маникюр

100 идеи прост дизайн ноктите: снимка на нови красиви нокти изкуство 2018

Изобилието на разнообразни начини за оформяне на нокти, вариращи от прости пайети до насипни лепнины, не може да засенчи популярността на обикновен маникюр. През всеки сезон се появяват нови и оригинални варианти за декорация на ноктите, но солиден дизайн, всеки път намира своите верни фенове.

Като обикновен маникюр е популярен в новия сезон преобладава затруднен и креативен дизайн? Днес ние можем с увереност да се каже, че с помощта само на един нюанс на лака достатъчно, за да получите стилен и уникален дизайн.

Монохромен маникюр 2018: което е на мода през този сезон

Монохромен маникюр 2018, въпреки преобладаващата мнение, не е лишен от украса и други оригинални нововъведения. През новия сезон в модата на такива тенденции като:

  ноктите са със средна или по-кратък дължина са бадем и с овална форма френски маникюр доста прост маникюр за къси нокти – тенденцията е мат и гланц лакове в пастелни или светли нюанси

  основи на дизайн – това е разновидност на френския маникюр, който изглежда страхотно на къси нокти прост маникюр с отделяне на безименния пръст на двете ръце монохромен дизайн с метален ефект за маникюр с негативно пространство

Както можете да видите монохромен маникюр-това не е скучна и монотонна. Комбинация от различни техники и нюанси на един цвят само на лака за нокти, можете да създадете елегантен и хармоничен дизайн.

Модерен обикновен маникюр 2018: правила за прилагане стилен дизайн

Плътен цвят дизайн барес дори и най-незначителни недостатъци на нокътната плочка. Ако Нийл-арт с картини те могат да прикрият или скрити под големи кристали, с прост маникюр, няма да стане. Така че момичета, които желаят да направят такъв дизайн, трябва да знаете няколко прости правила, спазвайки които маникюр винаги ще изглежда хармонично.

  форма на нокътната плочка трябва да бъде в хармония с формата на пръстите монохромен маникюр-това е най-добрият вариант за къси нокти е необходимо да се следи епидермиса – колкото по-малко, толкова по-нокътната плочка, за да се създаде ярък монохромен маникюр трябва да се оттеглят 1 мм от ръба на нокътя. Това визуално удлинит на ноктите и пръстите на ръцете. геометрични мотиви в черно и бяло, маникюр визуално удължават ноктите обикновен дизайн nadovich цветове правят ноктите изглеждат по една миля на дължина, ярки Нокти-арт фокусира вниманието върху формата и дължината на ноктите при избора на цвят за обикновен маникюр, имайте предвид, цвят на кожата

Монохромен маникюр 2018: цена-нов сезон

В какви цветове ще бъдат на мода през новия сезон? Какъв лак да изберете, за ноктите изглеждат стилно и не pretentiously? През 2018 г. на върха на популярността такива нюанси, като:

  бежово, млечен, бледо-розови нюанси. Изберете лак за нокти върху по-светъл цвят на кожата, това ще добави начин на изисканост и елегантност. Бохемски богати тонове сливи, патладжани, череша, тъмно-зелени метални сенки с блясък и блясък, които ще допринесат за празничната украса бележки и кэжуал дълбоки нюанси на синьо – ултрамарин, Лазурен, кобальтовый, син сапфир всички нюанси на сиво – стоманен, седеф, желязо, калай, въглища ярки цветове-популярните летни цветове: лилаво, червено, слънцето

Монохромен 2018 маникюр за къси нокти

Както вече бе споменато, прост маникюр за къси нокти. Той изглежда страхотно във всеки цвят, изглежда смирен, нежно и внимателно. В новия сезон на популярния няколко основни тенденции:

  монохромен Нийл-арт в меки и светли нюанси. Този дизайнерски само допълва основното изображение, а не светъл лъч се отделя от общия ансамбъл. прост маникюр с лак за нокти в същия цвят, но различни нюанси. Резултатът е градиент, който осветляется от палеца до малкия пръст. Кутрето трябва да бъде много лесно за целия проект.

  дизайн с тънка ивица в центъра или отстрани на нокътя. Този метод дава възможност да се различават монотонния дизайн ще я направи по-интересна и творческа. плътен цвят дизайн с отделяне на безименния или средния пръст. Като гарнитури се използва лак с пайети в няколко слоя. Останалата част на ноктите са боядисани в един основен неутрален цвят.

Прост маникюр с акрил пясък

Маникюр с акрилни пясък дори и в твърда изпълнение изглежда съвсем не е тривиално. Изберете цвета на лака, идентичен с акрилни пясък, така че вашият маникюр ще бъде наистина привлекателна и стилна.

За строг и стилен маникюр не е задължително да се покрие с пясък на всички нокти. Достатъчно, за да представят на безименния или средния пръст възли модели, монограми, дантела и обилно ги поръсете с акрил. Този дизайн е особено популярна през зимата. Тя изглежда хармонично с вязаными неща, същата текстура и чертеж на основното изображение.

Прост маникюр с tirkai

Пране-един от последните новости за дизайн на ноктите, който след появата си спечели сърцата на повечето модата. Плътен цвят дизайн с tirkai изглежда привлекателно и по-благородни.

Пране-пръскане от много фин грис, който при контакт с гел-лак създава невероятна красота текстура. Дизайн tirkai изглежда необичайно и много интересно.

В маникюрном магазини представено голямо разнообразие от tirok, с метален ефект и завършва с ефектен цвят Хамелеон. За твърди маникюр е подходящ перли пране. Това прави всеки един пирон в доброто pearlescent переливы, които изглеждат фантастично красиво.

Ярки обикновен маникюр: луксозни летни идеи 2018

Ярки и нестандартни монохроматический маникюр – изборът на младите момичета, които искат да привлекат вниманието към своята персона. Освен това, лятна времето и изобилието на природни цветове казва на момичетата, че трябва да бъде описан в ноктите си.

В наситените модни цветове: червено, сочно, зелено, жълто, неонови нюанси. Допълват ярък дизайн рисунки релеф черен или бял цвят, геометрични фигури, пунктирный декор. 2018 ярък маникюр няма почти никакви ограничения, всички нюанси и проекти ще бъдат посрещнати с гръм и трясък.

Обикновен маникюр винаги е на мода, и с различни декоративни елементи, които можете да се разрежда дизайн, тя още дълго ще заемат водеща позиция в ежедневния и празничен Нийл-арт. Вдохновляйтесь фото-идеите, представени в нашия преглед, и да създадете свой собствен уникален солиден дизайн.

Theme by Anders Norén