стил

Боли направи татуировка за първи път и как да се намали болката?

Боли направи татуировка за първи път и как да се намали болката?

Въпрос боли направи татуировка, тормози, не само на тези, които планират да украсяват себе си татуировки, но тези, които вече са преминали през тази процедура, но иска да вкара някои други части на тялото си. По принцип, отговорът е еднозначен – да, но праг на болка при всеки е различен и има по-малко болезнени зони на тялото, както и методи за намаляване на болката. За това ще говорим в тази статия.

Защо да боли татуировки?

Много често ние се сблъскваме с различни видове физически дискомфорт, например, могат да надраскат или нарязани на пръст. Въпреки това, ние не винаги го забелязваме това, защото от болка, но татуировката не, защо? В случай на татуировки всичко зависи от вида на пигмента, и как тя се получава под кожата. В крайна сметка, човешката кожа се състои от 2 слоя:

    Епидермиса – външния слой, който редовно се актуализира и слабо чувствителни към болката. Derma – вътрешния слой на кожата, който не е в състояние видима регенерация. Дермата се състои от жлези, съдове и космените фоликули, пъпки и чувствителни клетки – именно те причиняват болка на хората.

Боя под формата на молекули прониква във вътрешния слой на кожата, в това време, рецепторные клетки да се анализира процеса и да изпрати до мозъка сигнал за болка, тъй като целостта на клетките се нарушава. В крайна сметка, този процес е от съществено значение, но в случай с татуировки, той създава много проблеми, защото броят на сигнали достига 150 импулси в секунда. Мозък възприема това като сигнал за повишена опасност, така че процесът на набивания татуировки не може да е безболезнено за организма. В същото време експертите твърдят, че това не е така боли толкова, колкото може да изглежда и се чувстват, и гледа с малък ссадиной. Момичета, например, смятат, че този процес е съвсем приемлива, сравнявайки го с кола маска.

Боли направи татуировка на ръката, врата и други части на тялото

В крайна сметка, татуировки може да се прилага на почти всеки участък на тялото, обаче, повечето татуировки може да се намери на следните места:

    Ключица – често това спира представители на нежния пол използват за снимки на татуировките на птици, знаци или на името, цвета и други малки рисунки. В крайна сметка, татуировката ще изглежда много привлекателно, ще служат за украса на женското тяло и забележимо за околните, особено през лятото. Що се отнася до болката, в този сайт те са доста издръжливи, но крехки и са уязвими, момичета доста объркващо. Китката-това е най-популярната част на тялото за татуировки, като момичета и момчета. Тук също така е прието, за да поставите малки изображения, например, надписи, дати, символи или други приятни за окото неща. Най-популярният скица – знак за безкрайност, или името на любим човек, написани в най-красивите шрифтове. Що се отнася до болката, те са индивидуални, но обикновено на китката си направи татуировка не е много болезнено. Ако се вярва на статистиката, момичета понасят процедура набивки татуировка на китката си много по-лесно, отколкото на мъжете.

    Бицепс-това е идеалният вариант за тези, които се страхува да направи грешка. Често това място татуировка на мъжете, тъй като скица може да бъде голям размер. Що се отнася до болката, тя е минимална, защото кожата става груба, и кост достатъчно далеч. Хип – друг популярен вариант за момичета. Често жените се обличат най-красивите и оригинални скици, например, представители на животинския свят или промяна на ботанически дисциплини (рози, лалета и други цветя). Бедрото е малко практичност и на голяма нежност, особено във вътрешната си част. Малко практичност, поради факта, че когато първият тегло губи форма на бедрото, в обратния процес (намаляване на теглото), образуването на стрии, които също ще развалят общата картина.

    • Прасците на краката – най-добрият вариант за татуировки, което позволява използването на големи скици. Мъжете обичат да използват 3D-рисунки или татуировки в стил биомеханика, момичетата тук се поставят ярки цветя или животни. Прасците на краката-това е практичен и е почти безболезнено място на тялото, за татуировки, както и снимка на лятото ще бъдат отворени и други, които несъмнено привличат вниманието на собственика на татуировката. Острието е най-добрият вариант за големи картини или двойка татуировки, например, ангелски крила. Предимства се изразяват в наличието на голяма плоска повърхност и малка болка, тъй като там почти няма нервни окончания. Долната част на гърба – подходящ за момичета с добра талия, обаче, се счита за татуаж болезнен процес, поради големия брой нервни окончания. Предмишница – видими за всички и винаги татуировка, намиращ се на ръка, ще привлече вниманието на околните. Ниво на болка е относителна, но като цяло не е силно. Ботильоны – красива, но е много болезнено. Врата е популярен вариант за момичета и момчета. Болката е минимална. Обратно търсене сред мъжете, като може да се направи по-голямата татуировка, създаването на пълна картина. Ниво на болка е средно, но тя ще стои.

Боли направи татуировка за първи път и как да се намали болката?

Като цяло, полагане на татуировка е болезнен процес, и няма абсолютно никаква разлика, за първи път се провежда тази процедура или не. За да направите сесия татуировка е по-приятно или по-малко болезнено, следвайте тези съвети:

    За един час до занимания, трябва да се яде. Преди процедурата и по време на него трябва да се пие вода. Човек трябва да избере удобни дрехи. Преди да отидете до учителя трябва да спите добре. Може да се приема мехлем или болка. С тях е добре да се вземе бонбон или слушалки, за да се откъснете от процеса на попълване на татуировки. Да си взема душ, но не използвайте парфюми. Е забранено да консумират алкохол в деня преди посещението на капитана. Не татуировка по време на болестта. За жените – не е препоръчително да се провежда процедура по време на менструация. Откажете се от татуировки, ако този инструмент е мръсна или не стерилни, да се доверите само на опитен администраторите. Не се страхувайте от болка и отвличане на вниманието от нея с помощта на приятели (не повече от един или два), който можете да вземете със себе си. Ако болката е непоносима, добре е да се прекрати процедурата и да го поднови по-късно или на следващия ден.

Theme by Anders Norén