стил

Американски уличен стил на обличане (Ню Йорк)

Американски уличен стил на обличане (Ню Йорк)

Американският стил на обличане може да бъде описан с думата „демокрация“. Няма такива канони — вместо това, е създаване на имидж на най-простите неща.

Американският стил на облекло е продиктувано от стремежа към удобство и лекота. Обикновено, жител на Америка, избор между обувки и чехли, дават предпочитание на последните.

Характерни особености на стила на американската момичета

Млад американец, за разлика от нашите сънародници, не се опитват да подчертаят своята естествена сексуалност. В ежедневния гардероб ще намерите луксозни и скъпи неща.

Изключение е обувки – тя трябва да е с високо качество и чанта, за предпочитане са внесени. Добра обувки и чанта – предпоставка за американски стил.

В Америка много често стил casual, самото име на когото казва за неговите характеристики. Простота и непреднамеренность – това е, което оценявам в Сащ.

Можете да изглежда много стилно, ако изберете чист тениски тихо тонове, класически удобни дънки, полуспортивная обувки и неутрална яке.

Добре дошли смели комбинации – въздушни рокли с каубойски ботуши, закачливо тесни дънки и голяма тениска, лека туника и кожено яке.

Между другото американки продукти, като слънчеви очила, наброшенный на шията си шал, много елементи копеечные украса.

Предимства на американски стил дрехи момичета

Трябва да се отбележи, че американският стил включва в себе си много неща, защото два дни подред носи една и съща риза е недопустимо.

Предпочитание се дава на естествени, висококачествени материали, които позволяват на кожата да диша. Памучни, трикотажни, ленени дрехи могат да бъдат украсени с щампи, която можете да се насладите на ежедневните снимки.

Отпечатъци дават простор за изява, в крайна сметка, вашата тениска да се покаже герой от анимационен филм, идеен образ или някакъв надпис. Последните актуални киселинни цветове родом от осемдесетте години.

Абсолютно американската реалност – качулки. Този топъл и практичен елемент присъства в гардероба на всяко американско момиче.

Младите хора, не е обременен с изискванията на облеклото и част от деловия гардероб, може да си позволи американски стил.

Младежки стил на обличане

Американски стил – това е колективна идея, която проповядва свобода.

Theme by Anders Norén