маникюр

5 трикове за красота за правилното маникюр за къси нокти

Перфектен маникюр за къси нокти

За красив маникюр не е задължително да имат дълги нокти. Напротив, последните модни тенденции и се обработва доста къси нокти. И как да ги направите, вие ще видите.

Дължина на ноктите не винаги е подходящо на работното място и у дома са изключително непрактично. Напротив, къси нокти могат да изглеждат много стилно и ще Ви представим най-беспечные шик, която ще бъде само да се възхищаваме.

1. На пръстите да изглеждат по-дълго, да се боядисват ноктите си в светли пастелни лъки. В идеалния случай лак трябва да бъде малко по-светъл тон на кожата.

2. Ако по природа не са тънки и изящни пръсти, може да ги добавите хармония, прогресива само централната част на нокътя, а не напускане на секции по стените. Но не прекалено големи, че това не хвана окото. Да направите това е, ако използвате светли или тъмни лакове за нокти.

3. Не използвайте пайети — те визуално се скъсяват краката. Предпочитам нормална гланц или матова емайл. Но ако вие силно искате блясък — блясък на боята само на няколко нокти, маникюр, сега е на мода.

4. Освен пастелни нюанси на лак за нокти стилисти препоръчват за къси нокти маникюр в розово и синьо, виолетово или зелено. Тези цветове на къси нокти изглеждат просто перфектно.

5. Ако искате да направите Нийл арт, за да изберете модел с вертикални или диагонални линии: спомняте ли си, че вертикалните ивици стройнят.

Правят маникюр, да се грижат за ръцете си всеки ден, и тогава те винаги ще изглежда идеално красиви и привлекателни.

Theme by Anders Norén