стил

Базов гардероб жените на възраст над 45 години: нюанси и правила за избор на дрехи

Базов гардероб жените на възраст над 45 години: нюанси и правила за избор на дрехи

Жените-невероятни същества. Независимо от възрастта и структурата на фигури, искате да изглеждате привлекателно. Днес диктува тенденции и правила. Така че за всяка възраст е необходимо да се спазват определени правила за подбор на облекло. В тази статия искам да ви разкажа, как да бъде базов гардероб на жената над 45 години.

Като известният представител от света на модата Коко Шанел:“бъдете внимателни с нотки на оригиналност, прекомерно дамска мода оригиналност може да доведе до маскараду“. Златни думи, които трябва да бъдат чути. Възраст взема, и тези неща, които ни правят красиви в младостта си, напротив, в по-зряла възраст. Това означава, че жените след 45-трябва внимателно да изберете гардероб, за да не изглежда смешно и нелепо.

В него се съдържа гардероб възрастни жени?

    Първото нещо, което трябва да има в гардероба си – класически жилетки, за предпочитане вълнен V-образно деколте. Да се даде предимство имат нюанси на кафе цвят, с кремави, не ярки цветове. Бежов цвят ще е най-добрият вариант, това оказва положително влияние върху цвета на лицето, за разлика от светли или твърде тъмни нюанси. Тайната ярък цвят, скрити в това, че те са склонни да наблягат на недостатъци, било то нередности или тъмни кръгове под очите. Не си струва напълно да се откаже от ярките комбинации, но тяхното количество трябва да бъде ограничено и да се подбират строго с цветния вид на външен вид.

    Дънки са един от задължителните дисциплини. Дънки трябва да изберете тип на фигури. Във всеки случай, те не трябва да имат излишни детайли, независимо дали кристали, ярки етикети или стикери.

    Прах яке – това е предмет, който може да се комбинира с почти всички образи, но най-добрият вариант за якета ще панталони.

    Рокля – задължителна нещо за жените в тази възраст. Те не трябва да бъдат прекалено кратък, той трябва да бъде облечен в дълги широки дрехи до петите. Най-добрите възможности кутии рокля черно и сиви нюанси. С тях върви добре и яке. Дълги рокли трябва да бъде малко под или малко над коленете.

    Брючный костюм или просто панталони. Тези елементи са просто трябва да има в гардероба на всяка жена не само 45 години. Той отлично се съчетават с тениски светли цветове. Между другото, риза в гардероба на жените трябва да бъдат повече от един.

Гардероб за всички сезони

Гардероб пролетта не е задължително да има такива елементи, като якета с ярки щампи, ярки цветове, никакви предмети в стил унисекс, агресивни ленти и други неща. Връхни дрехи си струва да се изключат от гардероба. Те развалят имиджа на елегантни жени, такива неща могат да се поставят само в случаите, когато става дума за спорт. По-добре да се предпочитат класическия модел. Палта, сака, които повече приличат на сако, но по-топла.

— Задължително! Свободен надмощие в съчетание с тесен дъното. Например, ако носите свободни палто, трябва да носят тесни дънки или пола-молив. Това ще бъде най-добрите възможности.

Лято гардероба ви не трябва да съдържа твърде откровен и кратки неща. Това могат да бъдат леки рокли с дължина до коляното, блузи с къс ръкав, светли панталони, пастелни цветове, пола-молив. През лятото можете да експериментирате малко с цветя, но не обичат прекалено ярки и лъскави екипировки. Като правило, те ще изглеждате смешно и нелепо.

Тоалети, сякаш пролет не са особено различни един от друг. В този случай, трябва да даде предпочитание на класиката. Не е младежки неща. Ще изглежда страхотно на една жена на 40 кожено яке, черни или земни нюанси.

Зимен гардероб трябва да включва панталони, поли и рокли със средна дължина, топла и висококачествена вълна. Ако работите в офис, неразделна част от вашия гардероб ще бъде здраво сарафан. За него ще се носят не само на риза, но Голф или дори тънък свитерок. Този сарафан трябва да бъде малко свободно, така че той ще направи една жена елегантна. Между другото рокли и sundresses в началото на зимата може да се носи найлонови чорапи, и по-късно, когато е студено, ще бъдат заменени с топли вълнени чорапогащи. Високо качество на неща идеалното топли жилетки и дебели якета, те могат да се комбинират с почти всички дъното. От горната дреха, по-добре да се предпочитат палто — това е топлината, и, освен това, е подходящо за една дама 45. Ако това не е възможно, да си купите палто от естествена кожа, дават своите предпочитания на висококачествена изкуствена кожа.

Няколко съвета за това, как да се облича след 45 години (снимка)

Повечето жени на тази възраст са имали свой собствен стил, прическа и грим. Но над тази цифра, много по своите причини, искате да промените състоянието на изображение. Много хора искат да се преместят в по-удобен стил, но това не означава, че трябва да се облича в спортни дрехи и да го нося постоянно.

Модни базова облекло

Научете какво трябва да има в гардероба на съвременна зряла жена. Първо, шкаф трябва да има неща, които изглеждат чисти. Няма смисъл да се съхранява нещо, дори и ако един ден това ще струва стотици долари и великолепно сидело на вас. Струва си да се предпочитат пастельным тонам, те идеално подчертават достойнствата, но и да избера плат за дрехи. Така, например, лъскава тъкан, което отразява светлина, подчертават недостатъците на фигурата, а мат обратното.

Доста дори 45 — лесно! За да се уверите в това, погледнете примери, снимки по-долу:

Theme by Anders Norén