маникюр

100 от ярки идеи и иновации 2018 маникюр за почивка на море

Лято-това е прекрасно време от годината, когато буквално всичко около тях се променя. Момичета, малко дръзко и разкрива, изберете бански и да планират своята почивка на море. Дори и дизайн нокти идеи стават по-ярки, цветни и наситени. Ето защо ние ви предлагаме сега да разгледа всички най-модерни дизайни на морето, които ще бъдат актуални през 2018 година.

Маникюр море: модни тенденции 2018

Първо, обърнете внимание, че тази година можете смело да експериментирате и да реализират всички идеи, които ви идват в главата. Това е наистина страхотно, защото може да се даде свободна rein въображението си и да правите нещо, което ви харесва. Най-важното-да се придържаме към естествената форма на ноктите. Благодарение на това, всеки дизайн ще изглежда много привлекателно.

Ние също трябва да говорим за тонове. Разбира се, доста много възможности, но има и такива, които ще бъдат най-подходящи. На първо място, това са всички нюанси на синьо и жълто. Много от тях са свързани с топло слънце, горещ пясък и морски вълни. Тази комбинация от цветове комплимент към всяко облекло, включително и вечер.

Разбира се, не губят своята популярност зелен и бял цвят, който изглежда Луксозни както заедно, така и соло. Освен това, можете смело да комбинирате с други цветове. Розово, червено, оранжево – цветовете е трудно да си представим летен маникюр. Разбира се, те са ярки, наситени, лъскави, но тя трябва да бъде в почивка.

Най-модни идеи за маникюр в морето 2018

Както бе споменато по-горе, през тази година вие можете напълно да се доверите на техния вкус в избора на дизайн за ноктите. Но ако вие все още се съмнявате, тогава вижте компилация от най-актуалните идеи, сред които всеки ще може с лекота изберете подходящата опция.

Френски маникюр

Класически винаги ще е на мода, независимо от времето на годината. Така че любителите на този вариант може да не променят своите навици. Но все пак ние Ви предлагаме да се отклони малко от стандартните решения, и да добавите нотка на съвременност. Например, да се направи цветен вариант на покритие, или просто за украса, най-малко два нокът. В тази версия не само изглежда страхотно цветен принт, както и на различни анимационни герои или морска печат.

Маникюр в морски стил

Разбира се, когато става въпрос за маникюр на морето, в ивица на кораби и управителните колела. И това не е изненадващо, така че смело да рисува тези рисунки върху ноктите си. При желание такава конструкция може да се направи дори и у дома. Тези, които имат артистичен талант, това ще бъде много лесно да се представят кораб на ноготках. Това може да се направи с помощта на специални етикети или печати. Всеки вариант дава различни резултати, но въпреки това те изглеждат чудесно и са идеални за почивка на море.

Как добре изглеждат и други цифри в морски стил. Например, палми по залез слънце, морски вълни, чайки и др. Този маникюр ще бъде подходящо за всяко време на деня и определено е подходящ за вашия гардероб за лятото.

Тези, които са луди по гмуркане, ние ви предлагаме да украсяват ноктите съответния модел. Това може да бъде една риба, морски звезди и корали, и прости снаряди. При желание те могат да се комбинират, за да създадете цяла композиция. Въпреки простотата на тези образи, те винаги привличат особено вниманието на околните.

Тропически мотив

Истински хит през 2018 г., с право е наричан тропически модел. Ефектни зелени листа, много хубаво изглежда в комбинация с бял, черен и жълт цвят. Освен това, това не е от значение, е минималистичен на картината или звука. Всеки от вариантите ще бъде подходящо. Освен това, тя често се съчетава с шарките на Фламинго, според дизайн-това наистина е Бич за лятото. Също е доста интересно изглежда с цветни ленти и интересни надписи. Каквото и да изберете, бъдете сигурни, че той определено е в тренд!

Плодов дизайн

Разнообразие от плодове, чака всички. Ще кажете за декор на ноктите е сочно, ярка картина? Дори да е просто покритие ще изглежда много по-привлекателен ако украсяват един или два нокътя в тази картина. Диня, лимон, грозде, ягоди, банани, КИВИ, ананас – всички тези плодове изглеждат чудесно на ноктите, дори и в комбинация с френски маникюр. И не е задължително да са естествени снимки. Аз обичам рисунки на поп-арт, които ще оценят истински дами!

Ярък маникюр на морето 2018

Тези, които не обичат рисунки за нокти, не е задължително да ги правя тази година. Изберете най-подходящия и удобен вариант. Например, комбинация от няколко нюанса на един цвят изглежда невероятно красиво. Ако искате, можете да направите градиентный или абстрактен дизайн. Тези решения са от значение не само към морето, но и в градския живот.

Като украса може да се използва кристали, virku, пайетки, пайети и др. Тези елементи помагат да се допълнят маникюр и се съсредоточи върху няколко ноктите си.

Любителите на ярки дизайн препоръчваме Ви да погледнете в доста необичайни рисунки. Това могат да бъдат коктейли, чаша шампанско, или дори сладолед.

Не по-малко оригинално изглеждат в стил поп-арт. Това, със сигурност привлича вниманието, така че бъдете готови за комплиментам.

Истинските мечтатели препоръчително е да създадете визията на борда. Предлагам да сложите снимки на ноктите, тогава съня е винаги в ума. Това може да е полет, известната туристическа атракция, като Айфеловата кула, лодка, хубава кола и много други. Тези рисунки са отлична алтернатива на стандартните опции.

Изберете някакви идеи, да получите вдъхновение за подбор на стилен дизайн и реализира вашите идеи в живота. Защото, почивка на море, идеален за експерименти с маникюр.

Какъв дизайн, който сте избрали за почивка на море? Споделете вашите предложения в коментарите.

Theme by Anders Norén