маникюр

24 невероятни идеи спретнат летен маникюр в минималистичен стил

Правила и идеи за модерен маникюр

Мода не стои на едно място и това, че когато нещо изглежда шик горна част, превръщайки се в крайна сметка просто невоспитанность. Но някои хора все още трудно да се разделим с остарели понятия. Например, за перфектния маникюр. Научете кои ноктите е модерно да се носят и днес.

Много дами по навик се увеличава или дори увеличаване на дълги и много дълги нокти и да ги запазите по-силни, отколкото от собствените си портфейли. Междувременно, прекалено дългите нокти не е без значение. И с този маникюр ще изглежда не само вулгарно, но и старомоден. Така спилите си екстра „за красота“ и да видим, какви са на цвят и дизайн предлагаме съветника за създаване на чисти нокти, които визуално удължават краката.

2. Така че основното правило — къса или средна дължина на ноктите. Втората епидермиса, лекувани по правилния начин. Благодарение на него, пръстите си, ще изглеждат по-дълги.

3. И третото правило се отнася до цвета на лака. Всички пастелни и светли нюанси не се съкрати на пръсти, но с тъмен и светъл трябва да бъдат внимателни, правилно да ги прилага.

4. Например, днес много моден градиентный маникюр, когато ноктите става по-леки към кончикам отпечатъци и накърняват или в основата на нокътя.

5. „Разрежда“ светъл или тъмен цвят на друг в подходящи цветове или меки пастелни. Например, тъмно синьо, маникюр, можете да добавите няколко розови нокти с лесен дизайн в същите нюанси. Хармоничен и много модерен.

6. На френски също така можете да преминете, покривайки ноктите не са прозрачни, а матов емайл. Прави страхотна тон nodoby.

7. И можете да комбинирате сакото с ярки нокти и дори обратната френч.

8. Днес на мода-леки, много леки орнаменти Slim desing за лятото е най-подходяща украса.

9. Ако искате да добавите бижута, кристали придават само на един или няколко нокътя, и по мъничко.

10. Можете да сложите различни красив модел кристали, и ги комбинирате с градуированный маникюр. Но отново, дори и кристали украсяват само един нокът на всяка ръка.

11. Минимализъм в истинския японски стил френски маникюр и листенца сакуры.

12. Така че може леко да се разреди ярко-червен цвят на ноктите със средна дължина и създават лятно настроение.

13. Ноктите, остри форми и днес могат да се носят, ако те не са прекалено дълги. Тази форма ще помогне на пръстите си да изглежда малко по-голям.

14. Ню Йорк дизайн не губи своето значение: тя може да бъде изпълнена от всеки цвят и добавете картини.

15. Светло розов тон, плюс лек тен и много минималистичен боядисване ще направят ръцете ви просто перфектно и невероятно привлекателен.

16. Днес много майстори предлагат 3-D дизайн на ноктите, когато картината изглежда триизмерна. Но тук важното е да не се прекалява.

17. Мач на пастелни цветове с тъмно или светло — това ще даде на Вашето маникюру лекота.

18. Нова година отдавна е преминал, така че, ако искате искри — използва много малка и лека, и в ограничен обем.

19. Светли тонове и френски подходящ за всеки стил облекло и за всеки повод. И не трябва да пребоядисвам.

20. Много модни лилави нюанси, като правило, трябва да се комбинира с топли цветове и готино. Например, ето чудесна комбинация от лилаво с розово.

21. Ако понякога просто бял лак изглежда на ноктите като маджун, се добавят към него малко живопис, и ще видите, лятно небе.

22. При този дизайн може да бъде всеки, например, за булката. Скромно и много красиво.

23. Минимализъм и днес е актуален както никога, така че, колкото по-малко орнаменти, толкова по-добре.

24. Това е голямата картина „мокър“ ефект, наподобяващ на сочно КИВИ в раздел. Много забавна и необичайна и прекрасна комбинация с ярко розов лак на останалите нокти.

Theme by Anders Norén