монограми.

Комбинация от бяло омбре с яке

За да направите френски маникюр интересни, прилага техниката омбре за покриване на върха на нокътя бяла легло. Този двоен дизайн на естествени нокти с покритие от гел-лак.

Бял Ombre ноктите. Снимки, технологии, като прилагат стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Стъпка по стъпка инструкции омбре с яке:

  всеки пръст, за да сложи в ред, полиране на чинията и да даде желаната форма;обезмаслени и почистване на влакна;покритие на работната повърхност тычковой и оставете да изсъхне;да нанесе база;боядисване на един нокът бял лак два пъти, като всеки път се изсушават под лампа;както и първият останалата част на ноктите са боядисани в бежово или светло розово тон;бял гел-лак с тънка четка нарисувайте тънка линия под формата на „усмивка“ на бежово листа;в съответствие с клечка за зъби, простираща се до средата на ноктите подава;подсушете под лампата;определяне на горната част на горния инструмент и отново на сухо.

Светъл омбре блясък за нокти

Лек наклон могат да бъдат украсени с ярки пайети. Това е добро решение за партита, специални поводи и празници.

Да се направи такъв дизайн изпълни бял ломбер, и след изсъхване на покриване на различни пайети. Така можете да нарисува всички пръсти или да изберете няколко.

Бял ломбер нокти за сватбен маникюр

Светлина наклон са подходящи за сватбен маникюр. Тук можете смело да експериментирате с добавянето на рисунки, страз или пайети. Желателно е да се придържаме към принципа на соразмерного минимализъм.

Бял Ombre ноктите. Снимки, технологии, като прилагат стъпка по стъпка за начинаещи. Дизайнерски идеи, новини

Трябва да се обърне внимание на тоалета на булката. Ако това дантела, по-добър дизайн изпълняват с елементи на ажура. За традиционните декорации са подходящи нежни, романтични модели. Ако роклята лъскави декоративни елементи да се използва техниката на глиттер. Много красиво изглежда обемен дизайн в бял цвят.

Как да се освободите дизайн нокти с омбре?

Ако омбре е направен обикновен лак, премахнете го с помощта на течност за премахване на лака.

За премахване на вливат в гел покритие в домашни условия да изпълните следните стъпки:

Пила за нокти подаде далеч най-горния слой на покритието. Намажете кожата с вазелин или крем, за да сведе до минимум негативните последици на ацетон. Изрежете от памук дискове ивици във форма, формата на ноктите, намокрете ги в мляко, за премахване на гел-лак, нанасяне на тяхната повърхност и увийте пръста си с малко парче фолио. Да се запази 10 на 15 минути. Изтриване на един прибиране на реколтата от памук. Лак, който остана леко поддеть нокът с помощта на шпатула. Тази процедура се повтаря с всеки пръст по едно. Детайли баба за полиране на нокътната плочка. Изплакнете ръцете си и нанесете маската.

Има подобен вариант на отнемане на покритието, но всеки нокът е обмотан марля и се потапя в съд с лакочистител.

Предимства и недостатъци дизайн

Предимства на маникюр, омбре:

  дава свобода на въображението. Използвайте всички цветове, използване на хоризонтални и вертикални методи, които допълват разнообразни творчески идеи;техника е универсална, подходяща за различни поводи, експерти правят цвят на стрии, с помощта на много технологии;маникюр действа като съветник, така и у дома.

Недостатъци:

  работа с омбре достатъчно сложен, за да го направите сами не могат всички да;не просто изберете от цветовата палитра и посока;ако е твърде ярък и грубоват дизайн на ноктите ще изглеждат нелепо и предизвикателно.

Омбре нокти с нюанси на бяло, за да придават ефектен и стилен външен вид, този маникюр е подходящо във всяка ситуация. Техника позволява да експериментирате и декориране на ноктите живописни преходи, дори у дома.

Theme by Anders Norén