мода

Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Хора с идеалната фигура, не са толкова много. Жена, които по своя характер, склонен към наднормено тегло, изберете бански костюм не е толкова просто. Много хора се страхуват, че е гол корем през два-Пиеса ще изглежда приятна в естетически план. Но правилно избрания бански ще ви помогне да скриете всички недостатъци на фигурата.

Бански костюм модел

Всички бански костюми обикновено се разделят на 2 вида: плътни и двойни. Името модели Бански костюм, обикновено се дават във формата на елече. Обикновено се срещат в двете групи.

Майо

Майо (Mayo) – обикновен бански костюм с широк пришивным каишки, разкриващи в различна гърдите и гърба се дължи на деколтето. Тези бански костюми са подходящи за почти всеки. Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Съвременният пазар предлага голям брой различни версии на този модел: спортен, елегантен, стройнит. Майо може ефектно подчертават достойнствата на фигурата и прикриване на някои несъвършенства-това е една вечна класика.

Bandow

Bandow (bandow) – името говори само за себе си: ленти, ленти. Този leaf не предполага ред или допълван само тесен кратък.

Плюс на този модел е това, че тя е способна визуално да увеличи гърдите за сметка на различни тъкани, плисета и асамблеи. Препоръчва се за пълни бедрата, тъй като визуално ги балансира.

Частен вариант прави фигурата по-тънък и удължава краката. Този елегантен модел може да се използва не само за плажа, но на парти или на кафе, ако сте дополните я парео и подходяща украса.

Плува bandow не е много комфортно, дори с лямками.

Halter

Halter (halter) — широки презрамки елече са обвързани или са в областта на шията. Това е аналог на американската отвори за ръцете в облеклото, така че визуално увеличава раменете. Костюм с пълни бедра, тъй като тя ги балансира. Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Модел, който е отличен поддържа гърдите. Halter – универсален вариант. Това ласкае бюст средни размери. Малко по гърдите може да се увеличи, ако в него има повдигащ чаша.

Бански костюми закрити врати подчертават фигурата и я правят по-тънък. В такива бански костюми жените изглеждат ефектно и стилно, за сметка на увеличаване на бюст красотата отклонява вниманието от други проблемни зони.

В такъв бански костюм плува удобно.

Предизвикателството

Потопете – необичайна форма затворен бански костюм с дълбоки резки както отпред, така и отзад. Натопи малко увеличава гърдите и удължава шията.

Модел не е предназначен за активни движения и плуване, добре е да се попечете на слънце. Съчетавайки спад с парео или плажна пола, можете да създадете стилна и секси плажен инвентар, привличане на внимание.

Танкини

Танкини (бански tankini) – самостоятелна бански костюм, на чийто връх е пълен топ, така че той съчетава в себе си предимствата на затворени и отворени бански костюми. Перфектно скрива недостатъците на фигурата. Модел прави фигурата по-тънък, крие корема и бедрата, а деколтето подчертава. Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Бански за пълни жени с масивни корема или бедрата под формата на танкини е просто незаменим за почивка на плажа и къпане. Една от най-успешните и достъпни намира индустрия плажната мода през последните години.

Високата шия

Високо на шията (high neck) – затворени бански с деколте до бр отпред, на гърба и по-дълбоко деколте. Удължава фигурата, така че е подходящ за почти всеки. Висока врата се отнася до спортни бански костюми, той е удобен за плуване.

Свим рокля нагоре

Бански (Бански) модела се допълва от пола в отделен и непрекъснато. Дърпа фигурата визуално стройнит, прикриване на недостатъците в областта на бедрата.

В случай на отделна версия на елече можете да избирате в съответствие с типа на фигурата и особеностите на гърдите. Под полата може да бъде клеш, шорти или прашка. Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Закрит бански-това е почти рокля и добре скрива недостатъците на фигурата на жените с наднормено тегло. Незаменим вариант за фигури с погледа на стомаха и полноватые бедрата.

Бански костюми, дрехи за плуване и занимания на плажа.

Ключови критерии за избор на

Нов бански костюм трябва не само да отговарят на модни тенденции, но и да бъде украса на женската фигура.

При избора да се обърне внимание на следното:

  Изборът на правилен размер. Бански малко по малко, сведут не всички предимства на стил. Тъканта трябва да бъде плътна, т.е. броят на ликра трябва да е достатъчно висок, но удобен. Комбинация от цветове за продукт в зависимост от типа фигура. Избягвайте блестящи или неонови тъкан. Наличието на панели компресия в проблемните зони: на талията, бедрата или гърдите. Избрания марка бански костюми, специализирана в плажна рокля.

Материал

Плат трико с голям размер, за да се поддържа във форма, трябва да съдържа голямо количество ликра 18-30%. Най-важното-концентрирайте се върху усещането за комфорт. Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Ако искате нещо по-лек и ефирен, можете да изберете бански с сетчатыми или кружевными вложки, детайли от леки материи. Тя не само украсява, но и скрива недостатъците на фигурата. Бански за пълни жени на корема може да има на окото вмъкване в областта на талията.

Цвят

Жените може да изберете всякакви цветове, нюанси и шарки. Табу — неонови и лъскава тъкан.

Цвят и модел, служат за това, за визуално намаляване на обема, за да се подчертае красотата на женското тяло. Контрастните вертикални или диагонални линии да маскират присъствието в коремната кухина, ярки цветове елече привлича вниманието към гърдите си.

Основно правило: колкото е по-тъмна част на бански костюм визуално намалява част на тялото, толкова повече светлината се увеличава. Съчетание на цветове и дизайн, изработена ефективна корекция на зрението.

Днес модата диктува ярки цветове, сложни, тропически и морски щампи. За да се съсредоточи върху вашата кожа, както и не се губи чувството за мярка и стил. Черният цвят се препоръчва само за едно парче бански костюми или отдолу, за да се отделят по-светъл и оптимистичен топ.

Чаша тип

Да се създаде хубава форма на гърдите, бански костюми, различни видове чаши: Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Купа
Описание
Забележка

Плътни ляти чашки
Създава красива форма на бюста.
Подходящ за по-големи жени, но това е необходимо, за да се форма.

Чаша с ефект повдигащ
Визуално увеличава гърдите за сметка на допълнителни притурки, които могат да бъдат подвижни
Подходящ за по-големи жени с малки гърди

Чаша чашки
Можете да отидете не само в долната част на елече, но и от двете страни, като събира в гърдите.
Държи на всяка гърдите

Bandow чаши
В съвременния вариант може да има скелет или кости.
Не е подходящ за големи по размер гърди

Балконет бюст
Поддържа гърдите отдолу, тя се затваря само наполовина. Създава допълнителен обем.
Не е подходящ за големи по размер гърди

Купа на оглавник halter
В долната част на крилото има широка подкрепа лента
Подходящ за дебели жени

Резервоар за чаши
Бяла риза над кръста
Не е за дебели жени

Триъгълна Чашка
Тънки чаши, може да е с ефект повдигащ.
За идеална фигура

Вид трико

Бански се делят на 2 вида:

  • затворени или плътни, отворете или двойни.

Бански за пълни жени на корема можете да изберете не само затворена, но и открити. Най-подходящ leaf танкини, покриват корема или в ретро стил с високи плавками до кръста.

Марка

Признати лидери в плажната мода са италиански производители. Те, по принцип, не обърна внимание на жените за по-големи размери, създаване на качествени дрехи в съответствие с най-новите модни тенденции.

Качествени бански костюми са произведени в много страни. Модели на фирмената функция действителната стил и модерни цветове. Световните лидери, всеки сезон се готвят нови продукти.

Предимства на маркови бански костюми са очевидни:

  високо качество на шивашки;въплъщение на модните тенденции;използването на най-новите технологии в производството;нови материали и аксесоари от висок клас;голям асортимент.

Видове бански за пълни жени с коремче

Жените с прекомерна пълнота в областта на корема, трябва да спре избор на бански, който подчертава талията с помощта на намаляване, дизайн, цветове, обработка на плочи.

Можете също така да се подчертае част от печалбата на фигурата: по гърдите, бедрата, краката. Не забравяйте за тези модерни и необходими неща, като плажни рокли, туники, поли, парео. Те не само да помогне да скриете недостатъците на тялото, но също така служат за защита от прекомерно излагане на uv радиация.

Отделно

Съвременните дизайнери предлагат огромен брой отделни модели бански костюми на всякакви размери и пропорции на тялото. Няма смисъл да се откаже от отворен бански, ако фигурата е съвършен. Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Бански за пълни жени с отделен вариант на корема трябва да се състои от високи гащи, доходящие до кръста, сдържаните цветове и модели, изработени от плътна тъкан, подтягивайтесь, но не се придържаме в тялото.

Височината се избира в зависимост от размера на гърдите и пропорциите на тялото. За жени с корема идеален танкини А-образен силует. Ако гърдите на една малка, трябва да изберете модел с повдигащ. Цветове и рисунки могат да бъдат ярки и интериор е разнообразен.

Много марки предлагат комплекти, а отделно топене и елече-това е една чудесна възможност да се вземат предвид особеностите на всяка жена. Хубав топ, който можете да си купите различни варианти плавок: шорти, поли, висока талия. И обратно, един отдолу, може да се допълни с няколко потници различни стилове и цветове.

С пола

Едно от последните предложения на дизайнерите, която набира все по-голям брой фенове – бански с пола (бански) по различен начин. Сплит и едно парче бански костюми, допълват от пола на различна дължина, понякога давам до коленете. Той може да бъде пришита и облечени отделно. Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Под полата, за да скриете пълните бедра, но трябва да се обърне внимание на силует, не всички модели поли са подходящи за различни видове фигури. Цял бански с пола — бански-рокля. Той е идеално скрива излишните обем в областта на корема.

С къси панталони

Шорти подчертават бедрата, така че те могат да бъдат използвани, за да регулирате баланса между широки рамене и тесни бедра. Можете да ги използвате в комбинация с танкини. Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Шорти, подходящи за формата на Тон или n, но правят краката по-къси.

Плувен басейн

Тези бански костюми, предназначени за плуване и активни движения. Чудесен закрит басейн бански костюм в класически стил или „кратко“, както и танкини бански с танкини. Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Тъканта трябва да бъде плътна, за да бански добре прилепнала към тялото. Идеални възможности, които намаляват проблемните зони, но не сковывающая движение.

Обърнат триъгълник

Синоним — образен тип, така силует се вписва в триъгълник, поставете отгоре: рамене по-широки от ханша, талията не е изразена. С тази цифра трябва визуално намаляване на раменете и увеличаване на бедрата. Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

Правила за подбор:

Топ

  • модел висока яка, V-образно деколте. Цвят скучен, монотонен. Фигура — фин, щампи — хоризонтално и вертикално.

На дъното

  подходящ за модели плува рокля, шорти, както и различни декора в бедрата: рюши, къдри, вратовръзки, колани, катарами. Цвят — ярки цветове. Рисуване на хоризонтални отпечатъци в областта на бедрата.

Ябълка

Синоним — фигура тип Оа силует на тази фигура се вписва в овал. Проблемът в корема: обем в раменете и бедрата по-малък обем в областта на талията. Бански за пълни жени с голям корем, големи гърди. Модели танкини, Милавица, частни, единични, с шортиками, полата

За премахване на този цифри дисбаланс се препоръчват цели бански, които имат:

  моделиране на страничните панели на талията, контрастни цветове;хоризонтални щампи в областта на бедрата и гърдите, вертикална в областта на талията.

Theme by Anders Norén